Böngésző-alapú Star Trek játék készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gameforge bejelentette, hogy egy böngésző-alapú, ingyenes Star Trek játékot fejleszt, Infinite Space címmel, amely a hazánkban is sikeresen vetített Deep Space Nine TV-sorozatot veszi alapul. A munkálatokat a Keen Games vállalta magára, kiknek a G-Force játékok portable verzióit is köszönhetjük.

A Keen Games nem ismeretlen a szakmában, a G-Force, azaz a Rágcsávók, az Anno 1701 és a Secret Files: Tunguska Nintendo DS-es és Wii-s verzióit köszönhetjük nekik. A Star Trek: Infinite Space a free-to-play rendszerre rendezkedett be, s felvonultatja a Deep Space Nine sorozat jellegzetes karaktereit és témaválasztását.

"A produkciós csapat szorosan együttműködik a Keen Gamesszel, hogy a Star Trek: Infinite Space víziója megvalósulhasson" - mondta a kiadásért felelős Gameforge szóvivője.

"A Keen Games szivesen vállalta, hogy dolgozzon a játékon, könnyű volt a döntés, hiszen a Star Trek alapanyag számos kiemelkedő történetet vonultat fel."

Vélhetőleg MMO-val lesz dolgunk, űrhajónkat menedzselhetjük, kereskedhetünk, vagy háborúzhatunk a többi kapitánnyal, valamint az univerzum ügyes-bajos dolgainak megoldása is ránk hárul. A platformból adódóan mérsékelten kiemelkedő látvány mellett.

7.
7.
kevinbutler
Ha nem a TOS akkor nem is érdekel, azaz igazi Star Trek
6.
6.
Yami
Ez jónak hangzik, várom a végeredményt.
3.
3.
bsg09
#2: És ezt muszáj volt megosztanod, mert miért is?
2.
2.
Top Secret
Utálom a Star Trecket már bocsánat a fanoktól.
1.
1.
Optimus Prime
Hátha jobban összerakott lesz, mint az STO és persze ingyenes. Csak mert böngésző-alapú hirtelen olyanra gondoltam, mint az OGame. :) De rájöttem ez ara utal, hogy böngészővel lehet elérni a játékot, mint a BF Heroes, Quake Live, SW Clone Wars esetében is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...