Criterion: az E3-on mindenre fény derül

  • Írta: InGen
  • 2010. május 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Az eddig leginkább a Burnout-sorozatról és a BLACK-ről ismert Criterion következő munkája egyelőre titok. De azt ígérik, pár hét múlva az E3-on mindenre fény derül!
Az eddig leginkább a Burnout-sorozatról és a BLACK-ről ismert Criterion következő munkája egyelőre titok. De azt ígérik, pár hét múlva az E3-on mindenre fény derül!


Azt mindenesetre tudjuk, hogy az Electonic Arts teljes kétségbeesésében a Criterionra sózta rá a Shift előtt teljesen behalt Need for Speed-sorozatot, abban a reményben, hogy Burnoutos srácok gatyába tudják rázni a szériát. Persze azt viszont nem tudjuk, hogy ezt jelentik-e be az E3-on, hiszen valószínűleg dolgoznak más projekteken is.

Mindenesetre aki hozzám hasonlóan úgy gondolja, hogy az igazi Need for Speed szellem meghalt a harmadik, vagy a negyedik rész után, annak ajánlom figyelmébe a lenti videót, főként az elején a szöveget, aminél jobban magam sem tudtam volt megfogalmazni a lényeget. Sajnos a sok Fast and Furious koppintásban elveszett az, ami az NFS szelleme volt mindig is (special thanks to Róóland).

27.
27.
Muveszur
Váááááá old NFS feeling 4ever vááá! Emberek, de jó lenne azt mondani h "bakker tegnap JÁTSZOTTAM AZ ÚJ NFS-SEL ÉS BAROMI JÓL ÉREZTEM MAGAM, mert újra gyönyörű utakon szálguldoztam egy csodaszép (gyári) egyedi tüneménnyel, amely nem csak h gyönyörű, de az igazi luxus kategóriából származik és olyan hangja van hogy a világ oroszlánjai elbújhatnának!"!Régen nagy fan voltam, szeretnék újra az lenni, szóval remélem a srácok valami frankót dobnak össze!
26.
26.
lebron james
Húú a videó eleje teljesen vissza hozza a régi emlékeket :)
25.
25.
NereusLaceee
Ez a videó pont a lényegre mutat rá. Az NFS-ből elveszett az exluzivitás.

Ma már utcai autókat vonultat fel, és nem babrálnak azzal, hogy prototípusokat, vagy egyedi készítésű verdákat is bedobjanak.

Pont azért, mert a népnek ez kell.

És én ezért szerettem bele a TDU-ba. Mert PC-n nincs más cím ami egyedi autókat vonultatna fel.
24.
24.
hakydakillah
24. a legnagyobb profitot hozó játékok maradtak az eredeti koncepciónál, és mondanom se kell, óriási sikereket értek el: Metal Gear Solid, Gran Turismo, Burnout, God of War stb. Most a korral haladva csináltak volna a Gran Turismo-ból egy tuningos nitros játékot? Nem... Mert a nép olyannak szereti, amilyennek megismerte. A NFS-nek volt egy jól működő stílusa, melytől az Underground kiadása után eltértek, és azóta csak szenved a széria.

Az újakat is viszik, mert kevés a jó kis versenyzős játék, de nem megy úgy, mint régen, és nem is jön be a népnek úgy, mint régen...
23.
23.
iNKARNATE
#20: Talán ha rábasszák, hogy NFS - ÉS RÁADÁSUL JÓ mi a jó faszért ne vennék meg? :) egy 8 és egy 18 évesnek ugyanúgy megfelelne, mert mondjuk kibaszott jó játék akkor nincs is miről beszélni. Ráadásul az EA féle marketing gépezet belenyomja a köztudatba és kész.
22.
22.
Mathia$
#18: azt én is tudom, de mivel ez egy titkos akár egy másik fps is lehet. bodycount mellesleg nem a black folytatása. Köze nincs hozzá, csak ugyanaz a fickó találta ki.
21.
21.
ATi0021
#20: Hidd el, ha nem Test Drive Unlimited, hanem Need for Speed Unlimited lett volna a neve máris több fogyott volna belőle. Amúgy az Atarinak se mindegy mennyien veszik meg. Persze az igaz, van aki minőséget vesz és van aki csak márkát.
20.
20.
abydos
#11: Ugye ezt nem gondolod komolyan? Ha egy NFS olyan "alacsony" eladásokat produkálna mint a Test Drive, akkor tuti harakirizne mindegyik! Egy Atarinak kiváló számok az a EA-nek armageddon. Nem ugyanaz a ketegória. Roppantúl sikertelen a Test Drive az NFS hez képest, ez van.



Félre ne értsetek, én is megvettem a TDU-t kiváló játék, de azért nézd meg melyik korosztály játszik vele, és melyik korosztály a fő NFS vásárlóréteg. A 18 évesek és a 8 évesek között van bőven különbség, és 8 éves autós játékokból sokkal több van...
19.
19.
Giga0509
18.
18.
laca009
15 igen a black folytatását elvileg csak más néven és pont most nem tom a nevét xD
17.
17.
ATi0021
#16: Így igaz, csak szinte 0 munkaerővel és idővel nem lehet megváltani a világot.
16.
16.
laca009
szerintem nagyrészt az rontott a szérián hogy nem maradt meg az hogy a teljesen alap álom autókkal lehet menni pl lambo. meg az hogy a hegyekben lehetett furikázni most képzeljünk el egy nfs hp2-t shift grafikán az azért jó lenne.
15.
15.
Mathia$
NFS-t mindenki tudta hogy ők csinálják, sztem lehet valami jó kis fps-t csináltak ;)
14.
14.
hakydakillah
9. szerintem azért fogytak a játékok, mert NFS a nevük. Ha ezek az új generációs részek olyan jól fogynak, és olyan jók, akkor miért szarozza a kritika, az emberek, a játékosok, miért van gond a NFS névvel, és miért fordultak elkeseredettségükben a Criterion-hoz?



