Batman: Arkham City - bemutatkozik Hugo Strange

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Videó
Link másolása
Végre a Batman: Arkham Asylum folytatása is megkapta a maga teljes értékű trailerét, amelyben az ígéretekhez híven egy új játékbeli főgonoszról is lehullt a lepel. Hölgyeim és uraim, lányok és fiúk: bemutatkozik Hugo Strange, az Arkham City őrült professzora, aki még Batman legsötétebb titkait is ismeri...

Pontosan egy éve annak, hogy bejelentették a Batman: Arkham City-t: akkor még Arkham Asylum 2 munkacímen ismerhettük meg a játékot egy rövid teaser trailerből. Gameplay jeleneteket még mindig nem mutattak a folytatásból, de a mostani renderelt anyag is hangulatosra sikerült, és Hugo Strange belépője megteszi a hatását.

Az Arkham City-ben kiléphetünk végre az első rész tébolydájának falai közül, s Gotham - a bűnözők számára elkerített - kerületeibe is beléphetünk. Az új játékban kapunk egy segítőt a Macskanő személyében, emellett új fegyverek és kütyük is segítenek az ellenfelek legyőzésében - no nem mintha így már könnyebb dolgunk lenne velük szemben.

13.
13.
demon68
nehéz vulgáris kifejezések nélkül szavakba önteni, hogy mennyire tetszett ez a trailer.
12.
12.
Teuton
#10: Nekem úgy tűnik hogy a játékmotorral csinálták ;)
11.
11.
Teuton
#2: Én is ajánlom :D
Elég szkeptikus voltam a játékokkal szemeben, filmet is csak egyet láttam bőregerest, de ezt most felraktam kíváncsiságból... azonnal megvett kilóra, annyira hogy tervezem hogy ennél jobban elmerüljek az egész Batman-univerzumban ;)
10.
10.
danez11
most ez egy élőszereplős trailer vagy a játék? mert ha a játék akkor .....
9.
9.
Mortis
Strange szinkronja eszméletlen! Képregényben is imádtam a figurát. Játékban sem lesz másképp.
8.
8.
Perhaps
AZTA KRRúrww@! :O Hát ezz... "Nem találok szavakat."
7.
7.
Antihero
Nálam is várandós a cím. fantasztikus játékmenet, jó grafika, kidolgozott karakterek, de valahogy nekem batman még mindig csak egy áll. ha engem kérdeztek, akkor annyira szabálytalan arca van, hogy ezer emberből kiszúrnám, ha leveszi a maszkját. Minden karakter az utolsó poligonig marha jól néz ki, de valahogy pont a főszereplő szerintem nem. Bár lehet csak én kötözködöm túl sokat.
De ettől függetlenül a játék nálam BEST!!!!
6.
6.
smash
Én is nagyon várom már! Szerintem is ez a legjobban sikerült képregény adaptáció, mind a filmek mind játékok terén.
Bevallom az első részhez kicsit fanyalogva ültem le, de játék még ennyire nem kötött le mint ez! (kivéve talán az Assassin's Creed)
Mind történet mind kidolgozottságban hatalmas játék! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én is remélem, hogy a második rész is lesz olyan jó ha nem akár még jobb is mint az első rész. :)
5.
5.
Playstation3_GameR
Egyértelműen ez a széria a legjobb képregényadaptáció a játékok terén. Gratulálok a RockSteady-nek. Remélem nem okoznak csalódást a parádés, szinte filmélményt nyújtó Arkham Asylum után.
4.
4.
zsilvolgyi
#1: Én is így vagyok vele.
3.
3.
lackosor6
#2: Csak ajánlani tudom az Arkham Asylum-ot, én imádtam!

Hú de várom a folytatást! :D
2.
2.
Nordes
Egyre jobban tetszik. Lassan be kellene szereznem az első részt mert úgy tűnik, hogy a Batman játékok hangulat terén lealázzák a filmváltozatokat.
1.
1.
g.man580
Azt a mindenit.Nem találok szavakat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...