Battlefield 3 - még egy gameplay trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 16.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, az Electronic Arts komolyan gondolta, mikor úton-útfélen arról beszélt, hogy borsot tör az Activision orra alá az FPS-ek piacán. Az új Battlefield 3 eddig egészen elképesztőnek tűnik, s bár alig láttunk belőle valamit, az már biztos, hogy a látvány miatt tenni fogunk vele egy próbát.

Az EA és a DICE rendületlenül adagolják a Battlefield 3 gameplay előzeteseket, a Fault Line Series a minap a második epizódjához érkezett. A Good Effect on Target című trailerben nem éppen sima küldetés szem- és fültanúi lehetünk: csapatunk éppen egy háztetőn megbúvó mesterlövészt próbál eltenni láb alól, azonban nincs könnyű dolguk, elvégre pont szemben vannak vele. Persze a megoldás egyszerű lesz: rá kell borítani az egész épületet.

A Battlefield 3 ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - a gameplay trailersorozat március 30-án folytatódik!

Köszönjük, menjapipaba!

89.
89.
Mortis
Azért lövész barátunk nem túl profi. Ha az lenne, akkor ezen lövések kb. negyedét eresztett volna csak meg.

Engem nem is a grafika taglózott le igazán, hanem hogy már ebből a pár képkockából süt a háborús, elnyomott hangulat.
88.
88.
Shooter89
Csak beszéltek és írkáltok egymásnak hogy melyik a jobb a cod vagy a battlefield közben nem nézitek a tényeket : aki cod fan az csak nyomja tovább a codot mert ő az melett van, aki battlefield fan annak szerintem meg úgy is meg lesz !!! Nekem meg van az első két rész is emiatt tehát kötelező a 3. is!! Ja és visszatérve a multizásra BBC2 50-es szint 1000 óra játék idő minden fegyver platina !! :-)))
87.
87.
K/G.
#86: De a battlefieldről beszélsz. Az is csoda, hogy van benne singli. Én anélkül is meglennék, a régiekben sem voltak, de szállították a legjobb multis élményt. Ez is azt fogja tenni, és még szép is.
86.
86.
pechman8
Egyetértek azokkal akik a remek trailer ellenére aggódnak...! Szép és nagyon klassz a környezet rombolhatósága. De ha pl nevetségesen rövid mint elődei akkor semmit sem ér. Csak egy "tec-demo"! Visszaemlékszem azokra az időkre amikor egy hónapig is eltartott egy játék végigjátszása... A maiak meg csak egy 3DMark mérőprogram hosszúságúak... egyszerüen nem érnek pénzt. A multijuk sem mert a csalás szűréssel nem törődnek. Szóval sok a kételyem a szuper grafika ellenére.
85.
85.
randall13
Ne várjátok annyira a játékot mert ebből lesz a későbbi csalódás. Ez csak egy trailer, nem jelent semmit. Black Opsnak és Homefrontnak is voltak jó trailerjei, mégis mi lett belőlük... Nem könyvelem el előre rossz játéknak, de egyelőre jónak sem. Majd ha kijön, akkor lehet állva hugyozni. Azt, hogy mitől, azt már a készítők döntik el :)
84.
84.
giga321
#65: Akkor ezért is bocsánat. Pedig nagy japán anime meg manga rajongo vagyok de a szavakkal még nem jövök ki :)
83.
83.
Sarkadi
Remek lett ez a trailer is,ezt a játékot várom legjobban az évben!
82.
82.
Berencsit
#77: magyar szinkron nem kell bele. ;) sokkal jobb eredeti szinkron alatt. ;)
81.
81.
danez11
80.
80.
terenceHill
ezerszer komolyabb és élethűbb jelenetek, mint a cod-okban. itt a trailer alapján is lehet félni. cod ehhez képest egy sima c64 szeletelés.
79.
79.
Ca$h
78.
78.
falselight
http://i52.tinypic.com/n177rt.jpg
77.
77.
flashfire
Szerintem klassz játék és brutál jó lenne ha szinkron is dobnának rá el viselném ahogy magyarul kioszt a parancsnok mert szeded elég gyorsan a segged. egy biztos ha kijön megveszem:)
76.
76.
Ca$h
#74: Hát a látvány igazából nem durvább a Killzone3-nál, max realisztikusabb, mivel nem sci-fi, szóval simán elmehet konzolokon is, ha foglakoztak vele egyáltalán és nem portolni akarnak ...
75.
75.
Sakee
#73: Csatlakozom, valahogy a BFBC2 multija nagyon jó lenne,csak nem nekem, de ha kicsit keverve lenne a Cod multival... Amúgy a 30+1 lőszer lehet,nem? A fegyverben 1+ a tárban 30
74.
74.
Scoo
Eszméletlen a látvány! Azért kíváncsi leszek, hogy konzolon ez hogy fog majd kinézni.
73.
73.
shooter1234
Nekem már a BFBC2 single része is jobban bejött, mint a cod. De a viszont a CoD mutija jobban leköt.
Amúgy csak nekem b*ssza a szememet az a 31 lőszer az m4 -es tárjában? Tudtommal alap 30 lőszer van benne.
72.
72.
zotyi
#71: Nem hinném hogy csalás lenne ,,,,, rohatul fejloodnek a jatekok ... ez tuti egybool az elsoo helyen fog nyitni :D
71.
71.
Tibor1142
Lehet,hogy most készül az új Crysis. Na majd négy év múlva meg veszem hátha addigra lesz egy olyan erős gép ami elviszi gond nélkül(vagy net kapcsolatom a Gaikaira). A gameplay nem lehet,hogy élő szereplős mert teljesen úgy néz ki mintha valóság lenne. Lehet,hogy ez a világ legnagyobb játék csalása:)
70.
70.
Tibor1142
#69: Azt írták,hogy 2011.ősz de lehet csúszni fog.
69.
69.
alonso83
Most akkor mikor jelenik meg pc-re?
68.
68.
Milu
Tény hogy keveset láttunk belőle de igéretes.De hogy ezt multiba nem adod elő hogy ha van fent 1 player az tuti.:)Abszolút várós.
67.
67.
Ca$h
Na jó... hát ez iszonyat durva, nem hiszek a szememnek...
66.
66.
davidsone
ilyen messzemenő következtetéseket levonni 1 ilyen kis csicska videoból!?
fogtok ti még sÍrni :P
65.
65.
Mortician
#64: Gomen nasai, mellesleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...