Halo 3: jobban megy, mint hat PS3-exkluzív együtt

  • Írta: InGen
  • 2010. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Aaron Greenberg twitteren hintette el, hogy az Xbox 360 exkluzív Halo 3 eladások tekintetében jobban teljesített mint hat PS3-as sikerjáték együtt.
Aaron Greenberg twitteren hintette el, hogy az Xbox 360 exkluzív Halo 3 eladások tekintetében jobban teljesített mint hat PS3-as sikerjáték együtt.

 

Egészen konkrétan a Halo 3-ból a 2007-es megjelenése óta több példány ment el, mint a Resistance 1 + 2, Uncharted 1 + 2, Killzone 2 és God of War 3 játékokból együtt összesen.

Azt hiszem nem maradt más hátra, mint hogy gratuláljunk a Bungie-nak és a Microsoftnak ehhez a remek játékhoz és a fantasztikus eladásokhoz, és epekedve várjuk a Halo: Reach megjelenését.
63.
63.
Pukhi-zik
az kinek van meg, amikor a 3dfx bebüntetett? kicsit letettük a hajunkat. NFS3?? emléxem egy cikkben, azt irta az iró : "nehéz ennél szebbet elképzelni, pedig biztosan lesz"

Szal akkor ilyen élményeket adott a garfika. És ez csak a grafika.
62.
62.
TEEBEEX360
Viszont ebben egyet értünk Pain.Én is nagyon vissza sírom a ps1-es időszakot.Azok voltak a szép idők.
61.
61.
Pukhi-zik
#60: megnyugodtam? idegesnek tüntem? :)
60.
60.
Pain
#58: Látom megnyugodtál, hogy nem egy tudatlan fajankó vagyok videojáték téren:D Igaz így elolvasva tényleg az jön le a hozzászólásomból, hogy PS3-mal kezdtem. Igazából éppen tegnap fejeztem be az UC2-t és még nagyon a hatása alatt vagyok. Sokat szoktam foglalkozni az ilyen dolgokkal, mint Eldorádó vagy Shambala.
59.
59.
Pain
#52: Ez egy jó példa volt. Igaz nekem nem jött be annyira az Alan Wake. Valószínűleg azért, mert többet vártam tőle. Ott van még a Heavy Rain is. Amúgy neked ment nem látnak túl a grafikán hozzászólásom...
58.
58.
Pukhi-zik
mert uj volt, ma már nincs uj ötlet, (már oylan ami neked uj) csak a regiek "tuningolasa". Illetve a grafika.
56.
56.
Pukhi-zik
egyebkent a sztorit nem kell önmagaban elöterbe helyezni, nem CSAK attol lesz jo egy game.. mi van, ha a gameplay car? szal ez összetett dolog.
56.
56.
Pain
#54: Ezen látszik is, hogy 1 hozzászólásból nem szabad levonni a következtetést. Én őszintén visszasírom a PS1-es időket. Akkor sokkal jobban szerettem játszani, mint most.
55.
55.
Pain
#54: A PS korszakon végig mentem. A jelen generációra értettem ezt a 2 gammát. Nálam az abszolút sztori etalon az FF6, szal volt egy hozzászólás, nem tőled, hogy nem látok túl a grafikán. Azt nem hinném, hiszen a kedvenc játékom is az előbb említett Final Fantasy 6 ;)
54.
54.
Pukhi-zik
#48: az mi, hogy játékos függö? Max izles függö. A te szerinted meg csak 1 db vélemény. Kiváncsi vagyok hány eve jatszol, hogy ezt a 2 gammat az egekbe emeled.
53.
53.
unchartedgodofwar
#52: A "szerintem" szót kihagytad. :D

Szerintem is jobb lehet történetben, de játékélmény szempontjából már nem biztos. :)



Amúgy én a 47-essel értek egyet.

Nem volt szerencsém a Halohoz, de biztos jó, ütős játék lehet és grat a boxosoknak, hogy ilyen jó játékot tolhatnak.

De amíg vannak Sony exkluzívok és PS, addig én nem is nagyon fogok vele játszani. :D

Ez a cikk itt színtiszta pénzről szól, nem arról, hogy melyik játék a jobb?

