Hó végén jön a Mass Effect 2 utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák, és végre értelmet nyertek a korábbi teaser anyagok is: a Bioware hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 2 legújabb, s egyben utolsó letölthető kiegészítőjét, az Arrivalt, amely összeköti a játék sztoriját az év végén boltokba kerülő harmadik rész történetével.

A német Eurogamer számolt be először a DLC létezéséről, később pedig az Electronic Arts brit részlege is megerősítette a híreket: igen, már úton van a következő Mass Effect 2 kiegészítő, amely egyben az utolsó is lesz - azután a terep az év végén megjelenő harmadik részé.

A Mass Effect 2: Arrival március 29-én válik letölthetővé PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt, a története szerint pedig Shepardot a galaxis szélére küldik, hogy megmentsen egy titkosügynökként tevékenykedő hölgyet, akinek bizonyítéka van a közelgő Reaper invázióról - a Mass Effect 3-ban éppen a Föld ostromának kellős közepébe fogunk csöppenni.

A Lance Henriksen által megszólaltatott Hackett admirálisnak komoly szerep jut az új kiegészítőben, ha minden igaz, és emellett már az is biztos, hogy a DLC új trófeákkal és achivementekkel fogja bővíteni a játékot. A csomagot 560 Microsoft vagy Bioware pontért lehet beszerezni, a PSN-en 5,49 fontba fáj majd a DLC.

Az első képeket helyben megleshetitek.

25.
25.
#17: Igen pc-n én is így tettem fel, de a boxosok mit csináljanak? Vagy ott nincs magyar változat ?
24.
24.
XDannyL
Nagyon várós!!! :P
Most is éppen ME2-vel játszok (összes DLC-vel magyarul) :)
Már csak ez hiányzik...
23.
23.
Split
#22: Persze, lehet hogy prolinak tűnök ezzel a hozzászólással, de akkor miért csinálnak a sorozatokhoz / filmekhez magyar feliratot / szinkront? Ott is megvan a képi világ, és az angol szöveg. (most az részletkérdés, hogy ha a szükség úgy hozza, azt is megnézem felirat nélkül, de akkor is jobban szeretem olvasni hozzá a magyar szöveget!)
21.
21.
Split
#12: Idén készülök lerakni a felsőfokú angol szakmai nyelvvizsgát, szóval nálam nem az angol tudás a lényeges, hanem az, hogy Magyarnak születtem jobban szeretem az anyanyelvemen olvasni a mondatokat!
20.
20.
sunstreaker
hát sztem ha BioWare - on mulna akkor annyi nyelven adnák ki ahány országban kiadják a játékot, de sztem nem a BioWare dönt, hanem az EA..
19.
19.
Berencsit
#17: igaz, és én se nagyon értem miért bonyolítják tul a dolgokat....
18.
18.
adikas
Ami eddig nem volt DLC magyarul le lett fordítva aki meg angolul nem játszik vele mint én is ,nem sír hanem vár pluszba 2-3 hónapot amíg lefordítják sokkal szebben mint ahogy alapból lenne.
17.
17.
Giggsy
#15: A Mass Effect esetében egy fokkal azért bonyolultabb a helyzet, de azért bőven megoldható. Az EA úgy csinálta meg már a Liar of the Shadow Broker-t is, hogy azt ne lehessen felrakni, kizárólag olyan nyelvű verzióra, amilyenre kiadták. Tehát elméletben hiába van neked egy csomó Bioware pontod, meg legális Mass Effect 2-d, a két utolsó DLC-vel legálisan nem játszhatsz. Persze egyetlen registry kulcs módosításával pillanatok alatt fel lehet telepíteni a magyarra is az angol DLC-t, csak nem értem, hogy ez a szarakodás miért jó a Bioware-nek...
16.
16.
Shadowsomi
#12: Egyet értek. Én is játékokból szereztem a tudásom nagy részét. És igen, tartok magam mellett egy kis szótárat játék közben :D
15.
15.
Berencsit
#13: ja. főleg, hogy szinte mindenhez jön magyarosítás. ;)
14.
14.
vmiki88
nagyon jó lesz (remélem)
13.
13.
Raziel88
Hülyeség aki azt mondja hogy azért nem játszik vele mert angol!
12.
12.
Dresa
#5: Csak az nem tud megtanulni angolul aki nem is akar, nem értem h ez miért mindig olyan égető nagy probléma,,
Legalább gyakorolnád, hallgatnád és rögzülne valami!
Pont hogy így egyszerű megtanulni egy nyelvet nem a tankonyvekből, úgyhogy hajrá!!!
11.
11.
adikas
Jöhet 1000-el, kár,hogy az utolsó lesz.
10.
10.
falselight
most már nem is tudom hányadszor kell újrainstallálnom az me2-t.:)
9.
9.
adye
8.
8.
adye
#4: Hatalmas volt a shadow brokat, nekem majdhogynem jobban tetszett mint az alapjáték.
7.
7.
Giggsy
Fel lehet telepíteni magyar Mass Effect 2-re is, hiába mondják hogy nem. Persze az igaz, hogy angol lesz attól még, de fizikailag fel lehet telepíteni. Magyarítás meg lesz hozzá majd valamikor egy pár hónapon belül biztosan.
6.
6.
Mortis
Mert nem lehetne ezt a 3. részben előadni, ugye? Pfffu...
5.
5.
Split
Sajnos nem vehetem meg, köszönhetően az EA marketingpolitikájának, miszerint 20 milliós lakosság alatt az adott játékot nem lokalizálják. Egy autóverseny, vagy egy FPS esetében ez nem számít annyira, mint egy történetorientált játéknál, ahol azért jobb szeretné az ember magyarul olvasni, és érteni a szövegeket!
Ezen felindulásból nincs pl. Dragon Age II-őm sem, pedig egy ponton nagyon megremegett a kezem!
4.
4.
Giggsy
Remélem valami nagyobb lélegzetű lesz, mondjuk mint amilyen például a Liar of the Shadow broker volt.
3.
3.
Raziel88
2.
2.
Berencsit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...