Red Dead Redemption - betiltják az Emirátusokban

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 18.
  • Pletyka
Link másolása
Nem jelenhet meg az Egyesült Arab Emirátusokban a Red Dead Redemption, írja a közel-keleti játékmagazin, a ME Gamers - az eset nem példa nélküli.
Nem jelenhet meg az Egyesült Arab Emirátusokban a Red Dead Redemption, írja a közel-keleti játékmagazin, a ME Gamers - az eset nem példa nélküli.



A hír egyelőre nincs hivatalos forrásból megerősítve, de az információ a Dubai Mall üzleteitől származik: elmondásuk szerint a Nemzeti Médiatanács betiltotta a játékot az Emirátusokban, így az nem lesz kapható a boltokban. Az eset nem példa nélküli, ott ilyen sorsra jutott többek között a Grand Theft Auto IV, Call of Duty 4: Modern Warfare, a God of War és a Heavy Rain is. A tiltás oka egyelőre szintén nem ismert.
18.
18.
tjames
...ha nem csainál semmit akkos IS....

félreírtam az elébb....
17.
17.
tjames
Hahahaaa. Az emirátusokban 13 évesen fenőttnek számít a fiú gyerek. Onantól 600.000,-Ft-nak megfelelő fizetést kap az államtól, ha nem csinál semmit akkor sem, ez alanyi jogon jár. Láttam olyan interjút, hogy azt kérdi a riporter: mi a foglalkozása? Aszongya az arabus: állampolgár vagyok. Riporter: Jójó ezt értem, de mit dolgozik? Arabus: Hát állampolgár vagyok.

Úgyhogy ott a munkanélküli is többet keres mint nálunk a felső közép réteg.

Ilyen körülmények közt én is szarnék bele, hogy "hivatalosan" nem lehet beszerezni ezt vagy azt. Mert amúgy egy pillanatig sem hiszem, hogy ne tudnának előbb hozzájutni mint mondjuk én
16.
16.
Killerbee
#13: Hárem mellé nem hiányolják :D
15.
15.
zola2000
Jó ez most olyan dolog hogy az ilyen durvább játékok ausztráliában is sokszor be vannak tiltva, és van pár ország, ahol a 18+os játékokat csak pult alól lehet árulni+tilos reklámozni...
14.
14.
dareal
#13: hát, pont leszarnám, hogy nem játszhatok, ha az emirátusok lakója lennék :D többek között azért, mert az ott lakók nagy átlaga, ha akarja, a világ túlvégén veszi meg, vagy épp játszás helyett az új lambo-t próbálgatja :D
13.
13.
Slik
hehe megszívták, köcsög arabok :D
12.
12.
Mortician
#11: Németországban igen gyakori, az, hogy betiltanak II. Világháborúval kapcsolatos játékokat. Több RTS be van tiltva, sőt még a Mortyr is. A COD és hasonlók valószínűleg nem véletlen kivételek.
11.
11.
Mathia$
#6: szerintem az MW sem érthető mert az Emirátusok nem terrorista állam. Ennyi erővel tiltsák be Németországban a világháborús játékokat, mert többnyire németeket kell benne ölni.



Akinek meg nagyon kell, az úgyis megrendeli vagy letölti.
10.
10.
server01
akkor mit fognak majd csinálni ha megjelenik a spec ops in the line????? http://www.youtube.com/watch?v=9odnl0oUdnQ mert itt lerombolják az egész emirátust :):) de nem gyengén.
9.
9.
renato999
Én ha ott élnék, megrendelném külföldről
8.
8.
Extol
Még jó h nem ott élek XD

Pedig az gazdag területnek néz ki ennek ellenére menni fog a warezolás 1000x el XD
7.
7.
Beau
Ennyi erővel betilthatnák a Mario-t is mert megesszük a gombákat és ráugrunk azokra a szörnyekre.Sőt a LittleBigPlanet-et is betilthatták volna mert a babzsákok életre keltek.
6.
6.
adam183
Na hát igen, az MW érthető, de pl a GOW vagy a Heavy Rain mit ártott az araboknak? De mondhattam volna a hírben szereplő RDR-t is..... Na mind1 ők tudják...
5.
5.
brandonlee
LoL. Azért, nekem lenne tippem, hogy az MW-t miért tiltották be az Emirátusokban :D
4.
4.
p.balou
3.
3.
X360_FaNbOy
Na és ha neten rendelnek?
2.
2.
hakydakillah
Majd letöltik boxra, és kész. Ha valakinél meg találnak, akkor mit csinálnak vele? Kivégzik? :-)



Elképzelem az ottani fekete piacot:

nem drogokat, fegyvereket stb. árulnak, mint nálunk, hanem Red Dead, Gears of War, God of War stb. kapható :-)
1.
1.
Beau
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...