Újabb jelek a Bethesda MMO-ja felől

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 16.
  • Hír
Link másolása
Matt Firor, a Zenimax Online Studios elnöke hivatalos nyilatkozatában megerősítette, hogy a vállalat egy ügyfélszolgálati központot hozott létre, melynek célja a jövőbeli MMO-játékok támogatása. A Bethesda tényleg nagyban gondolkodik, az Írországban székelő központban egy csomó dolgozót foglalkoztat.

A Bethesdát is birtokló Zenimax Online Studios ezzel a lépéssel a jövőben megjelenő MMO-témájú játékainak támogatását szeretné biztosítani: ide írhatnak majd a játékosok, ha valami gondjuk, bajuk van a játékkal, de a szerverek üzemeltetésének felügyeletét is az Írországbeli Galway városában található központ végzi majd.

"A mai bejelentés rendkívül fontos lépés számunkra" - mondta Matt Firor. "Izgatottan várjuk, hogy egy tapasztalt csapat szülessen, amely csak arra összpontosít, hogy az ügyfeleinket támogassa játékainkban."

Eddig sem volt titok, hogy a Bethesda egy MMO-n dolgozik, mely állítólag The Elder Scrolls-témájú lesz, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg, viszont mi tennénk rá egy kisebb összeget.

Az ügyfélszolgálati központtal kapcsolatos bejelentés még tovább erősíti a gyanúnkat, hogy hamarosan egy komplettebb bejelentéssel számolhatunk a Bethesda háza tájáról.

21.
21.
Mortis
Kérem, szépen: Ne! Inkább foglalkozzanak duplán a Skyrim-mel. Elég nekem, hogy a KotOR-ból MMO lesz...
20.
20.
Berencsit
#18: nem fokáztam a wow grafikáját, csak mondtam, hogy nem lessz hosszú életű. ;)
19.
19.
vesszoman
14#
Írásjelek sincsenek... Tudod egy pár (,) sokat segítene.
Amúgy tényleg nem a grafika számít, főleg MMO és RPG-knél.
Én már nagyon várom a Bethesda játékát, a Fallaut3at és az Obliviont is nagyon szerettem ez is biztos jó lesz.
18.
18.
Skyer
Grafika, grafika, grafika. Ki a f@szt érdekel a grafika?
Nagyon szeretem az ilyen mondatokat: "a wow grafikája így sz@r, úgy sz@r"
Ahha.. az ilyen magas iq hányaddal rendelkező egyéneknek elárulom, hogy nem a grafika a lényeg, és igen is, sokan fogják még az elkövetkező években is a wowot választani, nem csupán azért, mert egy jó játékról van szó, hanem mert a gyengébb gépek is elbírják szépen. Mindazonáltal megjegyezném, hogy nincs rossz grafikája.. Jó, persze nem egy Crysishoz kell hasonlítani, de elhihetitek (akik nem játszottak vele), hogy bizony rengeteg olyan dolog van benne, ami részletgazdag és kidolgozott textúrákból áll. Nagyon sok embert nem érdekelnek a mai "techdemo" játékok, inkább maradnak a minőségnél! Mert nem attól lesz egy játék "überprohighmocskosuljó" mert eszi a videókártyádat, hanem a játékmenet - történet miatt.

De ha már grafika:
Ott van például a minecraft. Hatalmas játék, én magam is tolom a bétáját, és valami hihetetlen játék, mégis a grafikája hagy kívánni valót maga után. De pont ezért jó.

A titán meg.. hát orgazmust várok tőle... :D Blizzard valszeg nem fog a wow után egy rossz mmo-t kiadni..
17.
17.
a3a
#15: Oh és formáJa... tanuljunk már meg hejjjjesen írni ömberek!
16.
16.
a3a
#15: Nem mondtam, hogy nem lesz jobb, és a régi játékokat sem kell leírni. Például az UT1 -nek is rengeteg online szervere van, MMO -k között pedig akár a Ragnarok online -t is említhetném (nemsokára az is 10 éves lesz és milliónyi szervere van).
15.
15.
Berencsit
#12: A Titán jobb lesz mindenben mint a World of Warcraft... Elhiszem, hogy a wow-nak jelenleg sok rajongólya van, de a 10 évet tuti nem éli még meg. legalábbis nem a jelenlegi formályában. max 2.5 év, és a szerverek üresedni kezdenek. +1 év és már alig lesznek.
14.
14.
Mateclus
mar bocs fiuk de a grafika nem minden a wow nem is arrol szol mert igy majdnem barki tudja jatszani....en is mar alig varom.....(bocs hogy nincs ekezet)
13.
13.
Extol
Ha valaki, Beth tudna csinálni egy fasza TES mmo-t Zenimax támogatásával, ebben biztos vagyok, tuti siker lenne
12.
12.
a3a
#11: Az, hogy a "Titán" megjelenik, nem jelenti azt, hogy a WoW -ot hirtelen elfelejti mindenki. Még bőven élni fog akár 10 évet is, ráadásul, nem lepődnék meg, ha LoTRO szerű ingyenességet kapna.
11.
11.
Speper
#9: Hát ha a WoW nem is lesz már hosszú életű... a most következő Blizzard MMO azaz a "Titán" tarolni fog mindent. Tuti brutális játék lesz, hisz már csak a fejlesztők nevét kell említeni.
10.
10.
Raziel88
Na erre kíváncsi leszek. Furcsa egy ötlet lenne MMO-t készíteni a TES-ből.
9.
9.
Berencsit
#8: egyetértek...

a WOW-meg nem lessz már hosszú életű. a jelenlegi rajongók se fogják örökre tolni, a következő generáció, meg már hülyeségek tartja az egészet.. ha nem újítanak, mint grafikában, stb.. akkor lehúzhatják majd a rolót, de az még odébb van. (bár azt megjegyezném, hogy történetileg tényleg jól kivan dolgozva. ;))
8.
8.
Csemegekukorica
Egy jó grafikájú MMO kéne már mert a WoW az valami borzalom. Az Elder scrolls téma elég jó ötlet. Jó lenne bejárni egész Tamrielt.
7.
7.
princeps27
nem hittem volna, hogy lesz belőle vmi, sok sikert neki

#4: ha játéktörténelmet nézzük, akkor az elder scrolls sorozat ugyan olyan idős mint az első warcraft (am igazad van nem fogja megelőzni a wow-ot)
6.
6.
bernyi
Az azért elég brutál terület lenne, ha egész Tamrielt bejárhatnánk benne :O
5.
5.
Daetnas
Nagyon remélem, hogy nem TES MMO lesz, inkább valami új.
4.
4.
Kriszg
a wow-ot semmiképp nem fogják tudni felűlmúlni, annak már vagy 10 éves történelmét lehetetlen, már a kidolgozottság, már a rajongók miatt.
3.
3.
eddig nem áldoztam pénz havonta online játékra, de ha ezt összehozzák (és jól sikerül) esélyes, hogy fogok... :)
2.
2.
Extol
#1: Nálam is, nekem eddig jobban bejött ez a téma. Isten adná hogy megcsinálják! Valószínűleg kockulás lenne jó ideig, de sebaj, mindenképpen kipróbálnám, sokat adnék érte hogy láthassak képeket is a projectből
1.
1.
Sethiran
Hát ez a Bethesda... Oblivion, Skyrim és most egy MMO ebben az univerzumban. Nálam ez a világ-látvány-történet kombó übereli a WoW-ot. Alig várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...