E3 2010: The First Templar - le az inkvizícióval

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 18.
  • Videó
Link másolása
A helyszín a sötét középkor, célunk a Szent Grál megszerzése, eszközünk pedig a kard és a pajzs. Francia hősünk másodmagával leharcolja a fél inkvizíciót.
A helyszín a sötét középkor, célunk a Szent Grál megszerzése, eszközünk pedig a kard és a pajzs. Francia hősünk másodmagával leharcolja a fél inkvizíciót. Eddig a Tropico 3-on és a Grand Ages: Rome-on ügyködő csapat az RTS helyett inkább a külső nézetes akció vonalra helyezi a hangsúlyt, a sztori szerint az orvgyilkosok és a templomosok itt sem puszipajtások. Le sem tagadhatná a The First Templar, hogy nagy kanállal merít az Assassin's Creedekből. Francia lovagunk nem egyedül kénytelen felvenni a pallost, társa mindig vele van, akit co-opban akár a haverod is megszemélyesíthet.

Nyomunkban a fél királyi hadsereg, a bigott igét hirdető inkvizítorok, de a Szent Gál reményében minden nehézség leküzdhető. A kiállított verzió még több gyermekbetegségtől küzd, furcsa a fizika, a hent is nehézkes,valamint az ellenség intelligenciája is csak az egy helyben ácsorgásra koncentrál. Viszont szép a motor, akár még egy teljesen lineáris stuff is lehet élvezetes jövő év elején.




10.
10.
Fetto
9.
9.
adye
#8: És fényévekkel jobban tetszik mint Enzio bohóckodása =D
8.
8.
Speper
Ezio majd helyrepofozza a templart meg a co-op haverját is :D:D
7.
7.
adye
Kövezzetek meg... Nekem tetszik =)
6.
6.
Mathia$
ps2-re még talán jó lenne :) Bűn egy ilyet kiadni.
5.
5.
Slik
szégyen ilyen játékkal e3-ra jelentkezni
4.
4.
Ecneb
szerintem elég unalmas... és még csak nem is néz ki sem jól és egyet értek abban hogy unalmas is...
3.
3.
tjames
2.
2.
Turi01
elég unalmasnak néz ki :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...