Batman: Arkham City - Gotham a romlásba taszítva

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 11.
  • Képek
Link másolása
A Warner egy csokor szenzációs képet osztott meg a nagyközönséggel a Sötét Lovag következő kalandjából, a pofás artworkok mellett 7 ingame screenshotot is találunk. Gotham City csodás éjszakai panorámája várja a bőrszárnyakon érkező turisták dömpingjét.

Ellenfeleink a debilség különböző elborult formáiban keserítik meg a jóérzésű polgárok életét, szerencsére álruhás igazságosztónk időben a színre lép. Az épületek közti repkedései teszik fel a pontot az i-re, a bejárható terület jóval nagyobbnak és változatosabbnak ígérkezik, mint az előző részben. Lesből támadunk az áldozatainkra, az új játékszerekkel felszerelkezve szinte megállíthatatlanok leszünk - még a visszatérő Madárijesztő halucinogénei ellen is.

Katt a képre, hogy a Denevérember galériájába juss!

15.
15.
killzone2
Denevér emberünk egyre keményebb és keményebb. Ez is legyen olyan jó,mint az előző!
14.
14.
Joc1
remélem jó hosszú lesz a játék sok kis sötét sarkokkal :)
13.
13.
Joc1
remélem jó hosszú lesz a játék sok kis sötét sarkokkal :)
11.
11.
Rapid
A kis Harley Quinn elég sokat változott. Természetesen előnyére... XD

De azt még mindig nem értem, hogy miért kell egy kész játék megjelenésével 1 évet várni. Mire kiadják, már totál elavult lesz és lesznek nála szebbek és jobbak.
10.
10.
bzsp
megint egy jó játékot fognak kidobni, egyre nehezebb várni.
9.
9.
Dresa
#8: #8: Én jobban örülnék ha ezt a sandboxot nem erőltetnék, az elsőben meg volt az egyensúly és túlzott sandboxal jól komponálni egy játékot nehéz dolog...bár idejük az van rá :P
8.
8.
IceColdKillah
#6: Az lesz! Azt olvastam hogy GTA szerű lesz a dolog, a bejárható terület kb Vice City nagyságú, és a Batmobil-al is "kocsikázhatunk" földön/vízen/vízalatt/levegőben...stb.
Legalábbis én ezt hallottam, bár élek a gyanúperrel hogy kicsit túloznak a pletykák. Minden esetre nagyon kiáncsi vok rá!
7.
7.
mdr88
nem tudom volt-e már szó róla, de mekkora királyság lenne, hogy ha már egyszer kint vagyunk Gotham City-ben akkor bármikor visszamehetnénk a kis barlangunkba upgradelgetni, vagy akármi :D
6.
6.
Top Secret
Várjuk nagy szeretettel az első rész 2011-ig szerintem bepótolom.
5.
5.
P@tr!k
#3: Mondassz valamit...:S :D
4.
4.
Giga0509
Bwááááá dejóóóó :D
3.
3.
AmreyP
Most ez igy fog menni 2011 végéig mig kijön végre a játék?Már most bejelentették hogy szinte kész van és 1 évig csak csiszolják:S Akkor majd ha kijön centiröl centire meek nagyitóval hogy meglássam 1 év meloját:D
1.
1.
Maxxer
Jöjjön már ,!!! Nembíírom. Quinn(L)(L):D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...