TGS 2010: Kamerás videókon az új Final Fantasy-k

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix tartotta magát a korábbi ígéretéhez, s valóban kiállította a Final Fantasy Versus XIII-at és a Final Fantasy Agito XIII-at, azonban a külső szemlélődő legnagyobb bánatára megtiltotta, hogy bárki is felvételt készítsen a készülő játékokról. Azért néhányan megpróbálták, íme az eredmény.

Egyelőre alig tudunk valamit róluk, a Square még nem is nagyon erőlteti a marketingkampányt: várhatóan jövő januárban tartanak egy komolyabb sajtóbulit Japánban, ahol kiállítják a Versus és az Agito XIII-at. Onnantól kezdve valószínűleg záporozni fognak a jobbnál-jobb anyagok, addig viszont síri csend honol majd, noha a kiadó szóvivője is azt mondta, hogy bőven van még mit mutatniuk. Két rövid felvétel kiszivárgott azért a TGS-ről, bár ezeket bármelyik pillanatban leszedhetik a készítők - tessék:

6.
6.
CrisRedfield
húúú naon várós az egyik kedvenc játékom a Final
5.
5.
Doc.
#4: Akkor a XIII 360-as portja miért is lett olyan gyenge?
4.
4.
Zieg
szerintem simán lesz xboxon is mert a microsoft odamegy letesz egy vagon pénzt az asztalra azt egyből lesz. Eddig is ezt csinálta ezentúl se hagyja abba max az nem jön ki boxra amit a sony vagy a nintendo fejleszt, vagy mi kifejezetten wiire készül. Ezt szeretem a microsoftba. :D ja és nem lesz gagyi port mert azt szintén nem hagyná a kedvenc cégem :D agreszív üzletpolitikát folytat sok sok pénzt bele ölve de nálam ez nyerő mert xboxos lévén jól járok.
3.
3.
NinjaNorb
#2: szal gagyi port formájában:/
2.
2.
V1SoR
#1: Azt olvastam, hogy a Versust egyelőre csak PS3-ra csinálják, de ha lesz is 360-ra, akkor is csak egy későbbi port formájában.
1.
1.
NinjaNorb
rem lesz boxra bár ha olyan lesz a versus mint a sima 13 akkor megtarthatjákxD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...