Megkapta a co-op támogatást a PC-s Lara Croft

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 25.
  • Hír
Link másolása
Csaknem két hónappal a megjelenés után vált elérhetővé a kooperatív játékmód a Lara Croft and the Guardian of Light windowsos verziójához. Mi volt az oka a hosszas várakozásnak? Vélhetőleg az Xbox 360 prioritása. A hét elején még csak a PS3-as felhasználók örülhettek a lehetőségnek, most már mindenki.

A Crystal Dinamics markáns, felülnézetes akció-kalandját már biztosan többen végigjátszották Single játékmódban vagy a helyi co-opban. Online vizekre merészkedőknek két hónapnyi böjtöt kellett végigszenvedniük, kérdés, hogy megvan-e még a potenciál a Lara Croft and the Guardian of Lightban, hogy újra nekiveselkedjünk jó ismerősökkel, ismeretlenekkel a net másik oldalán?

A játékban számos olyan fejtörő és szerkezet létezik, melyet az isteni Lara baba és a maja harcos, Totec csak együttesen képes abszolválni, erre single-ben esélyünk sem volt, így száz százalékra sem tudtuk teljesíteni a játékot. Az arcade Lara-cím nagy erőssége tehát a co-op élmény, melynek online kivetülését bizony alaposan megvárakoztatták.

A kooperatív patch automatikusan letöltődik, majd települ a Steambe belépve.

6.
6.
rossitibi
Én a barátnőmmel nyomtam végig! Egész éjjel a gép előtt ültünk! :) Vagy nevettünk vagy szidtuk egymást :) Nagyon jó volt! Kevés a local co-op játék! Pedig sokszor jól jönne!
5.
5.
mephi
#1: Szerintem nagyon jó kis játék volt, nekem az egyik kellemes csalódás volt. De hangsúlyoznám, ez nem a régi "tombraideres nézd a hátam" változat!
4.
4.
krami
#2: Szerintem a 2nek semmi köze sincs egymáshoz....
3.
3.
mnmn1
#2: az uncharted hogy jon ide???
2.
2.
zsilvolgyi
#1: Szerintem tuti nem! Uncharted 20000000X jobb!
1.
1.
mnmn1
Megéri letölteni? Vmit leszeretnék tölteni PSN csak nem tudom hogy mit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...