Azt nem ez a Greenberg fogja eldönteni, hanem ti. :)
52.
52.
TEEBEEX360
#51:Nem érdemes hidd el.Grafikán kívül nem látnak sajna.Ez van!De mondok egy példát!ALAN WAKE!Ez már sokkal jobb történetben mint az UC2 meg a GOW3.
51.
51.
megalonagyix
48# Kevés játék tudta felülmúlni az UC2-t meg GoW3-at történetben? Kapásból csak jobbat tudok...
50.
50.
hakydakillah
Mit kell mindig veszekedni, hogy melyik konzol jobb, mely exkluzivok a jobbak??! Mindkét gépen az összes játék állat. Az exkluzivokra sokkal több munkát, pénzt, időt szánnak, mint egy multiplatformra, ezzel akarják a potenciális gamereket ahoz a konzolhoz csalni. Ezért vettem meg mindkét konzolt, hogy ki tudja élvezni az összes mestermű varázsát...
49.
49.
Pain
#46: Hmm... Killzone 3, Resistance 3, Infamous 2, LBP 2, biztos lesz GT5 is... Sztem náluk fogják mutatni az FFXIII Versust is, mert nincs a SquareEnix listán. Asszem nagyobbat fog durrantani, mint gondolod.:)
48.
48.
Pain
#44: Hát igen ez játékos függő. Sztem történetben nagyon kevés játék tudta felülmúlni, az Uncharted-et és a God of Wart. A jobbféle RPG-k mindenképpen.
47.
47.
Yami
Minden elismerésem a Bungie-nak! Tényleg magával ragadó univerzumot hoztak létre.

Azoknak meg akik itt fikáznak csak anyit tudok mondani, hogy egy szóval se mondták a cikkben, hogy a Halo 3 jobb a felsorolt PS3 exkluzívoknál csak azt, hogy többet adtak el belőlle mint azokból együttesen.

Amúgymeg akik itt a legjobban acsarkodnak, azoknak csak savanyú a szőlő.
46.
46.
Szajolihoher
#37: leírtad a világ legnagyobb hülyeségét ráadásul,ha még írni is tudnál talán megérteném.A 2010 es E3-on a Sony sem fog nagyot durrantani, mivel majdnem az összes nagy címüknek most jelent meg a közelmúltban a folytatása.
45.
45.
Pukhi-zik
#37: hagyjad már ezt az "igényesebb" szót. Ez teljesen szubjektít. Kinek mi a jó.
44.
44.
TEEBEEX360
#43:Legalább te megértetted az írásomat!És képzeld el nem kell sajnálni azért mert egy tök átlagos Uncharted nem fogott meg!A grafika tényleg nagyon szép,de számomra ki is fújt a játék.Nem azt mondom hogy szar játék csak nekem nem jön be!Üljetek le és játszatok vele jó sokat!Egészségetekre.
43.
43.
Ca$h
#41: Nem igazán tudsz azzal mit kezdeni, hogy neki nem tetszenek ezek a játékok. Ha nem tetszenek neki, akkor nem tetszenek... ennyi... ezen egy teszt olvasása se fog változtatni! El kell fogadni... maximum sajnálni lehet őt azért, hogy egy Uncharted 2 nincsen rá hatással! ;)
42.
42.
TEEBEEX360
#41:Hát van fogalmam mindegyikről.Oda is írtam hogy saját vélemény.Nekem a grafikán kívül nem teccett semmi bennük!Ez van.Egyedül ami teccik az a HEAVY RAIN!Na az tényleg jó!
41.
41.
Brundle
#40: Ha szerinted ezek a ps3 címek csak a grafika miatt jók ,akkor ezzel elárultad hogy semmi fogalmad sincs egyikről se. Az hogy a graf jó az sokat hozzátesz az élményhez, de egyedül ez nem lenne elég.Ha nem hiszed olvass róluk pár tesztet ott megtudod.
40.
40.
TEEBEEX360
Na erre lehet igazán mondani azt hogy:NEM MINDEN A GRAFIKA!Mert amit itt felsoroltak játékokat ps3-ra,azok a grafikán kívül semmi érdemleges szót nem illetnek.Nem kötekedni akarok meg fanboykodni!És mielőtt valaki megszólal hogy egyiket se próbáltam hát az téved mert havernak van ps3-a és mindegyikkel játszottam!És nekem ez a véleményem ezekről a hatalmas nagy ps3 címekről.Nekem nem jönnek be ennyi.Lehet vérszemet kapni és védekezni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...