Halo: Reach - a legnagyobb marketingkampánnyal

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 24.
  • Érdekesség
A Microsoft minden korábbi játék marketingjénél több pénzt fog költeni a Halo: Reach indulása környékén az anyag népszerűsítésére. Ami eléggé félelmetesen hangzik, mert már a Halo 3 reklámhadjárata is annyira brutális volt, hogy annak idején nem hittük el.

Aki emlékszik a Halo 3 indulásakor lefolytatott hatalmas marketing-offenzívára, az bizonyára megijed annak hallatán, hogy a Microsoft még többet szeretne elkölteni a Halo: Reach indulásakor. Míg az elődnél 4,2 millió dollárba került a kampány, a Reach esetében erről egyelőre nincs pontos adatunk, de arról már tudunk részleteket, hogy mire fog elmenni a lové.


Egyrészt együttműködnek a Pepsivel, így 300 millió Mountain Dew üveg oldalán, és 30 millió csomag Doritos csomagján fog Halo: Reach borítás díszelegni. Ezen kívül lepaktáltak az Ultimate Fighting Championshippel, valamint elindítanak egy weboldalt, amin keresztül a felhasználók manipulálhatnak egy robotot egy San Francisco-i raktárban, hogy lézerek segítségével létrehozzanak valami nagydarab objektumot. Egyelőre fogalmunk sincs, hogy ez pontosan mit jelent, de jól hangzik. Ezek mellett persze folyamatosan mennek majd a tévéreklámok is, in-game bejátszások helyett a Reach-től már lassan megszokott módon élőszereplős felvételekkel.

A játék első részének Xboxos indulása óta 34 millió Halo játék kelt. A sorozat fantasztikus sikere nem áll meg, még akkor sem, ha a Bungie búcsúzik az univerzumtól, hiszen a szériát a Microsoft új, belsős csapata, a kizárólag Halóra specializálódott 343 Industries fogja tovább vinni.

22.
bzsp
sztem fölösleges, így is mindenki azzal fogja tolni :D már naon várom
21.
Daetnas
Én is várom már.Persze megjelenéskor nem fogom megvenni, majd ha lement az ára.
20.
TEEBEEX360
Én már nagyon várom ezt a részét mert egy ici picit csalódtam az odst-be.Remélem ez ütni fog minden eddigi halo-t.Várjuk!!
19.
Yami
Reach! Reach! Reach! :3
Nagyon sokkat várok ettől a résztől, remélem nem csalódom. :)
18.
farkasmilan
#10: Mi lett a boxoddal? Az enyém ma elkezdett szikrázni :( az tuti hogy nem fogom már bekapcsolni :) majd a másikat ami jön helyette.
17.
b.mate
én már a halo 2-vel is toltam xbox-on. Aztán halo3 xbox360-on stb. Megunhatatlan játék, főleg haverokkal multiban. :)
16.
Gt17
15.
Gt17
14.
nincstelen
Amúgy már fennt van a torrentoldalakon a Reach....
12.
Gt17
9*
14?Nem 24?Én aszitem hogy az F1 el 1 időbe jön....de ha 14 akkor annál jobb :D.
10.
namohr
Sajna tönkrement a boxom majd kell venni újat, de ezt biztos h mellé fogom kérni, mert IMÁDOM A HALO-T!!!!
9.
NinjaNorb
Csak végre lenne már 14 és jelenne meg!
8.
Gt17
Hát én nem sokat látok ebből a nagy kampányból Magyarországon...annyi gond legyen cirka 29-30 nap és gyümölcsözni fog a marketing itthon is :D.
7.
altF4
Komolyan elgondolkozok mostanában hogy beszerzek egy konzolt....
6.
gamerplayer
#5: nahhh, látom már töröltétek is az illető kommentjét:D
5.
gamerplayer
#: Nyugi már, kulturáltan nem lehetne számon kérni?
Ha elolvastad volna, amit a hírbeküldésnél írnak, átnézik a beküldött híreket és utána rakják(esetleg át is szerkesztik)...De az is lehet, hogy nem ment el.
1.
Blint19
Én úgy vagyok vele, hogy ez a játék meg is érdemli! Sajnálom, hogy nem játszhatok vele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...