Black Ops: Escalation - új Map Pack érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 5.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision májusban újra kibővíti a Call of Duty: Black Opsot egy DLC formájában. A híreket elsőként a Game.com ausztráliai részlege szellőztette meg. A Map Pack az Escalation névre hallgat, és természetesen új multiplayer térképeket, valamint egy új zombis próbatételt hoz az online csataterekre.

Ugye senki nem hitte azt, hogy a First Strike lesz az egyetlen fizetős kiegészítés a Call of Duty: Black Opshoz? A megjelenési ütemtervet tartja az Activision, így már május harmadikán - elsőként az Xbox 360 tulajok - tehetik rá a mancsukat az Escalationre.

A kiadott promóképből kiderül, hogy egy állatkertes pályát biztosan kapunk, elfoglalhatunk egy hotelt is, biztosítanunk kell egy konvoj sikeres útját a célig, valamint különféle ellátmányokat is meg kell szerezünk. Még leírni is alig merem, hivatalos megerősítés nélkül, hogy e címek alapján talán az online kooperatív mód végre bekerül a Black Opsba? Ne vegye senki készpénznek, lehet túl elhamarkodottan fogalmazunk.

Vélhetőleg a csomag ára is hasonló lesz a First Strike-éhoz, kizárólag letölthető formában lesz kapható. További részletek hamarosan!

14.
14.
mnmn1
ezt is majd beszerzem!
12.
12.
SütiMester00
minek? már az első hónap után leeresztett a multija. bár ízlések és pofonok...
11.
11.
Sakee
#6: Szerintem dátumokban tévedésben állsz kicsit,mert a blekkopsz a vietnámi háború dátumának "környékén" játszódik ( +/- 10 év) , a modern war pedig ,a nevéből adódóan jelen időben. S szerintem a fegyók is ehhez igazodnak . A MW2 pedig a 2. legnépszerűbb LIVE-os játék, játssz azzal,ha modern cuccokra vágysz ;) . De jön a MW3 is,állítólag még a hónapban többet tudunk róla. ;)
9.
9.
gamerplayer
#8: a játékot sem kötelező megvenni és a DLC-ket sem... sőt az ilyen kommentekre sem kényszerít senki ;)
7.
7.
Sakee
Várakozós,a First Strike pályái is igen csak bejönnek. Pozitív csalódás számomra. Hajrá P15/50szint :)
6.
6.
Legyen már inkább Modern Warfare 3...unalmas nagyon a sok SMG. Hol van már a jó kis SCAR-H meg a többi új rifle?
2.
2.
Folti90
Ismét egy hónap lesz a Xbox 360 és pc, ps3 kiadás között???
1.
1.
Apostol360
nem tom mért,de az egyetlen zombis game ami tetszik az a cod7 zombi módja ...co-opba neten nagyon nagy élmény,főleg ilyen lvl 30 körül amikor már feszülnek az idegek :D én néha felállok a székből és mint vmi szefós közelről nézem a monitort :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...