F1 2010 - fejlesztői videó az időjárásról

  • Írta: tjames
  • 2010. május 13.
  • Hír
Azt még nem tudni, hogy mennyire lesz szimulátor az F1 2010, de az biztos, hogy az eddig látott legszebb időjárásmodellel találkozhatunk benne.
Azt még nem tudni, hogy mennyire lesz szimulátor vagy árkád a Codemasters idén szeptember környékén megjelenő Forma 1-es játéka, de az biztos, hogy az eddig látott legszebb időjárásmodellel találkozhatunk benne.A videóban bemutatásra kerül az időjárás szeszélyessége, különösképpen az esős idő. Nagyon durván látványos és életszerű: a legélethűbb esőzés (belső nézetben), amit eddig láttam!

Ezek is érdekelhetnek

13.
Ryukian
Hát megnéztem ma a monacói futamot.... Ez teljesen kész volt. Azért a valóság csodálatos dolgokra képes. Ha egyszer ilyen játékot tudnak majd a távoli jövőben készíteni, én kezet csókolok!
12.
Maxxer
#8: Ha a Dirt ,Grid sorozat tetszett neki ,akkor még ezis bejöhet neki.De tudom hogy Norb szimulátorozik inkább ,úgyhogy egyetértek veled.
11.
Gt17
Én annyira ki vagyok éhezve 1jó F1 es game re hogy már ez a pre alpha is jó lenne :).
10.
simon 555
#8: ha legalább annyira lesz szimulátor mint a F1 06 ps3-on akkor már jo szerintem:)
9.
SamS
http://www.youtube.com/watch?v=C4CXKiTXwPk


HD-ba ha netán valakit érdekelne.

és két új kép is napvilágot látott. :)
8.
tjames
Szerintem ne várj nagyot norb....

Korábban azt állították hogy az árkád játékosoknak éppúgy meg akarnak felelni, mint a hárdkóroknak.

Ami konyhanyelven annyit tesz, hogy nem lesz se sínenfutó, se ultrarealisztukus.

Pénzügyileg is kell nézni a dolgot, és a leggyorsabban akkor várhatják a legnagyobb bevételt, ha a tömeget elégítik ki, s nem a rétegeket.
6.
arshavin23
#5: Régebbi F-1 ekben volt olyan,asszem a 06 ban,mentem Nürburgringen,és a 3. szektorban nagy sebességgel mentem,és leszakadt a hátsó szárnyam.:) És volt olyan pechem is,hogy utolsó körben elfüstölt a motor is .:( Szóval voltak ilyen dolgok.Én már nagggggggggyon várom :D .
5.
Maxxer
kis kiegészítés.

jólenne ha lenne benne olyan,hogy pl egy lifegő alkatrész kitudja vágni az abroncsot,vagy menetközbe valami ok folytán ,leszakadna a felfüggesztés.Esetleg motor elfüstőlés.:D
4.
Slik
Utálom az F1-et de a játék tetszik :D
2.
Maxxer
Basz&#ott jólesz. Előis rendeltem már lassan 1 hónapja.Grid Forma 3.-as kocsik írányitása eltalált volt,ha azis hasonló lesz,már nembánom meg.De jobban örülnék valami realisztikusabbnak
2.
arshavin23
Jónak ígérkezik,én várom.Ha nem is lesz akkora nagy szám,én megveszem akkoris,imádom a forma-1 et :)
1.
simon 555
nagyon fasza lesz már várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...