GDC 2011: BF Play4Free - áprilisban nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 2.
  • Korai verzió
Link másolása
Az EA bejelentette, hogy nyílt bétateszt keretén belül is próbára tehetik magukat a játékosok a Battlefield Play4Free-ben - ez április elején veszi kezdetét. A cucc meglehetősen sikeres, eddig 600 ezren jelentkeztek a jelenleg is zajló zárt tesztre. Ha vérbeli rajongó vagy, hamarabb vághatsz neki a következőnek.

A néhai Battlefield 2-ben felvonultatott pályákat tartalmazó, de a Bad Company 2 kasztjaival és fegyvereivel felvértezett Play4Free a nagyközönség számára is meg fog nyílni április 4-én, ám ha rendelkezel a Bad Company valamelyik részével, és az online játék sem áll tőled messze, akkor már március 31-én belevetheted magadat a csatározásokba. Ha pedig Twitteren vagy Facebookon követed a játék híreit, akkor már április 2-án.

Minden egyéb esetben a játék hivatalos oldalán célszerű regisztrálni az open bétára.

Az alapeset egyszerű, ahogy James Salt vezető producer is elmondta: fogták ezeket a klasszikus térképeket, hozzácsapták a mikrotranzakciókat, néhány elemet a Heroesból, majd mindezt megbolondították a Bad Company osztályaival, ahogy mindenki szereti. "Mindent összerakva, teljesen új élménnyel szolgál a játék".

12.
12.
Giggsy
Én is benne vagyok a zárt bétában. Egyelőre még nem túl kiforrott. Néha lagol, néhol sok a bug, de szerintem jó lesz ez majd. Különösen ha a többi ingyenes FPS-sel hasonlítjuk össze, ahol fejlődést nem sokat látni.
10.
10.
Mortis
Én türelmesen várok a BF3-ra.
8.
8.
cghh
én is benne vok a zárt bétában:D^^
7.
7.
kukac450
zárt bétában benen vagyok ... ^^ ... ajánlom, nagyon jó! Bár a lagg tényleg fennáll! : )
5.
5.
falselight
nem mondhatom, hogy nekem laggolt, de jelenlegi formájában még elég bugos.
1.
1.
Wackor
HÁT EZ ÁLLATI! Egyáltalán nem gagyi és elavult és még inygen is van! tuti hogy letöltöm :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...