Playviewnek hívják majd a PSP2-t?

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony Computer Entertainment elég izgalmas márkanevet védetett le" Playview" néven az Egyesült Államokban. A funkciók alapján könnyen ráismerhetünk a leendő PSP2-re.
A Sony Computer Entertainment elég izgalmas márkanevet védetett le" Playview" néven az Egyesült Államokban. A funkciók alapján könnyen ráismerhetünk a leendő PSP2-re. A védjegy körülírásánál az alábbi funkciókat jelölték meg a japánok a szabadalmi irodánál: " a hordozható elektronikus készülék alkalmas szövegek olvasására, képek, videók, hangformátumok fogadására vezeték nélküli internetkapcsolat segítségével. Továbbá alkalmas olyan elektronikus úton közzétett anyagok fogadására, mint a könyvek, folyóiratok, magazinok és egyéb prezentációk."


Eddig ugye mindenki egy e-book olvasóra asszociálhat helyesen, könnyedén küldheti a  Sony Playview-et az iPad, vagy a Nintendo 3DS ellenfeleként valamikor a jövőben. Számunkra sokkal érdekesebb, hogy a védjegy kiterjed "számítógépes játékok futtatására optikai lemezen". Ezek szerint a cégóriás letett arról az elhatározásáról, hogy kizárólag letölthető formátumú játékszoftverekkel kompatibilisek eszközeik, de látva a PSP Go sikertelenségét, szándékuk módosult. Természetesen nem csupán a játékokról van szó, hanem egyéb alkalmazásokról is, amit online boltokból tölthetünk majd le gépünkre. A megjelenítésről LCD kijelző gondoskodik majd.

A szabadalom kiterjed még a készülék televízióval való összeköttetés lehetőségével is, valamint egyéb üzenetküldésekkel, email írással és mobiltelefonokkal való kapcsolattal. Bármi is legyen a szabadalom mögötti tényleges háttér, nem biztos, hogy a Playview egy eszközt takar majd. Ám a találgatások elindultak már, nagyon is elképzelhető, hogy a PSP2 fel lesz vértezve e-book olvasóval, szövegszerkesztővel és más internetről származó médiaanyagok megjelenítésével. Sony Playview - talán sokszor halljuk még a márkanevet a jövőben.
2.
2.
TEEBEEX360
Az!Inkább maradjon csak PSP2.
1.
1.
Netsu
Hát,elég gagyi név SZVSZ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...