Motorstorm: Apocalypse - videón a Festival mód

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 19.
  • Videó
Link másolása
A Sony újabb fejlesztői naplóval kápráztat el minket a poszt-apokaliptikus vizeken evező Motorstorm folytatásából. A játékmód igazi sajátossága, hogy a játékosok több lépcsős kihívással küzdenek meg egymással, miközben a városi környezet összeomlik körülöttük. Várósnak ígérkezik.

Nem csupán az ellenfeleinkre kell figyelni, hanem a földindulás áldozatává váló városi környezetre is, ahol bármikor ránkomolhat egy út menti romos épület, vagy egyenesen az út válhat ketté előttünk. Még a Föld hanyatlásával egy időben sem mondunk le a versenyszellemről, igazi pokoli körutazás veszi kezdetét a Festival módban, mely kétségkívül a Motorstorm 3 egyik legjobb mókájának ígérkezik.

De beszéljenek helyettünk a fejlesztők:

11.
11.
Vendu
Húha tényleg lenyúlták a környezetrombolást a Fuelból.
9.
9.
Jinbobo
#8: Hát igen, tényleg nehezek. Szerintem van benn csalás is sok esetben. Multi? Ott meg nemtom miféle kockák vannak, de az első helyet megszerezni annyi esély mint megnyerni lotto 5öst. Néha-néha azért első lettem, kb 20versenyből egyszer. Ezért is ítélem rosszabbnak a Split secondnál! Ott is volt kihívás, mégis éreztem az esélyt a sikerre.
8.
8.
danez11
#7: 50% ?? uu akkor profi vagy, én csak 30 körül vok, mert nehezek már a versenyek meg a multi :(
7.
7.
Jinbobo
Nekem személy szerint a Split second jobban tetszik, talán azért mert azt 100%-os platinumra kifuttattam, a motorstormokat pedig csak 50%-osan tudtam. Mindenesetre a pacific rift nagyon cool! Erre is kíváncsi vagyok, de már égek a vágytól. A motorstorokban könnyen kezdődnek a versenyek, a végén meg már vért izzadunk a bronzért.
5.
5.
ikaralyos01
Aki játszott már valaha Motorstormal az tudja, h semmi köze nincs a split/second-hoz és nem is lessz. Kivéve az összeomló világot. De játékmenetben semmi.
4.
4.
Tyebeca
Max az ötlet hasonló Split/Second és a Motorstorm Apocalypse közt viszont a megvalósitás szerintem két különálló kategóriába sorolja majd őket :-)
A Motorstorm sorozatnak már megvan a hirneve és vele az elvárásaink is. Szóval legyen sokkal jobb mint a Split/Second volt mert azt rühelltem az eddigi Motorstromokat meg szeretem :-D
3.
3.
Dresa
2.
2.
keiji maeda
a motorstormokban a motor eddig is sebezhető volt deh ez igy jó mert valójában is az aki nem tud vele menni az menyen nagy járművekkel pl: kamionnal :)
1.
1.
viC88
elég sebezhető klassznak tűnik a motor :S nem sok előnyét mutatták, mindenhol csak burkolt.. egyébként meg egy kiegészített\felturbózott(?) split\second.. szerintem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...