Call of Juarez: The Cartel - előzetesen a történet

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 27.
  • Videó
Link másolása
A vadnyugat szellemiségét, a bosszúvágyat és a tűzpárbajokat a modern korban sem kell nélkülöznünk a mexikói drogkartellel vívott harc során. Három hős, eltérő céllal és világszemlélettel áll szembe a nagyvárost megfertőző szervezett bűnözéssel. Új trailert kapott a Call of Juarez: The Cartel.

Habár számos unalomig ismételt klisét vonultat fel a Call of Juarez: The Cartel története, legalább tudjuk, nem kapunk zsákbamacskát a pénzünkért. Az erőszak tombol az utcákon, a kábitószer hatalma a legégetőbb probléma még, a rend őreinek hatalma ide már nem ér el, így az igazán durva arcoknak is, mint főhőseink, elsősorban a saját fejük után kell mennie. Lesznek csajok, vér és neonfényes éjszakák - tisztára, mintha a Kane & Lynch 2-t látnánk. A régi rajongóknak sem kell csalódniuk: a mexikói határvidék sivatagos pályáin zajló csatározások bőven emlékeztetnek a western-feelingre.

23.
23.
Mathia$
#19: Nem cowboy-film, ez nem tudom honnan jött neked...
A Vadnyugat nem csak a tehenészekről meg a híres hatlövetű fegyvereikről szól barátocskám, hanem a bandáktól és törvényen kívüliektől hemzsegő Mexico-ról is.
Továbbá a USA vadabb államai és a spanyol ajkú indiánokkal teli ország közötti konfliktusokról meg ha játszottál a legutóbbi CoJ-al akkor tudod, hogy a Polgárháborúnak is sok köze van a Vadnyugathoz.
22.
22.
MaxiJets
tisztára mint a GTA és a Red Dead torzszülött gyereke... a sztori miatt biztos lineáris lesz...:S
21.
21.
n_csacsi
Sztem is rohadt jó lesz! :D Vki esetleg meg tudná mondani nekem, hogy az elején annak a számnak mi a címe? :D Kösz! :D
20.
20.
Sheodon
Hát, őszinte leszek. 0:30-ig nagyon tetszett, vártam azt, hogy esetleg a szokásos vadnyugati tematikát átültetik a hétköznapi életbe, ami jó ötletnek tűnne. Az első fél perc is hasonló érzést keltett bennem, ez a vadnyugati fickó elsőre is szimpatikus lett, aztán kész. Katasztrófa. Ez gyakorlatilag egy GTA, csak FPS-ben (még a női karakter egész türhetően néz ki). Nekem a GTA hangulata is semmitmondó, agyonklisézett volt, és most ugyanezt erőltetik, nem értem, miért. Vagyis értem, hogy csak ez lehet eladni, de a Call of Juarez 2 pont ezért volt jó, mert valami egyedit hozott a játékosnak.
19.
19.
adikas
#18: Machete neked mióta cowboyfilm?
18.
18.
Mathia$
A vadnyugat mindig vadnyugat volt. