Fable III - fejlesztői napló a PC-s változatról

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 24.
  • Videó
Link másolása
Nem egyszerű porttal készül a Lionhead, a Fable III PC-s változata egy raklapnyi újdonságot, fícsört és extrát tartalmaz majd. A legújabb fejlesztői napló ezekről a változtatásokról emlékezik meg, közben pedig folyamatosan bámulhatjuk, mi minden változott, vagy lett jobb az új kiadásban.

A Fable III PC-s változatára ugyan hónapokkal többet kell várni - május 20-án érkezik az új játék -, cserébe azonban bőségesen kárpótolnak majd bennünket a fejlesztők. A PC-s verzió felturbózott grafikát, átalakított kezelőfelületet és teljesen új irányítást kap, emellett mindenféle extra tartalom kerül bele, a DLC-k mellett hardcore nehézségi és 3D-s megjelenítési mód is várja a számítógépes játékosokat.

13.
13.
Irasalgor
Jó lesz ez...remélem :D
12.
12.
vytros
#11: Van egy nagyon jó érzés miközben ezzel játszik az ember, én szívesen meglátogatnám Albiont, persze csak valami jó kis fegyverrel meg a háttérzenével :)
11.
11.
Olyan ez a Fable világ, mintha Cartman kevésbé sikerült álmait összegyúrnánk Alízal és a nyúllal, meg egy francia kisvárossal és egy pantomin akadémiával. Beteg, frusztráló és túl sok benne a kérdőjel. :)
7.
7.
adriano28
vééégreeee
már közel 50x akaszottam ki az 1-et, ezt is annyiszor fogom ^.^
nagyon várom már a megjelenést
bár kicsit xar mert pont 20.-a suli vég előtt 15 nap:D
nem tudok majd javítani ha majd közbe ezt fogom tolni :S:D
6.
6.
giga321
Amióta kipróbáltam xboxon haveromnál azóta várom május 20 meg már nincs messze :D
5.
5.
vytros
#4: Csak hogy biztos legyek benne: elolvastad a cikket?
4.
4.
lompi007
Egyik kedvenc játékom az első rész. Kár, hogy a második részt nem adták ki pc-re. Amúgy mikor is fog ez megjelenni?? Május?
3.
3.
Joc1
#1: Ez a legkevesebb szerintem -.-
Mert kicsit elrontották a konzolos változatot (túl rövid, könnyű) most vissza akarják hódítani a pc-seket is, akik majdnem egy évig vártak rá, de megéri :D
2.
2.
vytros
Végre valami jó hír ami érdekel is :)
1.
1.
Mortis
Mondjuk szerintem az irányítás és a kezelőfelület megváltoztatása alap dolgok...

A hardcore mód az nagyon jól fog jönni, a DLC-k bekerülése is azért "normalitást" feltételez, a 3D meg megint csak egy jól hangzó extra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...