Filmfesztiválon is bemutatják az L.A. Noire-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Azon már nem lepődünk meg, hogy a Brit Filmakadémia évről-évre kiosztja a legjobb játékoknak és a legjobb tervezőknek járó díjakat, de olyan még sosem fordult elő, hogy a Tribeca filmfesztiválon játékot mutassanak be. A Rockstarnak és az L.A. Noire-nak ez is összejött.

A Tribeca Film Festivalt Jane Rosenthal, Robert De Niro és Craig Hatkoff alapították 2002-ben, azóta a rendezvényt minden évben megszervezik. A New York-i filmfesztivál mára az egyik legnagyobb ilyen jellegű eseménnyé nőtte ki magát, idén április 20. és május 1. között kerül megrendezésre.

Filmfesztiválról lévén szó talán nem meglepő, hogy itt alapvetően filmeket szoktak bemutatni, azonban idén először egy játék, a Rockstar és a Team Bondi legújabb közös projektje, az L.A. Noire is bemutatkozik a legújabb mozik között. Április 25-én a Rockstar munkatársai egy órán keresztül prentálják majd a játékot, élőben fognak megoldani néhány küldetést belőle. A program kérdezz-felelekkel zárul - azt még nem tudni, hogy ki képviseli majd a készítőket.

Az L.A. Noire nem csak a története miatt hasonlítható filmekhez, a nyomozós játékmenet és a játék grafikája is a mozikat idézi: a MotionScan technológiával a Team Bondi az eddigi legélethűbb arcmimikával látta el a játékbeli karaktereket, a virtuális modellek arcmozgása szinte tökéletesen hasonlít az őket játszó színészek eredeti viselkedésére.

A játék május 20-án jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

7.
7.
Mortis
Meglepő, de mégsem váratlan. A Heavy Rain is nyugodtan szerepelhetett volna ezen.
6.
6.
NECROSMOKE
5.
5.
Berencsit
nekem erröl a játékról mindig a Maffia jut eszembe... de, hogy miért... :D
4.
4.
Toto
L.A. Noire valószínűleg egy tök jó játék lesz, ott kell lennie.
Korai még GTA5-ről beszélni. Meg ott van mellette az Agent is! Amúgy várom a bejelentést!:D
3.
3.
aruha
ez nemteljesen igaz...a legvalószínűbb tény az hogy "rush" azaz hajsza álnéven fut és elemzők szerint Los Angelesben játszódik majdan azis.
2.
2.
Mathia$
Nagyon várom ezt a játékot! Heavy Rain és Mafia is van benne kicsit és pont ezért lesz olyan jó!

#1: Írjál levelet a Rockstar-nak vagy a Take-Two-nak. Rajtuk kívül senki nem tud semmit a GTA5-ről.
1.
1.
ivanv
maár várom nagyon. de valaki nem tud valamt a gta 5-ről???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...