A Fox miatt nem szerepelt jól az Avatar-játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A film producere szerint a 20th Century Fox a hibás azért, hogy a mozikhoz képest a játékboltokban jelentősen rosszabbul szerepelt az Avatar.
A film producere szerint a 20th Century Fox a hibás azért, hogy a mozikhoz képest a játékboltokban jelentősen rosszabbul szerepelt az Avatar.



Jon Landau, az Avatar producere a 3D-s játékokról tartott előadást, ahol szóba került az elmúlt évek legnagyobb mozisikerének játékváltozata is, ami nem csak a vásárlókat, hanem a sajtót sem győzte meg maradéktalanul. Landau szerint a Foxot lehet okolni a játék "gyenge" eladásaiért, amiért nem volt képes felfogni és megérteni a Ubisoft marketingstratégiáját, így például megtiltotta, hogy idő előtt trailereket adjanak ki a produktumról. Az Avatar-játék november végén jelent meg, az első előzetes pedig augusztus végén látott napvilágot.

Másfelől Landau szerint szorgalmazni kell a filmstúdiók és a játékfejlesztők közötti kapcsolatok erősítését: mint elmondta, a játékos cégeknek meg kell találnia a világ James Cameronjait, Steven Spielbergjeit, Peter Jacksonjait, és erősíteni kell a kapcsolatot velük.
34.
34.
CJgabor
33.
33.
gogolbordello2
#33: vagy félreütött,vagy hülye.
32.
32.
Giga0509
Hogy lehet a Batman-t Betmannek írni?
31.
31.
wigyory
Nem vagyunk egyformák,van aki leszarozza azt ami másoknak bejön-igy a jelenlegi vetitéstechnikai megoldásokkal létrhoztak.Én is azok közé tartozom akik értékelik az effajta filmeket - szerintem is jól sikerült.
30.
30.
viktorvizi
#27: azért azt így nem kéne kijelenteni mert az avatár 3D ben a hangulatra míg nem 3D ben, a történetre figyel az ember.

Amúgy szerintem nem rossz, sőt szerintem nagyon is jó.
29.
29.
gogolbordello2
Egymásra fogják hogy ki miatt nem lett sikeres,mert nem tudják beismerni, hogy szar lett!
28.
28.
bledzer
1 unalmas és monoton a játék ,2 rossz a sebzés rendszer 3 az egéssz avatar univerzum egy 3d reklám. 4 maga a film egy sci-fi be öltöztetett szokásos csontig lerágott amerikai indiánosdi
27.
27.
Bloodman
"Szerintem ez az egész Avatar egy egetverő baromság." Mondta rodman6 EZ ÍGY VAN
25.
25.
StriciMacko
A Fox mint kiado nem tehet arrol, h a keszitok egy nagy szart hoztak ki az egeszbol. a demobol 3 es fel percet jatszodtam, majd letoroltem ezt a rakas szemetet. filmek jatekos adaptacio 99%ban gyengere sikeredeik. A Batman Arkham Asylumot pedig ne hozzatok fel, m az kepregeny adaptacio, nem pedig film utan keszult
24.
24.
viktorvizi
#14: Azért a Betmanből ki tudtak hozni valami fogyaszthatót
23.
23.
elite_hun
#23: A szavak sorrendje alany, állítmány, tárgy ^^
22.
22.
tombar
olyan fos h szar mert rossz.
21.
21.
Kyuubi
Az fel sem merült bennük, hogy azért nem szerepelt jól, mert szar volt?
20.
20.
XDannyL
#20: Tömören és röviden, ja
19.
19.
elite_hun
Vagy talán azért szerepelt rosszul mert unalmas és monoton?
18.
18.
XDannyL
Szerintem elég "gagyi" lett a játék. Láttam a filmet és ennek a játéknak semmi köze nincs hozzá.

Gondolom kapkodtak össze-vissza és ez lett belőle.

Kevés jó játék van a filmből készült játékok között :S

Sokkal jobban örülnék ha a játékból csinálnának filmet :)
17.
17.
Macifasz
Gondolom az eszükbe se jutott, hogy azért bukott meg, mert egy rakat szar. Ááááááá nem, háthogyjutnailyenazeszükbe.
16.
16.
Hanoi
Kamu, megint megy a szar kenegetése. Egy alapból szar filmből már nem lehet jó játékot csinálni. Csak arra ment, hogy minél többet kaszáljanak.
15.
15.
ATi0021
#6: Pont ezt akartam írni én is. :)
13.
13.
deviques
Az Assassin's Creed 2 lemezén rajta van az Avatar trailere. Na még azt sem tudtam végignézni, annyira érdektelen semmi az egész.



Ne gyártsatok már kötelezően minden filmből játékot, vegyétek már észre, hogy ez még soha soha nem vált be.



Léccina!
12.
12.
Giga0509
11.
11.
sokkal egyszerűbb lenne azt mondani ami az igazság: azért szerepelt rosszul a játék, mert egy FOSRAKÁS!
10.
10.
iNKARNATE
Mi? Sok ideig a toplistákon volt, a héten linkelt magyar eladási listán is még mindig rajta van, annak ellenére, hogy egy kalap szar. Mit nevezünk sikeresnek? Egy random összedobott játék, amiben nincs benne annyi energia mint egy true AAA kategoriás címben, de a neve eladja és toplistás. Szerintem ez sikeresnek mondható pénzügyileg... a cégek is nyilván pénzre gondolnak. Akkor? Nem volt mégsikeresebb? Nem taszította le a WoWot? Fail.
9.
9.
petimanus
Hát...Sztem nem a 20th century fox tehetett arról, h a na'vikkal szívás volt játszani, hogy a játék statikus környezettel volt ellátva, hogy a játékmenet unalmas volt...Lehet, ha több trailerben felkészítenek minket erre az egészre, akkor még ennyien sem vették volna...Sztem pont okos dolog volt, h csak későn kezdtek trailerezni, mert így kevesebb embernek ment el a kedve tőle.



Elnézést azoktól, akiknek tetszett a játék. Én csupán többet vártam az Ubitól, főleg egy ilyen címnél, mely nagy lehetett volna. Gondolom akiknek tetszett megtalálta a játékban azt, ami neki tetszik, én sajnos semmit nem találtam benne, ami megfogott volna és sajnos, ahogy elég sok Ubi és Avatar rajongó sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...