Hamarosan visszatér az SSX-sorozat?

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo Wii-re megjelent SSX Blur óta nem hallatott magáról az Electronic Arts snowboard-sorozata, most azonban felcsillant némi remény arra, hogy új résszel jelentkeznek a fejlesztők. Az SSX: Deadly Descent híre futótűzként terjedt el, aztán lehet, mégsem lesz belőle semmi.

A Superannuation jelentése szerint az Electronic Arts többszörösen levédette az SSX: Deadly Descent című projekt internetes címét. Ez abszolút nem szokatlan lépés a kiadók részéről, sokszor még akkor is felvásárolják a domaineket, ha az adott játékból végül nem is lesz semmi, vagy éppen csupán fejben létezett az ötlete. Az viszont reménnyel tölthet el bennünket, hogy az EA biztosra ment, és öt különböző formában jegyeztette be a címet, ami arra utalhat, hogy talán szándékozik is kezdeni vele valamit.  

A kiadó a deadlydescent.com, a deadlydescents.com, az ssxdeadlydescent.com, az ssxdeadlydescents.com és az ssxfirstdiscent.com domaineket védette le, amelyek közül talán csak az utóbbi lóg ki - ha a projekt valóban létezik, jogosan gondolhatunk arra, hogy ez esetleg a majdani kézikonzolos, esetleg telefonos változatot takarja majd.

Régóta szólnak már pletykák az SSX visszatéréséről, korábbi információk szerin taz EA még a Burnoutról ismert Criteriont is bevonta a fejlesztésekbe, azonban a három évvel ezelőtt Wii-re megjelent SSX Blurön kívül nem is kaptunk ebben a generációban normális SSX-epizódot. Az űrt a Ubisoft próbálta meg betölteni, de a Shaun White nevével fémjelzett játékok korántsem ütöttek akkorát, mint amennyi potenciál volt bennük.

15.
15.
gorgo
ez jó ötlet nagyon jó kis játék volt !!!
14.
14.
mamgu
Mi mind szeretjük az SSX-et !
12.
12.
BGEE
11.
11.
chris360
#9: akkor ps2-őn? vagy azon se? :D de tuti valamin régen jó volt xD
10.
10.
BGEE
#9: *Nem emlékszel:) én meg írni nem tudok itt már ...
9.
9.
BGEE
#8: Nem emlékszek jól, ha PS1 :)
8.
8.
chris360
wáááá ez de jó volt ps1en :D (remélem jól emlékszem)
7.
7.
hakydakillah
A stílus királya, azóta se volt az SSX sorozatnál jobb snowboard játék. A szórakozáson volt a lényeg, nem a profizmuson. Csak bízni tudok benne, hogy nem egy open world szemetet csinálnak belőle.
6.
6.
IceColdKillah
Annak idején megvolt az SSX Tricky. De túl sokat nem játszottam vele...
5.
5.
kukac450
#3: én sem ... de nem is akarok, mert nekem az ilyen játék nem nagyon jön be. Inkább FPS vagy TPS :) Senki ne vegye magára! Ez az én véleményem...
4.
4.
shatterhand
jöhet ezerrel!!!!
ssx3 a kedvencem a mai napig
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
BGEE
Imádom az SSX-eket :D:D:D jöjjön-jöjjön!!! :D
1.
1.
keiji maeda
hmm remélem is hogy lesz belőle valami én szerettem az ssx3 mat meg az ssx on tourt is :D csinálják csak megfele :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...