Leállíthatják a PS3-as Black Ops szervereket?

  • Írta: InGen
  • 2011. január 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation 3 feltörésével és a Call of Duty: Black Ops PS3-as verziójának folyamatos instabilitásával sikerült elérni, hogy még az Activision is bizonytalanná vált. Egy független újságíró kérdésére elmondták, hogy végső esetben jogukban áll még a szervereket is leállítani.

Egy független újságíró, Jason Koblovsky lépett kapcsolatba az Activisionnel a PS3-as Call of Duty: Black Ops többjátékos üzemmódja kapcsán. Rengeteg felhasználóhoz hasonlóan Koblovsky is arra várt magyarázatot, hogy miért fertőzik a játékot még mindig folyamatos kapcsolódási hibák és más problémák, amik nincsenek jelen a többi platformon?


Nos, érdekes választ kapott - legalábbis állítólag. Az Activison egyik belső embere azt találta mondani, a szokásos "igen, mi is olvasunk fórumokat és tudunk a problémákról" szöveg mellett, hogy: "A kiadóknak akármikor jogában áll leállítani a játékaik szervereit, ráadásul a felhasználók visszajelzései alapján mindez az ingyenes PSN-en még egy viszonylag elfogadható dolog is lenne."

A problémákat tetézi, hogy a PlayStation 3 feltörésével párhuzamosan a Modern Warfare 2-t már ellepték a csalók, akik különböző hackekkel teszik tönkre társaik játékélményét. Az Infinity Ward szerint nem lehet megoldani a problémát egészen addig, míg a Sony nem kezd valamit a töréssel.

Mindezek ellenére be kell látnunk: nem valószínű, hogy az Activision valaha úgy dönt, hogy leállítja a PS3-as Call of Duty szervereket.

82.
82.
zozo78
Pörgő rúgással!!!!!!!!!!!!!!!
81.
81.
zozo78
Én annyira jó vagyok, hogy lelövöm a hackereket is....
:)
80.
80.
hakydakillah
72. Hát ez brutális volt.. Még az elején jópofának tűnt a no gravity, de aztán kész káosz az egész... A rohadék még fel is veszi, ahogyan csal... Hát az ilyeneknek bannt
79.
79.
p020
Hát ez nagyon rossz hír :S
Minden csalót bannolni kéne az egész játékbol, csak elrontják a játék igazi élményét.
78.
78.
Neo1989
Hát ezzel most feje tetejére állt a világ örülhetnek a becsületes felhasználok .
77.
77.
Ronam
#76: jó persze majd minden szervert lefognak állítani nem?:D sokan a psn miatt vesznek eredeti játékokat,sőt.képzelj el egy COD-ot vagy BC2-t multi nélkül,ki venné meg?akkor indulna csak az igazi warezolás a gépen
76.
76.
Jinbobo
Engem nem érdekel sem a call of duty, sem a wazerolók. Csak épp azokat ne szivassák akik legálisan jutnak hozzá a játékhoz. Amig tudok online-ni a Tekken6-al addig nyugis vagyok, de ha a wazerolók miatt azt is leállítsák akkor kiverem a biztosítékot az tuti!
75.
75.
Ghost16
Szemét csalók. Bannolni kéne mindet a játékokból.
74.
74.
Quent1n
#68: Te vagy a ritka kivétel. Irigyellek, komolyan. :)

Az én hibalistám: Szaggató menü, menüben fagy, laggok a multiban, fagyás a multiban, steam connect error-ok, mapváltáskor ledobál, grafikai bugok (átlógás falakon stb.).

Singleben meg nincs AI.

És ha azt nézzük, hogy ez a 4. ugyanolyan CoD és a Treyarch-nak csak tovább kellett fejlesztenie az MW2-őt, akkor ez nagyon gyenge teljesítmény.

hakydakillah: Amiket felsoroltál azok valóban jó dolgok, ezekért megéri fizetni.
72.
72.
killzone2
Na ezekre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=k1m06xRlqv8&feature=feedu
71.
71.
killzone2
Egyébként ez egy annyira szar duma az Activision-től. Egy kérdésem lenne. A Modern Warfare 2-vel mért nincsenek olyan problémák multiban,mint a Black Ops-ban? Jah Infinity Ward minőség én kérek elnézést. Mondjuk az a jó a BO-ban,hogy van Report és az MW2-ben sajna nincs. Pedig néhány szeróra belépek és érzed,hogy a gravity-t vagy speed-et átállították és mókás meg minden,de ezt legalább ne ott csinálja ahol mindenki tolja,hanem privátba. És látom a killcam-ból,hogy ott a "console" és nyomogatja a cheatet. (nem olyan konzolra gondoljunk mint pc-n)
70.
70.
killzone2
Na az Activision-nek jól jött ez a PS3 hack, most már van mire fogni a hibákat. Ha leállítják a szerókat akkor a következő résznél jó pár milla eladástól elesnek ps3-on. Nem tudom mit képzelnek kik ők. Én mondjuk már eladtam ezt a Black Ops nevű produktumot és visszatértem a BC2-höz és az MW2-höz, de még szerintem is pofátlanság. Kis off: Hajrá Sony csapj le a hackerekre!
69.
69.
hakydakillah
58. mondjuk, azért, hogy fizetünk a Live-ért, meg is kapjuk az extra szolgáltatásokat, szóval nekem megéri a pénzét.. A sok extra közül a védelmi rendszert emelném most ki, aminek több szintje van: van az automatikus, általuk kiépített, melyben kiszúrják a flashelt gépeket és csalókat, akiket bannolnak. Aztán ha multizok, vannak saját lehetőségeim, például ha valami rohadékkal találkozom, akkor küldök rá egy AVOID szavazatot, így soha többet az életben nem találkozom vele Live-on. Ha cheater-csalókkal találkozunk, a nevét kiválasztva jelenthetjük őt, hogy csaló, vagy káromkodik stb., és az ilyen userek bizonyos szavazat mennyiség után bannt kapnak.
68.
68.
Apostol360
#67: én még csak egy feltűnő buggal találkoztam...pedig már v 30 órát nyomtam a multit meg a fene tudja hányszor kijátszottam...az a bug meg az h néha nem viszi be a skulót a zombikba pedig biztos h eltalálom...
67.
67.
Shotgun Blues
A cikkhez:
"Rengeteg felhasználóhoz hasonlóan Koblovsky is arra várt magyarázatot, hogy miért fertőzik a játékot még mindig folyamatos kapcsolódási hibák és más problémák, amik nincsenek jelen a többi platformon?"

