Killzone 3 - fejlesztői fejtágítás

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 31.
  • Videó
Két új fejlesztői naplóval gazdagodhatnak a Killzone-fanatikusok, hiszen mi sem lehet annál jobb, mint a munkálatok érdekességeit tanulmányozni. Az első videóban az átvezető jelenetekről libben le a fátyol, ahol valódi színészek működtek közre, a másodikban a játékmeneti sajátosságokat taglalják.

A szigetországban lakók számára biztosan jól cseng Malcolm McDowell és Ray Winstone színészek neve, akik nagy kihívásnak tekintették, hogy motion capture segítségével működtek közre a játék átvezetőinél. Tényleg úgy tettek, mintha egy idegen bolygón lennének, bár valójában egy sötét helységben, fekete ruhákban tevékenykedtek.

A következő videóban az új játékmeneti fícsöröket helyezik előtérbe, ahol már nem statikusan viselkedik hősünk, hanem fedezékig csúszik golyózápor közepette, látványos közelharci kunsztokkal intézi el a helghast erőit, súlyos fegyvereket kezel úgy, mintha csak kenyeret szelne. És nem riad meg attól, ha netán szemen kell szúrnia valakit. Majdem három perces tömör játékmeneti felvétel.

16.
NECROSMOKE
Ütős az új gyilkoló videó.Várom
15.
shatterhand
#12: tavasszal, meg most ősszel nyomtam sokat a bfbc2-t
asszem a legjobb az irányítása annak
Most újra killzone-t nyomom és 1 nap után már újra élvezhető. Nekem semmi bajom nincs vele, csak meg kell szokni, rá kell állni fejben és kész. Ami zavaró talán,hogy itt ritkán van szükésg rácélzásra. Elég a célkeresztre figyelni. A scout nem fontos csak ha nagyon messzi a cél.
14.
biolencse
Az én szememben az egyik nagy előnye a KZ-nak épp az irányítása volt. Remélem, hogy tetszeni fog az új megoldás is. Ha nem jön be, legfeljebb MOVE-val játszom.
13.
killzone2
#10: Mellesleg én sem vagyok annyira oda a codért,de azért a 4-edik rész elő-elő kerül. A 6 rész meg a sok cheater,hacker miatt szinte játszhatatlan. Szánalmasak azok az emberek. Az új rész multijának nincs igazán hangulata,de a sztorija nagyon üt.
12.
killzone2
#3: Nem kell félni közel olyan lesz az irányítása,mint a codnak. Én toltam a zárt bétát már ott is kicsi választotta el a codtól, inkább olyan bad company 2-esebb volt. De azt hallottam,hogy azóta újra könnyítettek az irányításon, most már valószínűleg nagyon közel van a codhoz vagy olyan is lett. Mondjuk nekem a bad company 2-es irányítás is kellemes volt. Sokkal jobb,mint a 2-é így is. Mondjuk én szerettem és szeretem is a 2. részt,de szerintem is elég nehézkes az irányítás. Ezt mint Killzone fan mondom. Uff beszéltem.
11.
gamerplayer
#9: azt adom, h divatjáték. :D
10.
ACDC 4ever
véégre nem csak én nem bírom a Cod-ot, már azt hittem egyedül vagyok
9.
drakecsaj
#8: A COD egy vicc... azért az az etalon mert mehet rajta warez, és egyike a nagy divatjátékoknak :)
8.
biolencse
Én is azt kérdem, miért a COD az etalon??? Engem például soha nem fogott meg egy része sem. Egyszerűen nem tud lekötni.
7.
shatterhand
#6: első mondta javítva:
...kérdés a COD miért....
6.
shatterhand
#5: ez jó kérdés a miért mindig alapként jelenik meg?
és erre ne az eladási adatot mondják válasznak,mert könnyű, casual lövöldéből könnyebb többet eladni

sok killzone után túl gyors a cod
fordítva meg a killzone lassú
úgyhogy nem lehet a kettőt a másikhoz feljebb sorolni
5.
Exinor
Szörnyű hogy mindenki a CoD-ot tekinti etalonnak és mindent ahhoz hasonlítanak, pedig csak egy önmagát ismétlő közepes lövölde ...
Ez Killzone itt ilyen a sebesség, ilyen az irányítás és ezért jó, mert nem az mint a másik.
A játék meg ütős lesz, demot azonnal töltöm amint felrakták.
4.
Folti90
Nemsokára demó!!! :D Állítólag már lesz benne cod-féle gombkiosztás, mert erre sokan panaszkodtak, legalább is volt valami pletyka.
3.
shatterhand
#2: Sok cod után rémálom lesz az irányítása. Kell egy kis idő míg megszokja az ember a "lassúságot".
2.
adam183
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs PS3 konzolom.. :( De havernál legalább majd kipróbálhatom.. :D
1.
shatterhand
dúrvák a jelenetek!!
meg is hozták a kedvem és most délelött elő is veszem a 2. rész sztoriját
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...