CoD: Black Ops - újabb részletek a kampányról

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Mark Lamia, a Black Ops egyik vezető fejlesztője a minap megerősítette, hogy a játék kampányában egyszerre több hős szerepében tündökölhetünk, így élve át a történetet több nézőpontból is. A Call of Duty-sorozat rajongói számára már nem ismeretlen az effajta dramaturgia.

Amikor megjelent a Black Ops első trailere, sokan hittük azt, hogy egy kórházban fekvő, sebesült katona visszaemlékezésein alapul majd a játék, Mark Lamia viszont eloszlatta a kételyeket az Edge magazinnak adott interjújában, s immár bizonyossá vált: számos karakter felett vehetjük majd át az irányítást, azok személyes történetein keresztül formálódnak egésszé. Attól a pillanattól elkezdve, amint betesszük a lemezt.

Más és más szemszögből, eltérő helyeken kapcsolódunk majd be az eseményekbe, két-három pálya után váltunk helyszínt, majd később újra folytatjuk a szálat a korábbi pontokon. A nemzetközi hidegháborús konfliktus szerte a világon bonyolódik majd, az összes eseményszálnak nagy fajsúlya lesz. Tehát külön bakát irányíthatunk majd Vietnámban, a hófödte orosz hegyeken és így tovább.

"Annyira magával ragadó a történet, minden kötödik egymáshoz, minden tettünknek befolyása lesz! - fényezte játékát Lamia.

Kihívás lesz dögivel, s bár a történet és a játékmenet között határozott eltérés nem mutatkozik (lőni kell, mint állat), a történet darabjai mozaikszerűen kapcsolódnak össze. A fejlesztők minden témát és jellegzetességet érintenek, amit a témaválasztástól elvárnak a játékosok, viszont nem lesz semmi kicsapongás, minden apró darabnak lesz értelme.

26.
26.
McDuff
#24: hát pedig ezt is azok csinálják akik a WaW-ot,nem tom tudod e:P
szal nehogy nálad is UT3 meg mariozás legyen a vége:D
24.
24.
jakesz101
a CoD WaW eddig a legfosabb! írtó nagy gépigény és ráadásul szinte annyira nem is jó grafika amennyire nagy a gépigény! szerintem a CoD 4 és a CoD 6 eddig a legjobb! és vérom a black ops-ot is mert szerintem az is nagyon jó lesz! akinek meg nem fog tetszeni akkor mennyen unreal tournament 3-azni! ott azt csinálsz amit akarsz! vagy mario-zni!
23.
23.
adamka94
#21: hát nem tudom te mivel játszottál mert én a waw-t 2 nap alatt kijátszottam legnehezebb módba és egyszer se ordítottam xD
21.
21.
McDuff
elég lett volna annyit leírni,hogy "gyerekek!olyan lesz mint az MW1,MW2..."
de azért kell a töltelék isXD

#3 erről van szó,bezzeg a WaW-ban már kezdtem cheateket keresni,me eccerűen azt mondtam már hogy ezt lehetetlen megcsinálniXDDDbox-on ráadásul!nah ott télleg volt izzadás meg ordítozás!
19.
19.
zoli0724
szerintem is olyan lesz mint a cod 1 kb kevés emberes kis egység vs sok másik kisebb egység ellen de remélem jó lesz
17.
17.
ChainGun112
szerintem nem lesz rövid ha egy csomó szemszögből tolunk pár részt meg majd vissza is térünk az egyikre stb... ja és a végén még ott van a teljes story ahogy összeáll majd a kép..:D
15.
15.
Oliver S96
de akkor ne legyen olyan rövidke mint a MW2
14.
14.
XDannyL
#8: Ha minden igaz egyenlőre Nov. 09.
De a legtöbb bolt honlapján (Pl.: Konzolvilág) meg tudod nézni. Ja és a PC Guru "Játékadatbázisában" is ott van egy megközelítő dátum.
13.
13.
XDannyL
#: XD
másokkal is sokszor előfordul :)))
10.
10.
p.balou
Én nem szerettem egyik Treyarch CoD-jait, pedig köztudott hogy imádom a CoDokat :D
9.
9.
Top Secret
ÁÁ már nagyon várom remélem a Treyard kitesz magáért.
7.
7.
Starkiller89
#6: max a multija :D manapság nem arra mennek h jó sok játékidő legyen :) mw2 multija sírás volt, remélem ez jobb lesz :)
6.
6.
cptprice
5.
5.
gamerplayer
Nah ez jól hangzik, de remélem nem az lesz belőle, hogy szart se értek...bár ennek is van egy jó oldala: annyiszor tolom végig, míg rá nem jövök mindenre, hogy ez miért van, az miért van. ;) és végül összeáll bennem a kép...és megyek multizni :D
3.
3.
wildláma
remélem a veterán fokozat nem lesz ilyen béna mint az MW2-ben. izzadni meg kiabálni akarok.
1.
1.
krami
Kíváncsi vagyok mit hoznak össze. WaW kimondottan tetszett. Várjuk szeretettel:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...