Daisy Ridley szerint teljesen más élmény lesz az új Star Wars-filmet forgatni

  • Írta: osan
  • 2024. április 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Ridley visszatér a nagyvászonra Rey szerepében a legújabb Star Wars-alkotásban, most pedig a Total Filmnek nyilatkozott arról, hogy ő milyennek éli meg a forgatást.

Nem sokat tudni a készülő Star Wars-filmről azon kívül, hogy Rey Skywalker visszatér és a Star Wars: Rise of Skywalker eseményeinek után 15 évvel fogjuk felvenni a fonalat. A Rey-t alakító színész, Daisy Ridley a Total Filmnek adott interjút, melyben arról mesél, hogyan viszonyul a forgatáshoz, és hogy milyen reményei vannak azzal kapcsolatban.

Reméli, hogy megmaradt a stáb – legalábbis a nagy része -, ő is tudja, hogy sokan cserélődnek ilyenkor, de a trilógia során majdnem ugyanaz a stáb maradt, és volt ebben számára valami lenyűgöző, valami csodás, valami komfortos. Szintén reméli, hogy természetes lesz, ugyanakkor kalandos az új forgatás, de ez még a jövő zenéje.

Arról is beszélt, hogy már nem emlékszik pontosan, hogy miket csinált Rey-ként, furcsának érzi és tudja, hogy az egésznek most nagyon más érzése lesz, mint eddig, hiszen valószínűleg nemcsak a csapat cserélődött, de ő maga is, most már ő is a felnőttek közé tartozik, eddig pedig ő volt az egyik legfiatalabb a stábban.

A teljes interjút a Total Film oldalán olvashatjátok el.

9.
9.
delphijos
#8: Ezért érdemes volt csinálni egy accountot. Legalább te ahhoz szóltál hozzá. Oh, wait….
8.
8.
Lényegtelen
Csókolom! - ahogy a Rudi mondaná...
De én nem a Rudi vagyok!
Szuper jó látni, hogy - bár igaz, nem egy játékról, hanem filmről van szó a cikkben -, nem arról szólnak a kommentek, hogy a Crytek mekkora kis csíra, hanem itt már a havas henrikek összecsapását látom :D
Hajrá gyerekek, csak így tovább!!
1.
1.
delphijos
"a Star Wars: Skywalker felemelkedése eseményeinek után 15 évvel fogjuk felvenni a fonalat"

Most vagy az Angol címet használjátok, vagy a Magyart. Ha a Magyart, akkor legyen már a hivatalos cím, ne egy saját "verzió". ( ha auto fordítás, akkor ilyeneket érdemes azért megnézni )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...