The Force Unleashed II - Starkiller, mint szuperhős

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 26.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: The Force Unleashed II-re Starkiller igazi szuperhőssé és a sorozat fontos szereplőjévé vált, mondják a játék fejlesztői az új videónaplóban.
A Star Wars: The Force Unleashed II-re Starkiller igazi szuperhőssé és a sorozat fontos szereplőjévé vált, mondják a játék fejlesztői az új videónaplóban.



A naplóban Hayden Blackman és Julio Torres producerek mesélnek a játékról, s bár konkrét részletekre nem derül fény, a háttérben futó jeleneteket pedig már láttuk korábban, azért így is kellemes ízelítőt kapunk Starkiller erejéből.  A The Force Unleashed hőse egészen friss karakter volt a Star Wars univerzumban, mostanra azonban kulcsszereplővé nőtte ki magát. A fejlesztők szavaiból kivehető, hogy a folytatásban még többet fogunk megtudni róla, ők amolyan "személyes utazást" ígérnek. A játék október 29-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra, X360-ra Wii-re és DS-re.
27.
27.
givi6
tudjátok engem az zavar (egy kicsit :) hogy azt láttam videót amiben kettő kék fénykarddal nyomulsz, meg hát te most egy klón vagy stb., de valahol azt írták, hogy te egy darth maul, és starkiller klón vagy, és ellenségeidet kettő szürke fénykarddal vághatod, nem kék, hanem szürke :) tehát nem vagyok igazán tisztába vele, valahol meg azt is láttam, (video) hogy két fénylardja van, és letérdel vader előtt,

aztán még valahol még videó, kiszökök a klónózó gyárból, zuhanok ......., meghát a nagy rész mikor vader Boba Fettet bérli fel (akit már kinyírtam, lazán a sith editionban :) hogy vadásza le Juno-t

#25 :1-t értek nagyjából, de van benne valami, hogy a kiválsztott a legerősebb, persze én kis xbox gamer hard-ba is könnyen legyőzöm :)

de pl a matrixban is Neo a legerősebb, és a próficia szerint a kiválasztott fog békét termteni , gyakorlatilag legyőzni a rosszakat a nagy erejével, van benne valami

mindenbe van igazság.........
26.
26.
figichrome
Nekem őszintén szólva tökmind1, hogy Starkiller szuperhős lesz-e vagy sem, a játék elejének a történetét ne rontsák el. Ha csak úgy az erő hatalmával újjá éled a második részben, hamar kivágom a balhét. Első részben kétszer is meghalt, egyszer Darth Vader vágta ki a galaxisba, és újjá élesztette, másszor meg a történet alapján úgy tudjuk, hogy Sidius megölte. Ha már egyszer meghalt, akkor mértne lehetne megint újjáéleszteni? :D Meg is őrülnék, ha így kezdődne a második rész. Mindenesetre Proxyt visszahozhatnák, meghalnék ha csak úgy a semmibe menne a története.
25.
25.
petimanus
#22: Kiválasztott, mert ő volt képes a sith ösvényről visszalépni, s megölni az utolsó sithet. Semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire erős.



#23: Vadert az erő szülte, csak a könyvekben írták, hogy Sidius mestere alkotta Vadert. Lucas meg is mondta anno, hogy ezt a feltevést ő nem ismeri el, ergo G-canon, hogy Vader apja az erő volt, a leghivatalosabb.



#24: Még nem tudni. 2008-ban 2010-re volt ígérve, ám mág mindig nem tudni biztosan azt sem, hogy hol forgatják. LEgalábbis én nem futottam ilyen hírekbe.
24.
24.
david512
#15: és mikor lesz majd a sorozat?? és hol??
23.
23.
doomSbloom
#22: kiválasztott, mert egyensúlyt hozott az erőbe. ráadásul még a jedik sem ismerték a prófécia pontos jelentését(de szerintem Lucas se...). Anakint meg Sidious mestere teremtette. sőt, talán Starkiller is így fogant
22.
22.
vytros
#20: mivel általában a kiválasztottak a legerősebbek egy történetben, pont ezért "kiválasztottak", nem így van?...Meg eleve, Anakin(Vader) az erőtől született, azaz az Erő az "apja", valahogy így magyarázták, ahhoz képest Starkiller egy noname jedi fia, akit csak úgy tök simán elintézett vödör sisakos barátunk.
21.
21.
doomSbloom
#19: elkésett vele. a smallville-ben már kinőtte ezt a gyengeségét:D
20.
20.
doomSbloom
#17: és abból, hogy ő a kiválasztott, hogyan következik hogy neki kell lennie a legerősebbnek?
18.
18.
Aramisz93
Ez olyan Harry Potter sztori. Szembe találkozott a pusztítóval, Vaderrel, de túlélte, és mostmár ő a legkirályabb.



LEgyen jó a játék, a történet meg legyen elviselhető. Valahogy belekell építeni a filmek történetébe a játék történetét, ez jár - és + dolgokkal is.
17.
17.
vytros
Nekem maga a gameplay tetszett valamennyire, de maga a történet egy sz*r -.-

Mármint, Vader lenne a kiválasztott, azaz a LEGPOWERFULLABB csávó a galaxisban. Persze, hogy a páncél miatt gyengébb, mint eredeti alakjában lehetne, de ettől még k*rva erős. Erre megjelenik egy csávó, aki képes csilllagrombolókat leb*szni a földre! Plusz gyermekkorában képes volt tudat nélkül elszívni Vader kardját, ami valljuk be, még talán egy jedi mesternek sem ment volna egykönnyen.





