Extra figyelmet kap a PC-s Battlefield 3

  • Írta: InGen
  • 2011. január 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Kissé bizonytalan időket élnek mostanában a PC-s játékosok: az egykor még kizárólag számítógépre megjelenő címek jelentős része ma már konzolon tarol, és a PC-sek örülhetnek, ha néha kapnak egy-egy átiratot. A Battlefield 3 esetében azonban a fejlesztők különös figyelmet fordítanak a PC-verzióra.

Örömteli dolog azt hallani, hogy a Battlefield 3 PC-s verziója nem egyszerűen csak egy elkapkodott konzolport lesz, hanem a fejlesztők odafigyelnek arra, hogy az egér- és billentyűzetrajongók is kiemelkedő élményben részesüljenek.


Erről egyébként Twitteren át tájékoztatta a jónépet az Electronic Arts, ahol is megjegyezték, hogy a Battlefield 3 egyáltalán nem lesz konzol-exkluzív, ráadásul tetemes mennyiségű extra munkát fognak beletenni a PC-s verzió elkészítésébe.

A DICE egyik szoftvermérnöke aztán gyorsan hozzátett még egy apróságot: aki Windows XP-t használ, annak bizony váltania kell Vistára vagy Windows 7-re, mert a Battlefield 3 nem fogja már támogatni a régi operációs rendszert.

60.
60.
Quent1n
Egyébként meg tetszik, hogy extra figyelmet kap a BF3 csak akkor nem rögtön egy olyan szívatással kéne kezdeni, hogy Win7/Vista only. Persze biztos nem ingyen csinálják ilyenre a játékot, csak hát mégis gáz egy kicsit, mert mégse két fillér egy oprendszer, pláne ha csere előtt álló gépre veszünk mert akkor ugye csak dobozos játszik főleg. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy vannak még gondok a Win7 alatt a játékokkal. Régebbiekkel újabbakkal egyaránt.
59.
59.
Quent1n
Amíg nem mérik föl a PCs játékosok igényeit és nem próbálnak meg nekik is egyedi/kreatív játékokat csinálni és amíg a warezt nem szorítják vissza addig ez lesz a tendencia.

Érdekes régen konzolokra voltak a "butábbacska" játékok mára meg ott csapatnak olyan zseniális címeket mint a MGS4, MK, AlanWake, Heavy Rain, Fable, Halo, Uncharted, GT, RDR stb. Pc-re meg csak a kommersz cuccok jutnak, meg a budget játékok, no meg persze az RTS-ek és RPGk, de már az RTS-ek közül is van ami jön konzolra.

Lehet jönni, hogy mi mennyibe kerül de ami a lényeg azok a játékok, és ebbe bizony a PC gyengül évről évre. :S
56.
56.
K/G.
A sok baromság miatt elfejtettetek örülni annak, hogy jön a legjobb multis FPS folytatása. Ha egyszer a BF2142-t is folytatják, akkor leszek igazán boldog.
55.
55.
rolemodels
Én a gépigényre leszek kiváncsi remélem nem kell hozzá nagy config
53.
53.
simon 555
na ennél lejjebb már nem süllyedhet ez az oldal már nem rosszból....
akármilyen hír van amiben benne van a pc meg a konzol már kitör a veszekedés.
nőjetek már fel végre....
52.
52.
vytros
#51: "...Let the whole wide world know that I'm a big asshole..." Hatalmas és igaz szám :D
48.
48.
Nomad010
#27: akkor fejlesszenek neked játékot PS3-on...
47.
47.
Skyer
#27: *Trollface*
Problem?
46.
46.
miki1105
Ó istenem minek kell ide normálatlan kommenteket irni, valaki beír valamit és egyből megy a veszekedés és nem az adott témáról van néha szó. Nekem PC-m van felújitottam 150.000ft durván, de ha az ember jól válogatja össze a dolgokat akkor 3-4 évet lazán kíbir egy gép, nem a soka szart kell összevásárólni hanem nyugodtan körbe kell nézni van idő. A konzolokról meg csak annyit hogy kibpróbáltam mindegyiket ismerösöknél van játék ami azon jó és van ami nem, ennyi az egész!!!!! Az hogy meg már valaki nem bír ülni a gép előtt hanem fekszik szerintem az már lustaság, nekem van a gép előtt egy kényelmes fotel és kész( na jó meg egy lábtartó :-) ). De viszont annak örülök hogy végre a PC-t is nézik valamibe, meg nekem az is tetszik hogy a régebbi oprendszereket nem támogatja, hanem csak Vista (ami nagyon szar lett szerintem) meg a Win7 (nekem nagyon jól bevált). De viszont az nem értem hogy nembírják megírni normálisan a legtöbb játékot Win7-re minden baj van nincs hang, szar a kép. De bezzeg felraktam a Thocracyit és lazán megy Win7-en meg persze az Age of Empires 2 is, amihez kellett külön xp crack érdekes de mind1. Na ez jó hosszú lett :-D
45.
45.
Mortis
Na, ennek örülök. A BF 2-vel még manapság is tolom néhanapján. Nálam hatalmas klasszikus. Remélem a 3. rész is legalább olyan jó lesz. :)
44.
44.
SSJmeszes
#27: de geci hülye vagy bazdmeg!.....:D:D ezen besírtam. Ezzel a hsz el leírtad magad rendesen.:D:D Nevetséges.
43.
43.
Teuton
#27: Nem bannolná valaki ezt az embert?
42.
42.
-OWERLORD-
na megy a vita emberek beszálok

