Átszervezés a Sonynál, előléptették a PS-főnököt

  • Írta: InGen
  • 2011. március 10.
  • Biznisz
Link másolása
Közepesen unalmas üzleti hírek rovatunk jelentkezik. A Sony komolyan átszervezi saját belső felépítését, aminek köszönhetően a jelenlegi PlayStation-nagyfőnök felmászik néhány fokot a ranglétrán, sokan pedig azt várják, hogy a jelenlegi vezérigazgató lemondása után a cég vezetője is ő lehet.

Kezdjük a történetet a legelején: a Sony két nagy részlegre bontotta szét működését, melyek közül az egyik felelős a kereskedelmi termékekért és szolgáltatásokért, míg a másik az elektronikák tervezéséért, gyártásáért és ellátásáért, főleg az üzleti partnerek számára. A Sony jelenleg az elsőből szerzi bevételeinek 60 százalékát.


Na, az átszervezéseket követően az első részleg vezetőjévé válik Kaz Hirai, aki jelenleg a Sony hálózati termékekért  és szolgáltatásokért felelős részleget futtatja, azaz ő felelős többet között a PlayStation márkáért is. Az előléptetése április 1-től érvényes, és ezzel közvetlenül Howard Stringer, a Sony vezérigazgatója alá kerül.

Kaz Hirai egyébként komolyan esélyes arra, hogy Howard Stringer megbizatásának lejárata után, vagyis 2013-ban, átvegye a Sony vezetését.

4.
4.
Berencsit
#1: jaja, énis arra figyeltem fel. :D
2.
2.
bucsok
Japókánk most örülhet!!

Másrészt ebben a ganéban amiben vannak most, persze hogy fejek fognak hullani!!
1.
1.
Vendu
Hű, ez az ébresztőóra nagyon komoly! Vadonatúj Sony fejlesztés. Nem csoda, hogy előléptették.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...