Need for Speed: Hot Pursuit - rendőrök akcióban

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Nincs már sok hátra a megjelenésig, így az Electronic Arts elkezdett bombázni minket az új Hot Pursuit legkülönfélébb anyagaival. A friss előzetesben egy kis rendőrös üldözés szemtanúi lehetünk, s újra megcsodálhatjuk a yard néhány félelmetes eszközét.

A Criterion igazából még sosem okozott csalódást, mégis, ahogy közeledik az új Need for Speed megjelenése, úgy lesznek egyre sötétebb gondolataim. Elméletileg ezzel a résszel akarták visszahozni a klasszikus hangulatot, egyenesen a legjobb epizódhoz, az NFS 3-hoz nyúltak vissza. És mégis, egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egy Burnout-klónt kapunk, valósághű járgányokkal. A klasszikus NFS sosem az eszeveszett nitrózásról (nem is volt), meg az egymás kilökdöséséről szólt, úgyhogy ez így ebben a formában kicsit csalódás.

27.
27.
wigyory
Eléggé komoly zsaru-kocsik zuznak a vidiben, no meg a kidobható szögesdrótok-ez igy már tuti-hogy megfogott engem is.
26.
26.
LtK
#24: ez így igaz =D nekem is az volt a kedvencem.
25.
25.
drat576
a spikes-ot de utálom, attól mindig félek :)
24.
24.
danez11
#20: nekem a underground 2 a személyes kedvenc, pont az miatt, amit írtál :D
gecisok tuning tuning és .. tuning :) lehetett benne hifit meg felnyiló ajtókat meg motortetőket meg színezni mindent ááá azok voltak a szép idők. sztem ilyet kéne csinálni hd graffal, nem ilyen üldözős hülyeséget, amit már egyszer láttunk a most wantedban
23.
23.
terabuspi
#22: Hát szerintem még mindig jobb volt a 300 normális amerikai rendőr autó, mint az, hogy egy üldöz, de az egy Pagani Zonda.
22.
22.
Darox
az azért jólesz hogy látszólag nem 300 rendőr fog kergetni mint az előző részekben... akkor az nagy hülyeség volt...
21.
21.
Speper
Nekem első ránézésre bejön a játék, várom mi lesz belőle. Csalódni szerintem nem fogok, nem várok el tőle túl sokat
20.
20.
Whiskery14
Érdekes :) Már nem azért de a Test Drive Unlimited az egzotikus autókkal meg a hatalmas szigettel nekem valahogy jobban vissza hozta az 1998 as NFS III hangulatát :) Nekem személy szerint egy Underground 1 + GTA egyveleg játék jönne be ahol ilyen alap tuning autókkal kéne a városban mászkálni ide oda persze lenne belülnézet és valami komoly tuning lehetőség :) sztem az ilyen nagy értékú autókkal való üldözéses gammát csinálja tovább az Atari TDU 2 személyében :)
19.
19.
bzsp
tényleg hasonlít a Burnoutra, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. majd a teszt után döntök :D
17.
17.
Samu
Teljesen Burnout,nem értem miért nem az a címe?Ja,hogy licenszel autók,meg az NFS-t "jobban veszik" majd?Értem!Akkor is burnout-ként kell rá tekinteni és akkor nem lesz olyan rossz...de ha valaki a régi HP-t keresi az vegye elő a Hot Pursuit 2-őt,nem volt az olyan rossz játék.Ha meg Underground-klón kerestek akkor ott a Rockstar-tól a Midnight Club Los Angeles!Na ott lehet vért izzadva tuningolgatni,mert nem szórja a pénzt utánnad,igazi küzdelmes autótuningolás,nincs semmi ajándékba!
SG cikk: http://www.gamekapocs.hu/cikk/1028/midnight_club_los_angeles
Csak ajánlani tudom a kitartóknak!
Ezt az NFS-Burnout hibridet meg kiváncsian várom...
16.
16.
kokasbalazs
ez nayon fain játék lessz!
13.
13.
Ragnarök
#8: Már megbocsáss, de ez a jó marketing. Azzal kell valamit reklámozni amivel jó, nem pedig a negatívumokkal...

