World of Warcraft 1.3-as EU Patch

  • Írta: Shifty
  • 2005. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Azeroth világa nyugtalankodott, hiszen kezdtek kimerülni az erőforrások, de a Blizzard a tettek mezejére lépett.

A Blizzard nem hagyja kialudni a lángot új MMORPGjénél, így hát nem is lepődünk meg azon, hogy 1.3-as javítás látott napvilágott a World of Warcrafthoz. Német, francia és angol nyelvű verziókkal rendelkezők figyelem, ugyanis erőteljesen javasolt a letöltés és feltelepítés. Alant található linkre katt és már a Tietek is!

http://www.3dgamers.com/news/more/1096481301/

5.
5.
Malfoy
6000 forint egy GC. Tudom, Te nem adnál ki érte ennyi pénzt, de én úgy vagyok vele, hogy mások naponta költenek ötszáz forintot cigire, én meg erre kéthavonta hatezret. Egyébként napi 2 óra játékkal simán el lehet lenni, attól hogy havidíjas a progi még nem kell egész nap előtte görnyedni( a közhiedelemmel ellentétben...)
4.
4.
Shifty
Hmmm és mennyi egy ien 60 napos gamecard??AMúgy Malfi mennyit nyomulsz vele naponta?
3.
3.
Malfoy
Tegnap végre beszereztem két 60 napos gamecardot úgyhogy végre játszhatok tovább. :)

(Egyébként hihetetlen ez a mizéria a gamecardokkal, ugyanaz a helyzet mint ami a játékkal volt, azonnal elkapkodják mindet, aztán meg aki nem tudott valamilyen oknál fogva venni az várhat egy hónapot amíg megint lesz. Én is csak nagy szerencsével kaptam mert páran lemondták előttem a rendelésüket...)
2.
2.
Avium
Ezek nem szoktak osszefuggeni b.net-en. Amikor kijon a peccs akkor mar csak ugy tudsz felmenni a serverre ha fel van rakva az update (illetve egybol tolti a progi egy confirm utan).
1.
1.
Shifty
Nincs WoWom így azt setom, hogy a felpeccselt játékok csak felpeccselt szervereken mennek-e, ha nem akkor ne tegyétek még fel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...