Saints Row: The Third - formálisan is bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan már szinte biztosan tudtuk, hogy készül a Volition nyílt világú gengszterjátékának következő része, a THQ csak most élt a hivatalos bejelentés eszközével. Minden előzetes felvetés igaznak bizonyult: tényleg az év végén érkezik a játék, és egy elit bűnszervezet fejét irányíthatjuk benne.

A brit Volition boszorkánykonyhájában készül a harmadik Saints Row is, a játékot elég merészen, a karácsonyi dömping idején kívánják megjelentetni. Az utcai bandák kíméletlen és véres világába tehetünk egy újabb látogatást, ahol a mi szervezetünk, a 3rd Street Saints egy új és a hagyományokat nem tisztelő feltörekvő bandával, a Syndicate-tel akasztja össze a bajuszt.

Mivel ezek a bohócok fittyet hánynak arra, hogy kik is volnánk, a háború nem kerülhető el, mely kínosan hosszúra nyúlik, és ártatlanok életébe is kerül. A THQ vezetője rávillágított arra, hogy a harmadik rész sokkalta jobban koncentrál majd a fő történetre, nem kell unalmas pizzafutárkodással és taxizással szöszölnük a megélhetésünkért, nem lesznek üres fuvarozással eltelt idők, amint egyik családtagunktól a másikig gurulunk, hanem egy igazán delejes banda fejeként fogjuk a történéseket irányítani és harcolni a Syndicate-tel.

Képek és videók hamarosan.

11.
11.
MaxiJets
éljen éljen. várjuk szeretettel.:D
10.
10.
mans
csak nem lecsz belőle mafia 2.
9.
9.
Mortis
Ez a szöveg nekem azt tükrözi, hogy kissé lineáris lesz a játékmenet. Majd meglátjuk...
8.
8.
kriss
Remélem ezis jó lesz :D
7.
7.
IceColdKillah
Tuti vétel lesz! Több mint 1 éve van meg a játék és még manapság is tud újat mutatni, ill. lekötni! Persze legalább 1 hétbe telt mire hozzászoktam a milliónyi bughoz... meg hát a grafika. Egy GTA4 után förtelmesen ocsmány a grafikája. Viszont aki ezeken túl tud lépni az néhány hónapig biztos nem fogja letenni!
Már nagyon várom!
6.
6.
Sarkadi
Majd meglátjuk mit tud....
5.
5.
Giga0509
Zsír,jöhet :D sokkal jobban el lehet benne szórakozni mint egy GTA-ban :D
4.
4.
Berencsit
annyira nem izgat, de így hirtelen semmi rosszat nem tudok mondani róla..... ;)
2.
2.
hakydakillah
És már kezdik is, mint a kettesnél, újra beszólnak a konkurenciának :-D Respect! Aki szerette az előző epizódokat, az ezt is fogja, aki nem, az meg nem... Ilyen egyszerű
1.
1.
mans
Remélem lesz olyan tartalmas mint a 2,pont az volt a jó hogy sok minden.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...