Én anno még az első NFS-el kezdtem, ahol ugyancsak egzotikus ill. sportautók voltak... és engem megfogott. Utána a Hot pursuit 2-vel játszottam legközelebb de az is tetszett... szerintem ez is jó lesz.
Ó és az a Porsche azokkal a csodás automatán nyíló légelterelőkkel. *_* Love it.
12.
12.
YTy
Akkor is jobban örülnék egy Underground 2-nek , amikor is egy kis Peugeot 206-ból kihozod a "vadállatot" vagy valami hétköznapibb autóból és nem olyan kocsikból amiket még kiállításon is alig látni. Így azt az érzést keltette bennem mintha én is megcsinálhatnám a kis lepukkant járgányommal azt amit a játékban. Summa summarum: U2 + Most Wanted arányosan elosztva. Ez az én vágyam :)
11.
11.
tjames
Jóóó lesz ez...remélem. Rég nem toltam már igazán jó NFS-el. IGazi jó kis árkád NFS-el....hmmmm beh jó is lenne
10.
10.
ATi0021
Nem feltétlen értek egyet InGennel. Az irányítás terén valóban, szerintem is Burnoutot kapunk.

A nitrót viszont már a modernkor hozta magával. Az Underground óta nagyon menő. YouTubeon is látni videókat ahol egyeseknek nem elég pl egy alap Lamborghini még pluszba agyontuningoltatják. Szóval szerintem elfér benne, nem kötelező használni.
9.
9.
peterpal7
Max körözésnél meg már airstrike jön, vagy nuke :D
8.
8.
a3a
Ez ilyen tipikus EA játék reklámja: kiveszünk egy látványos részt amit a sok kis retard imádni fog és jó kameraállásokkal élvezhetőnek állítjuk be(legalábbis ha sz@r a játék).
7.
7.
HipCross
ejha ez tényleg igaz :O ez eddig fel sme tűnt.
6.
6.
drakecsaj
#3: Azz... :D Meg mit helikopter ugyanmár...
Vadászrepülőt küldenek rakétával felszerelve, csak hogy biztosra menjenek ;)

Egyébként meg látom előre, hogy ezen a játékon nagyon sokat fogunk anyázni, rendőrség simán szivatni fog orrba-szájba.
5.
5.
szogyenyi
InGennek igaza van. Ez majdnem egy Burnout klón csak NFS néven. Kicsit messze áll a Hot Pursuit-tól, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
4.
4.
Top Secret
Én nem csalódtam benne szerintem ez lesz a 2. legjobb nfs és már várom!
3.
3.
Callation
nitrós szögesdrót ledobó zsaruk kb 1-2-es szinten:D
Mi lesz 4-esen vagy 6-oson?
Nyomkövető rakéták vagy EMP? XD
2.
2.
BloodyDeath
Én már most látom elölre, hogy sokat nem fogok evvel a gémmel nyomulni, mert iszonyat ideg tépő lesz az egész játék. Én meg nem akarok idegeskedni. Amugy én a Hot poruit-tól vagyok NFS rajongó, de engem akkor is a legjobban az UNG I-II fogott meg. Azokkal rengeteget játszottunk, és nagyon sok álmatlan éjszakát töltöttünk az unoka tesommal. De azt megt merem reszkrizoni, hogy kb 34-40 tuti kilett tolva. Annó nem is volt más játékunk csak ez. :)
1.
1.
Pazzi
hát engem annyira nem hatott meg, leragadtam az nfs 2nél meg az eredeti hot pursuitnál, még talán az underground 2 volt az amivel huzamosabb ideig toltuk haverokkal ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...