Új kontroller érkezik a Nintendo Wii-hez?

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 24.
  • Pletyka
Link másolása
A novemberben megjelenő FlingSmash című játékhoz ajándék Wii Remote Plus jár, ami ugyan kedves gesztusnak tűnik a készítők részéről, más kérdés viszont, hogy egyelőre fogalmunk sincs, mi lehet az a Remote Plus. Talán a beépített MotionPlusszal felszerelt Wii Remote-tal van dolgunk?

A MotionPlus másfél évvel ezelőtt került boltokba, a kiegészítő a Wii mozgásérzékelős kontrollerét volt hivatott pontosítani. A Nintendo már akkor is fontolgatta, hogy később esetleg eleve beépítené az új szenzort az irányítóba, viszont egészen idáig az ötletből nem lett semmi, a MotionPlust továbbra is külön kell megvenni és rácsatolni a Remote-ra.

Novemberben viszont végre megérkezhet az új, pontosabb kontroller. A GameStop áruháznál már előrendelhető a FlingSmash című játék, amelynek borítóján ajándék Wii Remote Plust ígérnek a készítők. Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, ha tippelnünk kellene, biztosan azt mondanánk, hogy ez a beépített MotionPlusszal felszerelt Remote.

A Nintendo szóvivője szerint a cégnek egyelőre nincs bejelentenivalója, ugyanakkor azt elismerte, hogy a Remote Plus létezik; ebben az esetben jobb felkészülni, hogy egyre több olyan játék kerül majd boltokba, amelyik csak ezzel a kontroller bírható mozgásra. Talán a PlayStation Move elől menekül a Nintendo?

11.
11.
kevinbutler
#10: hát ez nem igaz megint szivatott a hozzászólásos gomb
10.
10.
kevinbutler
#2: Én meg úgy látom, hogy rosszul látod hogy úgy látod hogy a move csak wii koppintás xD de szépen fogalmazok
9.
9.
kevinbutler
#2: Én meg úgy látom, hogy rosszul látod hogy úgy látod hogy a move csak wii koppintás xD de szépen fogalmazok
7.
7.
xICEMANx
hűha...:)) nagy különbség lesz =))=))=))
5.
5.
nero66
Am a játék a Trailerből ilyen logikai meg ügyességinek látszik!!!!
4.
4.
nero66
hát most ez nem annyi h van benne egy beépített monition plus???? Tehát ha nekem már van az én controllerem akkor nekem ugye nem kell ezt az új Remot Plus-t megvenni??!?!?
3.
3.
Doc.
#2: http://www.youtube.com/watch?v=ouz7ym7Ojqs
talán.
2.
2.
Birkazoli
No, erről a játékról még én sem hallottam, de azért kíváncsi vagyok az új kontrollerre.És inkább a Move-nak kéne szaladnia a Wii elől, mert nagyon úgy látom, hogy a Move csak Wii koppintás, csak HD grafikával.
1.
1.
Top Secret
Még sose hallottam erről a játékról.Azt új kontrollere meg kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...