PSP 2 - lesz 3G, de telefonálni nem tudunk

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
Újfent zakatolt a PlayStation Portable szappanopera, a legutóbbi belsős körökből kiszivárgott információk szerint a Sony következő generációs handheld gépe ugyan támogatja a 3G-s hálózatok használatát, de telefonálni már nem tudunk a készülékkel. Aki erre vágyik, annak a PS Phone-nal kell beérnie.

Az Andriasang forrásai szerint az új konzol támogatni fogja a 3G-s hálózatokat, elsőként a Japán egyik legnagyobb mobilszolgáltatóját az NTT DoCoMo-t emlegették, vélhetőleg ez nemzetközi porondon sem lesz másképpen. Figyelem, az itt olvasható hírt senki ne vegye készpénznek, minden csak pletyka!

A 3G segítségével folyamatos online kapcsolatban lehetünk, tolhatjuk kedvenc játékunk multiplayer módját, filmeket, játékokat tölthetünk le - minden adott tehát, amit egy hordozható eszköztől elvárhatnánk - kivéve a telefonálást. Ez a szerepet az androidos PS Phone fogja átvállalni.

A jelentés szerint a PSP 2 fel lesz készítve a vezeték nélküli hálózatokhoz kapcsolódásra Wi-Fi-n keresztül, de a folyamatos interneteléréshez - bárhol, bármikor - csak a 3G segítségével juthatunk, hasonlóan pl. az iPadhez. A szolgáltatás ellenértékéről nem tesz elmlítést a forrás, ahogyan a konzol áráról sem.

A dokumentum szerint a PSP 2 OLED kijelzővel érkezik, nagy teljesítményű processzorát pedig kifejezetten arra tervezték, hogy a nagy felbontású vizuális tartalmakat kellő sebességgel jelenítse meg. A korábbi pletykák szerint egy PS3-hoz hasonló látványban lehet részünk, persze a kis képernyőn keresztül meglehetősen sarkít a dolog.

Már csak a Sony hivatalos állásfoglalására vagyunk kíváncsiak, melyre remélhetleg nem kell sokat várnunk. A hírek szerint január 27-én jelentik be a PSP 2-t.

5.
5.
NECROSMOKE
#4: Koszike,azon leszek/Mar elo is rendeltem
4.
4.
Mortis
Okosak. Ha teljes luxust akarsz vedd meg mindkettőt. :P
3.
3.
NECROSMOKE
#2: Igen?
Akko bocsi,de a kepen a cim mellet (ami persze a PSP GO)aminek azt hittem,hogy ugy fog kinezni.
2.
2.
fojesz
#1: Nem néznek majd ki ugyanúgy. A PS Phone gyakorlatilag egy standard Sony-Ericsson telefonnak tűnik becsukva, a PSP 2 pedig állítólag az eredeti PSP dizájnra hajaz majd.
1.
1.
NECROSMOKE
Ez egy kicsit hulyeseg most jon a PSP 2 is meg majd a PS Phone is.A ketto meg szinte ugyanugy nez ki.Ez erdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...