sherex 1.-nek te 1 low kocka vagy,a másik pedig az hogy a pc sok mindenben veri a %=@# ps-edet és kényelmesebb az X-Box a ps nél. 1 dologba be igazad van érzed a gombokat
41.
41.
#27: Énmeg a konzoloktól. Vagyiscsak a ps3-tól undorodom csak, mert xboxal még nem játszottam. Ennyi.
39.
39.
DarkKony
mindegyik platform más miért jó...mindegyik platformra más játék az igazi.....
37.
37.
vytros
Aki szerint sz*r és nem lehet játszani a PC-n, annak azt üzenem, hogy PC nélkül nem trollkodhatnátok ti állatok :D
35.
35.
DarkKony
a ,, MoH " mindig is rossz volt... de úgylátszik te még nem játszottál Battlefield-del
34.
34.
princeps27
32.
32.
NinjaNorb
#13: Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam a régi original xbox is kibírt 4 évet úgy hogy szinte mindennap nyúztam az már más tészta hogy a 360is csak 4 évet bírtxD az hogy pc 4 évet az meg még meredekebb 2005 óta van ez a gépem és még mindig semmi baja igaz ma már nem játszok rajta mert nem újítottam benne azóta csak ramot de ez elé érdekes hsz volt...
31.
31.
Krist-off
Hát sztem a lényeg hogy nem csak PC-re de konzolra is ki kéne adniuk.A siker játékok zöme multiplatformos.Nekem van PC-m is meg Xbox-om is de sztem a konzol jobb mert gépbe minden évben cserélni kell a videokarit vagy épp a procit hogy ez meg az elmenjen rajta ígényes grafikával Xbox-ba viszont csak a DVD-t kell kicserélni ha meguntuk a játékot viszont az biztos hogy a PC-nek van a legszebb grafikája.Már akinek van elég pénze rá...
29.
29.
Feles
#27: Ha valaki nem képes használni a billentyűzetet, mert nem találja meg a gombokat, akkor az a pistikéjét sem találja meg (feltéve, hogy férfi az illető).
28.
28.
Skyer
#23: Lehet fekve tolni :D És nekem kényelmes, úgy van megoldva az egész itt nekem xD Csak jól kell helyezkedni.
Erre a feelinges dologra meg annyit, hogy a konzolos játszás messze áll tőlem nagyon, egyszerűen sokkal jobb pc előtt tolni nekem.
27.
27.
sherex
#12: én a pc-től undorodom hogyan lehet ott ülni és kattintgatni forgatni ezt azt meg keresgélni hogy jaj hol a betű és konzolon csak érzed nem keresed
1. helyezett PS3
2.helyeztett xbox360
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999.helyezet pc mert ennél lejjeb nincs
26.
26.
Feles
#25: TV-n akár a textúrafelbontást is lejjebb rakhatod szerintem ha távolról játszol. Akkor kapsz egy hasonló látványt, mint a konzolos, csak jobb teljesítménnyel.
25.
25.
Stranger
#23: Veszel szépen egy vezetéknélküli controllert, rákötöd a gépet a TV-re. Ezek után mivel lesz másabb, mint egy konzol? Ja mielőtt valaki belekötne: TV-n elég alacsonyabb felbontáson, AA, AF nélkül futtatni a játékot, távolról úgysem látni. Így tuti hogy nem fog szaggatni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...