F1 2010 - így készültek a pályák és az autók

  • Írta: tjames
  • 2010. július 4.
  • Hír
Eddig nem voltam meggyőzve a korábbi három fejlesztői videó által, nem éreztem azt, hogy "igen, ez az az F1, amire vártunk". De a negyedik videónapló...
Eddig nem voltam meggyőzve a korábbi három fejlesztői videó által, nem éreztem azt, hogy "igen, ez az az F1, amire vártunk", pedig láttunk már esőt, láttunk már kavicságyat, és láttunk már törést is.A most megtekinthető negyedik videónapló más, mint az eddigiek. Itt már nem látható az az idióta kormányrángás, mint a korábbi videókban, láthatunk sisakkamerás vezetést, ami valljuk be: nagyon-nagyon jó - egészen más egy pályát a kormány mögül látni, mint madártávlatból. Megismerhetjük a videóból a kocsik és a pályák felépítését, ami a látottak alapján szintén nagyon jónak ígérkezik. A codemasterses fiúk megdolgoztak a pénzükért, most már azt kell mondjam, úgy várom a demót, mint a hűsítő záport így a rekkenő hőségben.

Ezek is érdekelhetnek

33.
CJgabor
Pegi 3? lehet hogy anyukám nem enged majd ezzel játszani :'(

:D xD
32.
CJgabor
#30: F1 2010: Unreál Tournament:DDDD
31.
monster000
tehetnének belé egy kis átigazolási cuccot mint a fifában meg pesben van. Szerintem:D
30.
monster000
ez mind szép és jó de a karier módot hogy fogják megcsinálni? Mert mondjuk mész 10 szezont és schumi még mindig benne van az elég unreál nem?
29.
Kriccs
Én bízom a játékban, mert egy Anthony Davidson áll mellette, valamint elég bonyolult, szimulátorosok számára a mennyei mannát jelentő dolgok vannak benne (din időjárás, összetett gumikopás...), ami azért egy szimulátoros játékhoz kell, egy arcade-ban idegesítőek. És ne csillogjon ennyire az a kerék. :D
28.
aludttej
de azé a graf az ottvan
27.
aludttej
egyetértek #25tel, én is egy igazi szimulátorra várok már, és ez még egyik vidiből sem derült ki, hogy ez az lenne. A wrc 2010et vártam még de abból is jött egy 5 perces gameplay oszt szeva, nagy gagyi az egész. Az rfactor 2 meg az uj simbines játék lesz jó, ami 2011ben fog csak kijönii :(
26.
Fetto
ps2-n az f1 05 a legjobb

24.
arshavin23
Én is várom a játékot,imádom az F1-et.Nekem ez tuti vétel lesz :).
23.
Mathia$
Nekem bejön, gépek hangjára vok kiváncsi hogy mindegyiknek ugyanaz, vagy változó.
22.
XDannyL
#7: xD :)))

Ez nagyon komoly :) grat
21.
soap mactawish
szerintem sokkal jobb lesz mint az első ps3-as f1!!!azzal játszottam és nagy szar volt!még van idő finomitani rajta!!de fasxa lesz,várom mint állat!!
20.
wolf15
#7: Ahahahaha. Ez mi komment már?? :D Kész xDAmúgy tetszetős, több mint 10 éve játszottam az utolsó (számomra) hangulatos F1-es játékkal...hiányzik már PC-ről a varázs.
19.
XDannyL
Húúúú de várom már.Elvileg ezek a megjelenési dátumok:

PC: 2010. szeptember 24.

PS3: 2010. szeptember 24.

Xbox 360: 2010. szeptember 24.(Ez nem 100%, mert nem tudom mennyire frissek. Ha valaki tudja biztosra akk, legyen szíves megosztani velünk :) )
18.
Kriccs
A spa-i 8as kanyarban nagyon béna a kormányzás.... De várom már!
17.
Drider
#16: Szerintem még bő egy-másfél hónap múlva. Általában 1 héttel a teljes előtt szoktak demót kiadni a Codemasters-nél.
16.
Turekk
a ps3-as f1 nem egy nagy történet sajnos.. reméljük ez jobb lesz. demó mikor lesz?
15.
papailajos
Eleg jol nez ki. A belso nezet az nagyon szuper.
14.
K3 The Higher
#12: Dani!, inkább ne szóld le őket, mert igenis magyar fejlesztő csapat, és látsd be! kurva szép a graf, és a törés fizikája se rossz
12.
F.Dani
#11: Akkor játsz azon a *aron...............
11.
K3 The Higher
Az F1 RFT 2010 is kinéz így!
10.
lac15
nem lesz baj a grafikával, csak az ingame videók minősége nem a legjobb
9.
galmat
Én a kiadott videók alapján erős fenntartásokkal várom a játékot. A Dirt 2 a nextgen generációban a kedvenc autós játékom lett. Ez viszont nem éri el annak a grafikai szintjét sajnos, eddig úgy látszik. Egyedül a belső nézet az, ami látványos, a többi elég kopár pályák és hangulattalan az egész.

De azért a megjelenésig még van idő ezeket helyrehozni, és a Codemastersnek azért jól megy mostanában az autós játék készítés. A két Dirt rész és a Grid is remek volt, az esély most is megvan rá, hogy jót alkossanak.

Reméljük a legjobbakat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...