Jövő héten jön a Left 4 Dead új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten újra kiegészülnek a Left 4 Dead-játékok, a The Sacrifice című DLC mindkét részhez letölthető lesz, és egy sor újítással várja a rajongókat, PC-n ráadásul mindezt ingyen. A Valve emellett egy új játékmódot is bemutatott, amely Survival Versus névre hallgat.

A The Sacrifice mind a Left 4 Dead első, mind a második részéhez letölthető lesz - mint a minap kiderült - október 5-től. A PC-s és Mac-es verziókért nem kell fizetni, az Xbox 360-as játékosoknak viszont 560 Microsoft Pontot kell tejelniük a kiegészítőért.

A kiegészítő történései a korábban megjelent The Passing csomag eseményei előtt játszódnak, és természetesen itt is összehozzák a két rész főhőseit egy kis zombihent erejéig: az új jelenetekből kiderül, hogyan hal meg a Passing egyik főszereplője, sőt akár úgy is határozhatunk majd, hogy mást áldozunk fel helyette. Új pályákat kap a Campaign, a Versus és a Survival mód is, sőt a Left 4 Dead 2 az első rész No Mercy kampányával is kibővül.

Egy új játékmódot is bejelentett a Valve a Left 4 Dead 2-höz, ez viszont már a héten megérkezik. A Survival Versusban - ahogy azt az elnevezés is sejteti - két csapat mérheti össze az erejét a Survival mód pályáin: az egyik csapatnak a lehető legrövidebb idő alatt kell végeznie az adott kör zombiseregével, míg a másiknak ezt kell überelnie, majd mindez addig ismétlődik, amíg valamelyik gárda nem tud újabb időrekordot felállítani. Ilyen egyszerű, de azért jól hangzik!

15.
15.
Optimus Prime
És még jön a képregénysorozat befejező száma is! Új kampány, pálya, játékmód és vegyítés... tiszta karácsony lesz október 5.
14.
14.
ilor14
ez milyen jó lesz majd megveszem a L4D2-t és leszedem ezt mert ha kapunk új kampányt akkor jó :D
13.
13.
Maxxer
pm.-ben jöhetnek steam nevek ,akikkel tudok / tudnék játszani, megvan mind 2 left 4 dead ,igaz a 2.-vel még szinte semmi nemjátszottam max 20percet,sajna nincssok időm mostanában,
10.
10.
torppapa5
Király, jövő héten akkor mehet is a haverokkal a zombiirtás mindkét részben. :)
9.
9.
Oliver S96
jövőhétre tehát kellenek MS pontok
6.
6.
laca009
király :D a versus survival mondjuk nem új mivel mutationban meglehetett szavazni de mind1 amugy az első 2 hozzászólóhoz ezt küldöm: Attól hogy ti megvettétek vagy letötöttétek és játszottatok a single-ben vagy random emberekkel multiban akik leave-lnek azt ne hasonlítsd azzal a játék élménnyel össze amikor olyan emberekkel játszol akiket ismersz mert az teljessen más ... és persze egy nyelven beszéltek... itt kezdődik a haveroknál az igazi l4d játékélmény
5.
5.
abydos
#4: Ne törődj velük, csak a torrentet ismerik abban ugye meg nincs benne a játék szíve-lelke... vagyis a társaság... De meg is érdemlik, ha képesek egy ilyen játékot az egyjátékos "élmények" alapján megítélni.
4.
4.
pjoco
Sok a hülye ember! :D Meglátszik egyszer sem játszottatok 2 vagy több haverral coop-ot rajta! Más lenne a véleményetek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...