Új Wii-exkluzív Wormsön dolgozik a Team 17

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Worms Reloaded jól sikerült, a Team 17 sikerrel támasztotta fel a sorozatot a PC-ken. Itt az ideje azonban más platformokkal foglalkozni, ebben a szellemben készül most a következő Wii-exkluzív rész, a Battle Islands. A játékban szokás szerint egy csomó mindent testreszabhatunk, most például a fegyvereket is!

A novemberben megjelenő Worms: Battle Islands a klasszikus sémát követi: oldalnézetből, két dimenzióban látjuk a kukacokat, akik változatos módon próbálják meg a többiekkel megszagoltatni azt a bizonyos ibolyát. Kapunk 30 kampányküldetést, 30 puzzle feladatot, és lesz online multiplayer is. A sajtóközlemény szerint a szokásos testreszabhatóság jellemzi a játékot, ezúttal viszont a fegyvereinket is átalakíthatjuk, ami sajátos ízt ad a játékmenetnek.

Bár a Team 17 nemrég azt nyilatkozta, a jövőben visszavesznek a dobozos megjelenésekből, s inkább a számukra kedvezőbb digitális terjesztésre gyúrnak rá, a Battle Islands most mégis lemezen kerül boltokba, igaz, a THQ Partners program alatt, ezért a csapatnak nem kell foglalkoznia a kiadói feladatokkal.

5.
5.
logoffmeister
#3: Úgy tudom, hogy XBLA-ra megjelent két Worms is, az egyik sima Worms néven, kicsit rosszabb verzió, de a Worms Reloaded XBOX változata is ott van (ami először ott jelent meg) Worms 2: Armageddon néven.

Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a régi kukacok sokkal jobban bejöttek, olyan karakteres grafikája van, az új játékokban inkább csak egy-két újítás tetszik, mint pl. a mozgó háttér vagy az régi-új játékmódok.

Ja, és hogy a gammához is hozzászóljak: végre a Wii-sek is kapnak egy teljes Wormsöt, a Space Oddity vagy mifene multi nélkül elég gázos volt.
4.
4.
TEEBEEX360
Beszarás.Nagyon ott van.Imádom ezt a játékot.

_Tappancs_:Erről akármennyi bőrt lehúzhatnak.Akkor is kötelező darab lesz.Legalábbis számomra.
3.
3.
Top Secret
Régen játszottam Wormsel xbox livera is rakhatnának valamit.
2.
2.
_Tappancs_
Önmagamnak választ adva ezeket találtam( Ingyenesek):
1. http://gamepod.hu/hir/hedgewars_az_ingyenes_worms_klon.html
2. http://www.wormux.org/phpboost/download/download-3+wormux-0-9-2-windows.php
1.
1.
_Tappancs_
Hihetetlen, hogy tizen éves játékról mennyi bőrt lehet lehúzni ugyan olyan graffal és játékmenettel.. :D Tanulság: Mindig picit fejlesszél , hogy legyen mit 10 év után is fejleszteni pl: fegyverek machinálása.. :)

Nincsennek minőségi Worms klón játékok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...