Shift 2: Unleashed - videón a limitált kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a Shift második része, azaz a Need for Speed, ami már nem is annyira Need for Speed. Az autóverseny márciusban jelenik meg, és a standard kiadás mellett egy limitált csomag is elérhető lesz azok számára, akik valahol előjegyeztetik a játékot, és úgy szerzik be.

Úgy tűnik, a Need for Speed-márka csak amolyan "kezdőlöketként" szolgált a Shift számára, a második rész dobozán már egészen apró betűkkel, a főcímtől jól elkülönítve tűnik fel a sorozat neve. Megérne egy eszmefuttatást, hogy mégis mi állhat ennek a hátterében, az mindenesetre valószínűsíthető, hogy az Electronic Arts több lábon szeretne állni, s a Slightly Mad Studios szimulátorát külön címként fogja nevelgetni - erre egyébként nemrég a kiadó egyik munkatársa is utalt, mikor azt találta mondani, hogy a Criterion és a Black Box játékaitól függetlenül két évente bedobnak majd egy Shiftet is autóversenyes felhozatalukba.

Az új trailer nem túl hosszú, de gameplay jeleneteket tartalmaz szerencsére: azokból az extrákból - három autóból és negyven eseményből - kapunk ízelítőt, amit a Shift 2: Unleashed előrendelőinek szánt Limited Edition fog nyújtani. A játék március 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

20.
20.
amd33
Én amúgy nagyon örülök hogy kapunk két évente egy szimulátorosabb játékot...
A shift se volt szerintem szar játék el lehetett vele játszadozni egy jó ideig,mondjuk a drift nagyon szar volt benne...
19.
19.
simon 555
#9: ja valódi szimulátor de nem auto hanem műkorcsolyaXD
18.
18.
Speper
Reménykedem benne, hogy ez is egy jó rész lesz. A legutóbbi Hot Pursuitban kellemeset csalódtam, az egy jó autós játék lett, hátha ez is az lett ;) A Shift első részénél meg nekem is voltak fps gondjaim, holott a gépigényem az ajánlottnak is megfelelt.
16.
16.
maxxtro
jó lessz, első részét pont most nyomom, reméljük a 2.-rész is hosszú lessz :D
15.
15.
Quent1n
#9: " Ez a játék végre valódi szimulátor" Továbbra sem szimulátor... :P

Egyébként jónak néz ki, a belső nézet meg továbbra is büntet.
14.
14.
Tyebeca
Még hogy: This is real racing. Szerintem ezt a kijelentés sokan meg fogják cáfolni de ne legyen igazam. Szeretettel várjuk
13.
13.
bledzer
6 az irányitás szerintem jó:D egy pagani zonda R-t is el lehet terelgetni minden segédletet kikapcsolva is, csak kell egy jó kormány és rengeteg gyakorlás
12.
12.
Gubi
#6: Osztom a véleményedet. Sokat az erősebb autókkal én is :) Mondjuk ezt a hirtelen fps zuhanást szerencsére én nem vettem észre. Lehet csak nálam nem volt ilyen.
11.
11.
david512
nagy gt-s vagyok de nagyon szerettem/szeretem a shiftet. teljesen más. a gtben már szinte ugy viselkednek az autók mint a való életben és a grafja ki.aszott jó. a shiftben a hangok a váltás és a belső nézet is király lett. nem szimulátor de egy jó játék
én várom a második részt
10.
10.
Apostol360
engem az nfs sose fogott meg sztem a forzák,meg a gt-k simán jobb szimulátorok...forza 4et pl nagyooon várom!!
9.
9.
GeeZa
A Shift előtt nem nagyon érdekelt az NFS. Ez a játék végre valódi szimulátor és kifejezetten ütős. Örülök a második résznek és szerintem jelentős helyet foglal el majd a mezőnyben!
6.
6.
bernyi
Hát igen a shift, kb. olyan, mint rallyban a Colin McRae rally (NEM a dirt).
Nem is szimulátor ,de nem is full árkád, és ez tök jó, mert részemről a toca race driverre emlékeztet, ami szintén marha jó játék.
Remélem azért az erősebb autók irányításával csinálnak vmit, mert tier 3-tól, már művészet nem minden 2. kanyraban kicsúszkálni egy 60-nal "száguldó" Lamborginivel.
Jah és a PC-s port-ot kicsit jobban kéne optimalizálni, mert az milyen már, hogy valahol 80+ fps van, majd hirtelen leesik 20-ra.
4.
4.
salival
#2: Az első rész minden csak nem szimulátor. Attól egy játék nem lesz szimulátor, hogy kell néha fékezni.
3.
3.
bsg09
Én csak az újdonsült kormányom miatt próbáltam ki a Shift 1-et, de nagyon bejött. Viszont az NFS-hez nem sok köze van.
2.
2.
Dark_Temptation
akkor ez már nem is nfs hanem shift unleashed igaz? XD
mert én már az 1. részel is úgy voltam, hogy jó nem rossz játék! nagyon jó szimulátor, de nem nfs!
1.
1.
XDannyL
Remélem jobb lesz mint az előző Shift
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...