GC 2010: Feltámad a Jagged Alliance-mánia

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A német bitComposer egyszerre két Jagged Alliance projektbe is belevágott, a céljuk pedig a klasszikus sorozat feltámasztása: először felújítják a Jagged Alliance második részét, mellette pedig böngészőben futtatható és ingyenesen játszható MMORPG-t fejlesztenek.

A Jagged Alliance 2: Reloaded a második rész felújított változata lesz, a fejlesztésről és a kiadásról is a német bitComposer gondoskodik. Egyfelől a játék vadi új motort kap, mellyel ugyan megtartják a klasszikus izommetrikus nézetet, viszont immáron minden 3D-ben tündököl majd - az összehasonlító képeket alább láthatjátok (katt a képre!), az eredmény igen impozáns. Másrészt a fejlesztők célul tűzték ki, hogy azoknak is elérhetővé teszik a játékot, akiket esetleg elriasztana annak komplexitása, így átalakítják a kezelőfelület és egy sokkal bővebb, érthetőbb oktatórész is elérhető lesz az újoncok számára. A Reloaded megjelenése jövőre várható.

A Jagged Alliance: Online-ról még kevesebb információnk van, gyakorlatilag annyi biztos, hogy a játékot a bitComposer és a gamigo megbízásából az ingyenes böngészős játékokban járatos Cliffhanger Productions fejleszti, a rajt pedig jövőre esedékes. A játék elvileg mindenben hű marad a klasszikus elődökhöz, csak itt a csapatunk tagjai nyilvánvalóan a barátaink lehetnek majd. A hivatalos honlapon már a bétatesztre is jelentkezhetsz.

9.
9.
elite_hun
Sztem valami gondok vannak mert a főoldalon azt írja hogy 5 komment van de most látok vagy 30-at
6.
6.
elite_hun
#5: Ő akarja hogy bannolják
5.
5.
gogolbordello2
imádom az olyan embereket akik állandóan fikázzák az oldalt,mégis folyton azon lógnak.
4.
4.
bledzer
Valaki bannolja innen ezt a barmot....
2.
2.
papailajos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...