Nintendo Wii-re is megjelenik a Pirates!

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Sid Meier klasszikusát még 2004-ben újították fel: most az a verzió fog megjelenni Nintendo Wii-re is, persze néhány extra aprósággal megtoldva.
Sid Meier klasszikusát még 2004-ben újították fel: most az a verzió fog megjelenni Nintendo Wii-re is, persze néhány extra aprósággal megtoldva.

A 2K Games a minap jelentette be, hogy a 2004-ben PC-re és Xboxra megjelent Pirates! Wii-n is tiszteletét teszi, igaz, azt nem tudni, hogy mikor. Az eddigi információk alapján a játék gyakorlatilag teljesen megegyezik a hat éve megjelent verziókkal (reméljük, ez a játékélményre is vonatkozik), csak itt a Wiimote-tal kell hadonászni, és mintegy ráadásként lesz két extra mini-játék is: az egyikben zárakat kell feltörnünk, a másikban pedig ágyúzni kell, persze mindezt élesben, nem külön játékmódokban. Bár a játékot nem a Firaxis fejleszti, hanem a 2K China, Sid Meier azért annyit hozzáfűzött a bejelentéshez, hogy ő nagy Wii-rajongó, és szerinte a Pirates! tökéletesen megállja majd a helyét ezen a platformon. Erre mi is kíváncsiak leszünk.

2.
2.
zola2000
Ha már hat éves játék, azért remélem hogy alapból budget árban fog megjelenni...
1.
1.
iNKARNATE
Hogy lett az ilyen kibaszott ronda? Még PSP-n is szebb... az ágyúzás meg zárnyitás meg csomó minijáték hiánya azért a PC-n fáj, alapból is lehettek volna benne ilyenek. Kicsit repetitív volt egy idő után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...