Conduit 2 - az első harminc perc

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 6.
  • Videó
Link másolása
Tegye fel a kezét az, aki tud életképesebb FPS-t felmutatni Nintendo Wii-n, mint a Conduit folytatása! Senki? Nem vagyunk meglepve. Bár hősünknek már a zseniális Kevin Sorbo kölcsönzi a hangját, de ez az egyetlen negatívum az első résszel összehasonlítva. Tekintsünk bele az első fél órába!

MInden ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt. Ford egy gigantikus olajfúrótoronynál találja magát Florida partjainál. Semmi extra kihívás nem vár ránk azon felül, hogy szépen, módszeresen meg kell tisztítanunk a létesítményt a gaz leviatánoktól - legalábbis a Conduit 2 első szakaszában erre számíthatunk. Wii-tulajok, akik be szeretnének ruházni az egyik legígéretesebb FPS-be a platformon, kérjük csukják be szemeiket, fogják be fülüket radíros ceruzával és dudolják kedvenc nótájukat. Naftalin Ernő is ezt ajánlja!

A Hight Voltage Software tolmácsolásában, február 15-én jelenik meg a Conduit 2.

6.
6.
nero66
LOL... A game nagyon tetszik, szerintem meg is veszem, de aki a videóban játszik az tuti, hogy méh az életében nem fogott wii remote-otca kezében vagy leglábbis nem lövöldözős játékokban.....xD
5.
5.
MictiaN
már meguntam azokat az ajtókat :D
4.
4.
falselight
ezt valami totál idióta játssza?
2.
2.
JcGross
Bár ez most engem nem érint, de számomra minden játékban az első 30 perc a legérdekesebb, és ezt lelőni szerintem vétek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...