3D-s játékok járnak a Sony 3D-s tévéi mellé

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha a tévé mellé járó ajándékokról van szó, a Sony helyzeti előnyben van a többi gyártóhoz képest: ők 3D-s játékokat és Blu-Ray-filmeket tudnak adni a készülék mellé.
Ha a tévé mellé járó ajándékokról van szó, a Sony helyzeti előnyben van a többi gyártóhoz képest: ők 3D-s játékokat és Blu-Ray-filmeket tudnak adni a készülék mellé.



Szponzorként az idei foci-vébére időzítette a Sony az új 3D-s tévéinek, a HX803 és az LX903 megjelenését. Bármennyire is jó mulatság a térbeli élmény, a készülékek sokba kerülnek majd (bár a pontos ár nem ismert), így vevőcsalogatónak négy 3D-s játékkal és két Blu-Ray-filmmel kedveskedik a Sony a vásárlóknak.

A játékok nem mellesleg az első igazi 3D-s játékok képviselői lesznek, igaz, nem mai címekről van szó: a Pain három epizódjához, a Motorstorm: Pacific Rift demójához, valamint a Super Stardust HD és a WipeOut HD teljes verziójához kapnak majd letöltési kódot a leendő tévétulajdonosok. A csomaghoz a Cloudy with a Chance of Meatballs és a Deep Sea Blu-Ray-változata is jár majd. Mindezek persze megkövetelik legalább egy PlayStation 3 beszerzését, de valószínűleg nem videómagnóval vesz az embert 3D-s tévét.
15.
15.
jonnnny
elvileg 8.000.00 ft ba fog a leg olcsob kerülni.
14.
14.
wigyory
Nekem is volt egy 72'-thomson st-tv-m,10-évesen lecseréltem LG 106-full HD-ra, ami már 2-esztendős.Most meg nyomják a fejlesztéseket, és itt van a 3d-tv.Megint kezdhetek spórolni a legújjabb tecnikára, bár az is tovább lessz tökéletesitve, és a megvétele? Majd egyszer...

13.
13.
zola2000
Nekem meg még mindig az 1997ben vett 62 centis videoton színes! tvm van meg, régebben akartam venni hd tvt ha lemegy az ára, de inkább egy 3d tvt, fogok venni ha 100ezer forint alá megy (remélem a wii utódja támogatni fogja, bár ha a kézikonzoljuk 3ds lett, akkor biztos)...
12.
12.
Mathia$
Milyen kedves a sony.. azért ha jó üzletet akarnának csinálni egy 700.000 ft-os tv mellé adhatnának inkább egy 120gbos ps3at, még így is megérné nekik és sztem vinnék mint a cukrot.
11.
11.
Scoo
Én azt mondom, hogy majd a következő konzolgenerációnál lesz érdemes belefogni ebben a 3d-s őrületbe. addigra már olcsóbb lesz a tv is (az olcsóbb nem egyenlő az olcsóval) és a konzolok is bírni fogják.
10.
10.
6-7 kiló egy fasza 3dtv.

http://digitalszalon.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=389&Itemid=48
nem olcsó mit mondjak. 1év azt lemegy az ára legalább egy százast, hehe
9.
9.
XDannyL
A fenébe!!!

Néhány hónapja vettem LED TV-t a PS3-hoz. Várni kellett volna vele.

Mondjuk 3D-s TV-t valószínű nem kapok 180ezerért.

Nagyon kiváncsi vagyok, milyen áron fog kijönni.



#8: Valószínű igazad van. Remélhetőleg gyorsan lemegy az ára és az apróbb hibákat is kijavítják.
8.
8.
biolencse
Hamar lemegy az áruk ezeknek is. Én mostanában nem akarok tv-t venni, mert két éve vásároltam egyet. 3D-s TV-t majd hosszú évek múlva lesz érdemes, amikorra már kinövik a gyerekbetegségeiket.
7.
7.
tronlegacy
Nagyon elfogadnék egy ilyen 3D-s TV-t már, csak az a baj, ami most van az is nagyon drága volt és nem akarom olyan hamar leváltani, meg ebbe a válságba nem hiszem, hogy sok embernek van pénze ilyenre.
6.
6.
HorvathD
nekem a szürke 52-es orion,képcsöves TV-m volt 34.000 Forint 4 évvel ezelőtt.De ha egyszer lesz rá lóvém veszek TV-t is :)
5.
5.
Davidhux
Nekem HD Ready a Samsung TV-m 88 ezer volt
4.
4.
zoli12i
#2: 360 ezerért ! De pont akkor jött ki ez a full HD LCD tv , és lehet választani hogy LCD tv +ps3 vagy 2LCD tv ! Muszáj volt tv-t venni mert a villám becsapott , és a akkori tv-nek kampec lett ! :-(
3.
3.
Maxxer
Sony kezd ,belehúzni idén is,jó ezt látni;)
2.
2.
_Tappancs_
#1: Mennyibe került a tv?
1.
1.
zoli12i
Mi a sony bravia LCD TV-t úgy vettük hogy adtak hozzá egy ps3-t !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...