Star Wars: The Force Unleashed - túl a hétmillión

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A LucasArts legutóbbi Star Wars-játéka láthatóan óriási siker, mára több, mint hétmillió példány kelt el belőle szerte a világon. Persze lehet ezt még fokozni.
A LucasArts legutóbbi Star Wars-játéka láthatóan óriási siker, mára több, mint hétmillió példány kelt el belőle szerte a világon. Persze lehet ezt még fokozni.



Várhatóan ez a szám nőni fog, hiszen a Star Wars: The Force Unleashed még most is sikercím a boltokban, hazánkban is rendre az eladási toplisták élbolyában végzi. A The Force Unleashed körülbelül másfél éve jelent meg PS3-ra, X360-ra, PS2-re, PSP-re, Wii-re és DS-re, később pedig a határozott kiadói tiltakozások ellenére PC-n is bemutatkozott a játék egy bővített változata - azóta sikerült összehozni ezt a hétmilliós számot. A jó hír bejelentése mellett a LucasArts elérhetővé tette az Ultimate Sith Edition ráadáspályáit a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on, továbbá most tíz új Star Wars-göncöt vásárolhatunk Avatarjainkra Xboxon.
31.
31.
dzsiádzsó
Jól szólnak az előttem lévők, ez a játék T-s és az is akart lenni, semmilyen komolyabb kihívást nem jelentene 2 darab kéz lereptetése, csak éppen nem akarták.

Az hogy most volt egy bug a játékba és? Millio másikba is van.

Még egy ilyen játékokt ilyen graffal, fizikával, ennyi combóval, az erővel történő tárgyak mozgatásával, klafa átvezető videókkal, jó storyval, rengeteg egyedi lehetőséggel (pl ruhák kardok), nem láttam még sehol.
30.
30.
Mathia$
#29: így van, senki ne szidja. ez a game így jó ahogy van.
29.
29.
doomSbloom
meg az is marha logikus, hogy a T besorolású játékban csak úgy repkednek majd a kezek&lábak...

de komolyan, mi értelme lenne? az ellenfelek így is eltűnnek egy pár mp alatt. hasonló a helyzet a mesterséges intelligenciával is. az ellenség úgysem él tovább 5 mp-nél, akkor meg nincs szüksége több észre:)
28.
28.
SLi
#27: Érdekes felvetés hogy egy hack & slash játékból vegyék ki a hack & slash-t...
27.
27.
Kriccs
Csak azt a hack &slash-t vennék ki belőle és lenen folyamatos a kardozás, esetleg leeső testrészekkel, mint a jedi knight-ban. Akkor már 9es lenne és az irányítás is lehetne normális....
26.
26.
lifestyle
nekem a psp-s verzió jött be legjobban ott megvolt minden küldi+a challengek
25.
25.
Skyer
#24: Kihagytam, de ha valakit érdekel most lett kész a fordítása, Mp-n letölthetitek.
24.
24.
Skyer
Valóban jó játék, viszont van benne rossz is: Mikor a csillagrombolót kell a földbenyomni, na az kikészített, mivel részletekben kellett lehúzni, mert ugye a TIE vadászok szétkaptak gyorsan. Hajam téptem már mikor sikerült végre.

Másik, hogy az MI... buta mint a s*gg.. Megyek a folyosón, és szépen elmegy mellettem a rohamosztagos, beleütök, megy tovább. Fail.

De egyébként nagyon jó lett szerintem.
23.
23.
christopher24
sztem ez a legjobb SW játék

csak az a gond vele pc-n h nem lehet lejjebb venni a grafikán
22.
22.
Slik
21.
21.
dzsiádzsó
#18:

Igen csak az nem grafikai hanem fizikai amiről te beszélsz, de ezt nem is vitatom kocsik törése parádés a gétába, de közelébe nincs grafikailag egy SWTU-hoz :)
20.
20.
Kyuubi
Nekem a boss fightok kamera nézetével nem volt semmi gondom. Egy teljesen átlagos hack n slash, igazából ez azoknak szól akik a HnS műfaj mellett Star Wars fanok is. Nekik tényleg egy 9-10 pontos játék.
19.
19.
Mathia$
#18: így van, köszi a helyeslést! ;)
18.
18.
SLi
#12: ugyanaz a grafikai motor hajtja a GTA 4-et mint a Force Unleashedet.

#16 A Lucasarts nem szűnt meg, egy időben arról voltak hírek h megszűnik a belső fejlesztés és a TFU az utolsó ilyen (belső fejlesztésű) játékuk, kiadóként viszont működtek volna tovább. Aztán változott a helyzet gondolom a jó bevétel is közrejátszott ebben, végül lesz belső fejlesztés jelenleg a TFU második részén dolgoznak.
17.
17.
Tomie7
Tényleg jó game és 100%-ban megéri! :D
16.
16.
columbo
#15: És ebben biztos vagy? Én csak a megszűnésükről találtam híreket, és arról hogy már csak kiadóként működnek tovább.
15.
15.
Mathia$
#13: maradt minden ahogy volt, nem szűnt meg a Lucasarts és folyik továbbra is a belső fejlesztés, készül a Force Unleashed 2.
14.
14.
ChainGun112
egyetértek dzsiádzsóval :D szerintem is marha jó game és semmi gond a boss fightos kamera nézettel.

bár ezt nem nagyon tudom elképzelni folytatásban

mellesleg én SW fan vagyok szóval így már nálam ott a + pont :D
13.
13.
columbo
#11: Miért hogy történt? Mert erről ezek szerint nem sokat tudok.
12.
12.
dzsiádzsó
#9:

Crysis más világ :D és nem is fog úgy futni konzolon, de jogos. GTA, meg BF se rossz de grafikailag jobb SW GTA-nál, ahol csak a kocsik törnek igazán, BF közelebb jár, de nekem hatalmas csalódás volt:(



Kamera nézet meg szokni való volt, de kiemelte a Bossfightot legalább, és nagyon hangulatos volt.
10.
10.
Scoo
#7: BF: Bad Company 2.

Egyébként fasza egy SW játék volt, várom a folytatást. Főleg a történet az ami tetszett, meg az átvezető videók.
10.
10.
Mathia$
#8: ezeréves hír és nem így történt szerencsére.
8.
8.
columbo
Ha ekkora siker a játék akkor meg minek zárták be a lucasart-ot? http://gamepod.hu/hir/lucasarts_leallnak_a_belsos_fejlesztesek.html
Hülyék.
8.
8.
Mathia$
#4: mi a bajod a kameranézettel? szerintem is baromi jó!

ugyanolyan mint a God of War-os Bossfight kamera.



#7: GTAIV,Battlefield BC,Crysis...



A játék nekem is nagyon bejött! 5x vittem végig
7.
7.
dzsiádzsó
Szerintem nézőpont kérdése, aki szereti SW annak biztos +1 pont a 10s skálán, de ugyanúgy én is tudok mondani olyan játékot amit ti enyhén szólva túlértékeltetek.

Szerintem közelébe nincsen semmi annak a grafikának, ilyen törés modellel mint amit SW nyújt, de ha van írjátok le mer kíváncsi lennék rá :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...