Sniper: Ghost Warrior - trailer a megjelenésre

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 28.
  • Videó
Link másolása
Már leemelhető a boltok polcairól a City Interactive hiánypotló (?) alkotása, ahol csip-csup helyi konfliktusokba szólhatunk bele mesterlövészpuskánk távcsövével.
Már leemelhető a boltok polcairól a City Interactive hiánypotló (?) alkotása, ahol csip-csup helyi konfliktusokba szólhatunk bele mesterlövészpuskánk távcsövével. Egyelőre nem foglalunk még állást a slágergyanúsnak egyáltalán nem mondható Sniper: Ghost Warriorról, arra még pár napot várnotok kell. Mindenesetre a Launch trailer megérkezett hozzá, amely hűen követi a játék szellemiségét. Csőjáték ezerrel, buta mesterséges intelligenciával megáldott ellenfelekkel, számos kínos buggal, viszont kellemes látványvilággal társulva. A City Interactive-től mélyebb alkotásokat nemigen várhatunk, viszont, aki imád lopakodni, fejlövéseket osztogatni, strandolás után, leégve a hűs szobában, két komolyabb cím között nyugodt szívvel betölthető.


14.
14.
most ma tex
szerintem kéne már egy jó sniperes játék me má unom a gépfegyvert:@!

(kivéve az ak-t) xD meg téleg enél a játéknál sincs semi bajom a grafikávan de nagy bug az egész sniper ghost warrior!(cod 2 -be nics ennyi bug xD szerintem de csak szerintem)!!
12.
12.
mrbrodix
#11: Oké, de ez még csak demo, nem?
10.
10.
Matt8888
Sz@r a köbön .... se több se kevesebb, nem volt jó game ...
9.
9.
zero0
én kipróbáltam és nagyon szar. másfél pálya után ment az uninstall
8.
8.
Ecneb
A grafikával semmi bajom, viszont ahogy járnak az emberek meg a viselkedés, jobbak már a mai játékok szerintem...
7.
7.
d15a5t3r
Jómagam is demóztam vele 1 rövid ideig. Csak aztán a bokortól bokorig való lopakodás után elfogyott a bokor XD viszot előttem volt pár ellen. Ha egyet is lelőttem, lebuktam... wtf? Akkor hogyan tovább? Szal' hanyagoltam utána a dolgot. A grafika nekem tetszik. Bug az volt; belefolytam egy sziklába XD
6.
6.
gerappa
#4: "Egyelőre nem foglalunk még állást a slágergyanúsnak egyáltalán nem mondható Sniper: Ghost Warriorról, arra még pár napot várnotok kell." - olvastam a sorok között...

5.
5.
Teuton
Én kipróbáltam a demót, hát.. volta benne furcsaságok ha szabad mondanom. Ha ezeknek több mint felét kijavították, akkor adok egy esélyt a teljesnek is, de ha ugyanezek a hibák ebben is meglesznek akkor inkább kihagyom >.
4.
4.
acm1122
Amúgy ebből a játékből csináltok majd egy tesztet?
3.
3.
pyro
2.
2.
mrbrodix
Faja!

Szerettem volna már egy ideje egy mesterlövészekre koncentráló játékot!
1.
1.
NightVison
Nem lenne ez rossz játék csak az ellen hamar észrevesz :S

Meg egy-két hibát/bugot leszámítva jó játék!

De 10/6
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...