Az egész játéknak szerintem annyi a lényege, hogy bemutassa az Erőt "határok nélkül". A történet pedig azért szar, mert az írók lusták voltak kigondolni egy önálló történetet, így hát mit volt mit tenni, próbálták beleilleszteni a film sztorijába.
16.
16.
Adamknight
Végül is a filmet Lucas nem akarja elkészíteni, de a halála után talán elkészíti valaki. DE neagyisten, hogy az a közeljövőben történjen meg (mármint Lucas halála), mert szeretem az általa kigondolt filmeket/játékokat.
15.
15.
petimanus
#13: Igen, de Lucas számtalanszor kijelentette, hogy nem készít több filmet. Egyenlőre az élőszereplős sorozaton legyenek túl, ahova szerződtették a Starkillernek arcot és hangot adó színészt.



Szerintem nem is lenne jó ötlet egy filmet elkészíteni. Túl random lenne egyszercsak megcsinálni egy régi köztársaságos, vagy a filmek közötti eseménysorozatot. A Thrawn trilógiát meg Lucas mondta, hogy nem fogja elkészíteni két okból, egyrészt, mert tiszteli a könyveket, másrészt meg megmondta, hogy számára a történet befejeződött a Jedi visszatérrel.
13.
13.
doomSbloom
#11: ez a téma is felvetődött párszor és most úgy áll, hogy a cgi előzetes után csak Lucas zöld lámpájára várnak. vagyis szívesen belefognának egy filmbe
12.
12.
Nathan
Pont a szülinapomon jelenik meg
11.
11.
david512
#8: még ki se jött de már lehet tudni hogy lesz 3. rész??

tényleg jó lenne ebből egy film de sajnos nem tartom valószínűnek hogy csinálnának
10.
10.
doomSbloom
#9: Vader nem a szavahihetőségéről híres
9.
9.
Blint19
#6: Nem élte túl, a második rész főhőse egy klón! Akit éppen ezért Vader haszontalannak tart, és meg akarja ölni! Ő viszont elmenekül, és szembefordul Vaderrel ( ami azt is jelentheti, hogy beáll a Jedik közé, de ez nem biztos ) ennyit lehet tudni eddig.
8.
8.
doomSbloom
7.
7.
petimanus
#5: Jönni fog egy élőszereplős(nem animációs) sorozat is, ami a III és IV rész közötti galaxis életét fogja bemutatni. Nem Vaderre fog koncentrálni, hanem a jedik elestére, a birodalom megerősödésére, a lázadás megalapítására. Fel fog tűnni benne Boba Fett, pletykák szerint Starkiller is és megannyi új szereplő. Az lesz a felnőtt korosztály sorozata.



6# Ez Starkiller egyik klónja, akiben felélednek Galen Marek emlékképei, s elindul, hogy felfedezze ki is ő valójában.



Galen karaktere, meg az első rész története egyesek szerint nagyon blőd volt, még az SW univerzumban is, ám én úgy vélem, hogy belefért, mert rendesen bele volt illesztve minden a történetbe. Vader fondorlatosan kihasználta Starkillert, aki a tudta nélkül megalapította a lázadók szövetségét, s életét adta, hogy helyrehozza a hibát, amit a tudtán kívül elkövetett, nevezetesen, hogy Vadert nem szándékosan, de a rebellis politikusok nyomára vezette. Most, hogy a klón zavartan öntudatra ébred és elindul, hogy felfedezze, ki is volt Starkiller, így kompletté válik az egész karakter és, ha okosak a történetírók, akkor nemcsak egyszerűen továbbvihetik a történetet, de mintegy kiegészíthetik az első részt, meghatározhatják a III és IV rész közötti világot és előkészíthetik az expanded universe történeteket, de, ami a legfontosabb, ha nagyon jók az írók, akkor tuti, hogy egy remek előkészítést fabrikálhatnak a negyedik részhez. Kiteljesíthetik Vader karakterét. Reméljük valamennyi potenciális lehetőséget megvalósítanak.
6.
6.
felegyi
#3: Le! Csak jó lenen tudni hogy most SK is egy klón, vagy valahogy túlélte a robbanást?!
5.
5.
tabu3x
#1: nem rossz ötlet, de komolyan. az elég bénára és gyermekdetre sikeredett előzmény feldolgozások után egy komorabb, sötétetebb, nyomasztóbb, és félelmetesebb epizód igazi felüdülés lenne az sw filmek világában.

nyújtsunk be petíciót Lucasnak Starkiller vászonra kerüléséért:-) de komolyan! feltételként a Haydensen mentességet azért kiköthetnénk...
4.
4.
zoidberg
basszus PSPre nem jön.... pedig tisztára azt hittem hogy lesz.

a DSes verzióra azért kiváncsi vagyok
3.
3.
OLLiE
Starkillert leklónozták ?
1.
1.
Scorpion02
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...