SW: The Old Republic - visszatérés a Taris bolygóra

  • Írta: InGen
  • 2010. február 28.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a Bioware legújabb fejlesztői naplója, melyben visszalátogatunk a Knights of the Old Republic első részében megismert, aztán rommá lőtt Taris bolygóra.
Megérkezett a Bioware legújabb fejlesztői naplója, melyben visszalátogatunk a Knights of the Old Republic első részében megismert Taris bolygóra. Ha emlékeztek, a planétát Darth Malak lövette porrá a csillagrombolóival, mert nem szerette volna, ha megszöknénk onnan.

A Bioware eredetileg egy nagydarab krátert szeretett volna csinálni a bolygóból, később azonban a koncepció megváltozott, s egy olyan poszt-apokaliptikus helyet alkottak, melynek helyreállításáért mind a Köztársaság, mind pedig a Sith harcol.

A Bioware egyik képviselője elmondta, az Old Republic lesz a KOTOR negyedik, ötödik, hatodik, hetedik, meg nyolcadik része egyben. A World of Warcrafthoz hasonlóan folyamatosan viszik majd előre a történetet, így nem lenne értelme külön KOTOR játékokat készíteni.


5.
5.
Gubi
#1: Részemről ugyanez a helyzet :) Eddig még nem találtam egy olyan MMORPG-t sem, ami annyira megtetszett volna mint a WoW. De a videókból, képekből ítélve, sőt maga a Star Wars környezet miatt ezt a játékot már nagyon várom.
3.
3.
InGen
#2: a harmadik az Old Republic, meg a többi folytatás egyben :)
3.
3.
sunstreaker
ezt már régóta lehet tudni..
2.
2.
Apol
Szóval lesz 3. része is??:O
1.
1.
InGen
Nem sok olyan játék van, amit jobban várok ennél.



De addig is, marad a WoW =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...