HBO-s sorozatok a Playstation Networkön

  • Írta: InGen
  • 2010. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony exkluzív megállapodást kötött az HBO-val, így Észak-Amerikában a PS3 tulajdonosok élvezhetik a mozicsatorna legjobb sorozatait a konzoljukon.
A Sony exkluzív megállapodást kötött az HBO-val, így Észak-Amerikában a PS3 tulajdonosok élvezhetik a mozicsatorna legjobb sorozatait a konzoljukon. Peter Dille, a Playstation Network nagyfőnök máris úgy emlegeti a Playstation 3-at, mint a leggazdagabb szolgáltatásokkal rendelkező otthoni konzolt.


Az HBO-s ügylet keretében az észak-amerikai PS3 tulajdonosok letölthetik majd a neves tévécsatorna legjobb sorozatainak epizódjait, évadjait, köztük a Gamekapocs egyik kedvenc szériáját, a Golden Globe és Emmy nyertes True Bloodot is. Persze mindez nincs ingyen, ám az árakról egyelőre nincsenek pontos információink.

A True Blood mellett olyan fantasztikus sorozatokat spájzolhatunk be konzolunkra, mint a The Wire, a The Sopranos, a Sex and the City, az Entourage, a Flight of the Conchords, s még hosszú a lista.
3.
3.
Exinor
Ha HD-ben 5.1-ben tudják majd leszedni, akkor biztos, hogy lesz rá kereslet náluk.

Nálunk marad a tv vagy tor...ta.
2.
2.
ChainGun112
a Pacific fent lesz?:D:D:P
1.
1.
adye
A True Blood az én kedvenc sorozatom is, most a napokban nézem meg az eddig megjelent részeket másodszorra, egyszerűen megunhatatlan! Ha hozzám hasonló rajongó vagy, ne felejtsd, hogy június 17-től indul a 3. évad!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...