És mi a helyzet a PC verzióval? Illene azzal is foglalkoznia az Activisionnek. Bár eladásban mérföldekre van a Black Ops a konzolokkal párhuzamban, de ha már megjelentették, és nem kevés pénzért árulják, talán komolyabban is átnézhetnék a játékot, mert ami helyzet jelenleg van, az több mint szánalmas...
66.
66.
Shotgun Blues
#65: "Nem gondolod, hogy elég kicsinyes vagy? Ha bárkinek van joga a srácra haragudni, akkor az a Sony. De hát végül is ez várható volt."

Nem gondolod, hogy annak is van oka haragudni a srácra, aki eddig úgy ment fel multizni, hogy csalásmentes játékban lesz része?

Hogyan törte fel? Mit lehet belőle tanulni? Ez nem az átlag júzer dolga.Ha Sonynál dolgozol, akkor megértem, hogy érdekel.

Egyébként nem fejlesztek ki védelmi rendszert, mert nem értek hozzá.
65.
65.
3NT3R
#64: Nem gondolod, hogy elég kicsinyes vagy? Ha bárkinek van joga a srácra haragudni, akkor az a Sony. De hát végül is ez várható volt.

Érdekes, hogy az emberek ahelyett, hogy arról beszélnének, hogyan tudta megcsinálni, milyen módszereket használt és mit lehet az esetből tanulni, inkább verik a nyálukat, hogy jajj most miatta jönnek a cheaterek így meg úgy. Tudod mit, fejlessz egy védelmi rendszert, és add el a Sonynak, ha téged ez annyira zavar, és annyira értesz hozzá, hogy tudod, a "falhoz kellene állítani". Ennyi.
64.
64.
Shotgun Blues
#63: Tehát az, hogy szentté avatod hacker mivolta és tette miatt, az már mentesíti őt az okozott károkért?
Ott van a srác, aki az x22-őt fejlesztgeti. Nos, ő azzal védekezik, hogy csak eladja, és nem az ő hibája, hogy az emberek használják. Mindkettőt falhoz kellene állítani. ENnyi.
63.
63.
3NT3R
Sosem értettem, miért vannak olyan kárörvendő nyomorultak, akik mindent elkövetnek, hogy más játékát tönkretegyék? Ez lenne a "gamer társadalom" ahol mindenki 12 éves dagi gyerekektől retteg?És ez talán annak a hibája lenne, aki feltörte a PlayStation3-at?Könyörgöm! Ez egy áttörés! Repülni, túllépni a hangsebességet, megalkotni az internetet, feltörni azt, amit feltörhetetlennek kiáltanak ki! Ezekhez mind hackerek és hacker/cracker mentalitású emberek kellenek, nélkülük ez a világ sehol sem lenne, még mindig valahol a középkorban élnénk.És egy ilyen áttörés után, amikor valaki megbirkózott egy ilyen kemény feladattal, jellemzően jönnek az ilyen szintű oltások, hogy "hülye g." meg "anyád..." jellemzően az olyan emberektől, akik maguktól egy konzervet nem tudnának kinyitni. This is the real world.Szvsz Geohotot csak az kritizálja, aki ugyanezt meg tudta volna csinálni, mégsem tette! - Ilyen emberek jelentkezését várom.Persze... most tele vannak a játékok csalókkal... Talán az Ő hibája, hogy ebben a fene civilizált és szabad világban nem sikerült egy normális viselkedéskultúrát az emberekre erőltetni, és a társadalom tele van majmokkal? Én ezért inkább másoknak (lehet találgatni) a fejét törném be...uff, beszéltem
62.
62.
Quent1n
#60: Ez két élű dolog, mert ha viszont fizetőssé teszik akkor azért keményen kell teljesíteniük és joggal lehet elvárni, hogy 1db csalót ne lásson senki. Egyébként meg sajnos a csalóknak sokat megér, hogy tönkretegyék más szórakozását, mert az életben úgysincs nagyon más örömük itt meg kiélhetik magukat.
61.
61.
simon 555
#60: mármint a sony teszi fizetőssé a multit(mint a LIVE)
60.
60.
simon 555
attól félek,hogy úgy fogják csokkenteni a csalók számát,hogy fizetőssé teszik a multit:S
mert ha fizetős lenne nem hiszm,hogy a sok csaló képes lenne fizetni érte.
de ne legyen igazam,oldják meg máshogy,biztosan van más megoldás.
59.
59.
vesszoman
#58#
Igen tudom de ez akkor is szemétség. Ezért is ps-t vettem nem boxot egyébként.
58.
58.
BGEE
#57: Live-ért is fizetünk, most ha átteszik plus-ba szinte ugyanaz... szép volt jó volt az ingyenes de ha csak így tudják megoldani akkor így fogják.
57.
57.
vesszoman
#55#
Hát azért remélem nem lessz fizetős eggy multy se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...