NGP - elmarad a világpremier?

  • Írta: InGen
  • 2011. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
És itt most persze a megjelenéssel kapcsolatos világpremierre gondolok. Jack Tretton szerint ugyanis problémás egy új technológiából egyszerre annyit előállítani, hogy lefedjék vele az egész világot, ráadásul nem szeretnének a PlayStation 3 hibájába esni újra, ami ugyan hatalmas siker volt, de nehéz szülés.

A Sony Computer Entertainment America ügyvezető igazgatója, a legendás Jack Tretton biztosított mindenkit arról, hogy nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat, amiket a PlayStation 3 indulásakor vétettek. Még akkor sem, ha ez azt fogja jelenteni, az egyelőre csak NGP néven ismert PSP-utód kézikonzol nem lesz a világon mindenhol kapható a start pillanatában.


Tretton a célok között azt emelte ki, hogy legalább egy régiót teljesen le szeretnének fedni a 2011-es ünnepi szezon végéig. Azt hiszem senkit, nem lepne meg, ha ez a PlayStation-szokásoknak megfelelően Japán lenne.

"Amikor egy teljesen új technológiával állsz elő, mindig lesznek olyan akadályok, amire előre nem számítasz. Rengeteg új technikai újdonság jelent meg mostanában, de mi, azt hiszem, most túllendültünk mindenen, és olyan dolgokat mutatunk be, amiket az emberek nem is álmodtak volna" - nyilatkozta Tretton, aki egyébként a PS3-at a Sony legnagyobb technológiai sikerének tartja, igaz, meg is fizették az árát.

3.
3.
NECROSMOKE
Ez szerintem nagyon drága lesz...valami azt sugja.És 1elöre nem lesz nekem. :(
2.
2.
ATi0021
Ha jól emlékszem annó a PSP-t se lehetett mindenhol kapni. Megjegyzem ezúttal megvárom míg csökken az ára és nem egyből 100k-ért veszek konzolt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...