Hát igen, a legjobb ellen-példa a TDU... Pont amikor a NFS játékok elgyengültek, és a nép egy jó kis játékra szomjazott, kiadták a TDU-t és arattak vele :-)
13.
13.
CoDer
A Criterion egy nagyon jó csapat! Tuti nagyon klassz gamma lesz!!!
12.
12.
ATi0021
Biztos NFS lesz a nagy bejelentés. Eddig is tudtuk, hogy The NFS (1) alapú részt készít a Criterion.
11.
11.
iNKARNATE
#9: Igen öngyilkosság, marhára... lásd TDU és TDU2... ami gyakorlatilag megvalósította mindazt mint az NFS _VOLT_ és pont annyit újított benne amennyi a modern korban szükségessé vált - mmo elemek, karakter testreszabás.



Egyetlen hiba? (vagyis a TDUnál nem), hogy gyakorlatilag ugyanaz a helyszín végig. Ha NFS szempontból nézzük, de: egzotikus pálya/pályák, egzotikus autók, belső nézet!! (NFS1-ben már volt..., nálam a TDU hozta vissza a szimulátorokon kívül).



Rohadtul sikeres lenne. Ennyi.



UI: Underground 1 érdekes és marhajó volt. UG2 felesleges freeplay, 0 városbeli történéssel. MW: érdekes, de nem eléggé. Carbon: vicc. Undercover vicc ésigytovább. A többi azóta pontosan ugyanaz kivéve a Shift, de azt meg veri minden más ld. Forza, pc-n meg GTR.
10.
10.
InGen
#5: ja, eredetileg az NFS4-ben volt ez a zene
9.
9.
abydos
#4: Más lett a célközönség és egy régi stílusu NFS-t kiadni mára már öngyilkosság. A kritika, te és még pár ember biztosan megsiratná, hogy mennyire jó, de az NFS legnagyobb vásárlói rétege tuti örökre elmenne a sorozattól! Ne feledd, neked nem tetszenek az új részek és sok más embernek sem, de a célközönség viszi mint a cukrot és imádja! Ergo a kiadót nem az a 10% érdekli, aki régi NFS-t akar, hanem az a 90% ot akiket le tud kenyerezni az értelmetlen agyatlan tuninggal, csilivli szájbataposóan szép grafikával és a cicababa hegyekkel. Ha elveszíti azt a 90% vásárlót akkor a sorozat tényleg megbukott, hiába ismeri el a kritika mint az évezred visszatérése satöbbi, ha senki nem veszi, csak te és az a 10%...



A Criterionnál legalább van esély arra, hogy a minőséget is visszakapja a sorozat és én hiszek benne, hogy aranyközéputat találhat a mostani és a régi játékosok között.

Az Underground óta elég szép generáció váltáson esett át a sorozat, a legjobb az lenne, ha 2 rész jönne egyszerre, egy felújított régi és egy agyonhypeolt trutyi. (mondjuk szerintem a Shift már nem volt rossz próbálkozás).
8.
8.
Dresa
Kiváncsi vagyok hogy mit tudnak kihozni belőle a Criterionosok..személy sezritn imádom őket, imádom a burnoutot és a black az 5 kedvenc fps embe örökre helyet kapott.. de én is inkább egy ilyen régi sulis NFS-t szeretnék!
7.
7.
NinjaNorb
nekem is a hot pursuit2 volt a kedvencem messze a legjobb NFS!nem hiszem h azt a szintet megint megfogja ütni a sorozat:(
6.
6.
Anti4730
Amugy szerintem a need for speed 4 high stakes a legjobb autós játék a világon:)
5.
5.
Anti4730
A zene a mass effect kettőből az omegán lévő diszkóban ez volt:D:D
4.
4.
hakydakillah
2. jó volt mint újdonság, azért volt sikere.



3. mire a Criterion? A feltámasztáshoz nem kellene más, mint a régi NGS stílus - egy jó kis soundtrack, jó kis luxus autók, a régi jó pályák rövidítésekkel, zsaruk stb. Ha felujítanának pár régi pályát, és egy ilyen NFS jelenne meg, már annak is sikere lehetne...

Én attól tartok, hogy a Criterion csinál belőle egy őrült száguldozós játékot. A Burnouttal is ez a bajom - már annyira gyors lett a játékmenet, hogy élvezhetetlen a környezet,a grafika, és fél óra játszás után kikészült a szemem tőle.
3.
3.
abydos
Ne felejtsük el, más korok, más igények!



Azt azért biztosra vehetjük, hogy a Criterion mindent megtesz az NFS sorozat felélesztésével, nem vállalták volna el, ha nem hinnének benne. Mellesleg az is tuti, hogy ha ők nem tudják feltámasztani a sorozatot, akkor ezen a világon senki sem!



Criterion az egyik kedvenc csapatom, nem hiszem, hogy csalódást fog okozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...