LittleBigPlanet 2 - színpadra lépnek a sackbotok

  • Írta: Beau
  • 2010. november 4.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kaptunk a LittleBigPlanet folytatásáról, amelyben a sackbotok kerülnek a középpontba. A mesterséges intelligencia által irányított babzsákokat a játékos utasíthatja, azok pedig engedelmesen táncra perdülnek vagy éppen követik Sackboyt a kalandjai során. Alig várjuk már a jövő évi megjelenést!

A PS3 egyik legjobban várt exkluzív címe kétségkívül a LittleBigPlanet 2. Sajnos az idei megjelenés már nem jön össze, de a következő év elején - január 18-án jön a játék - biztos, hogy kedvenc babzsákjaink a képernyő elé fognak szegezni minket.

A mostani videóban megcsodálhatjuk a kreációs központot, ahol babzsákunk külsejét határozhatjuk meg, emellett szemügyre vehetjük a gameplayt is: komoly ízelítőt kapunk a sackbotokkal kapcsolat játéklehetőségekről, így például ha hiányolod a szombat esti lázat, itt újra táncra bírhatod a derék botokkal. Most is fülbemászó zenék szólnak - de ez már elmaradhatatlan összetevő a játéknál.

4.
4.
zsilvolgyi
Azt bírom benne, hogy ha este unatkozol és nem szeretnéd magad összeszarni a dead space előtt akkor előveszed a lbp-et és játszogatsz. Nyugtató... szerintem.
3.
3.
JacoB
húú mi is a haverokkal nyomtuk :D a pályaszerkesztés a legFERGETEGESEBB :D
2.
2.
_Ic3
Nagyon jó ez a LittleBigPlanet. Haverral játszottunk vele egy csomót. Rohadt sokat röhögtünk :D
1.
1.
danez11
huu ez must have játék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...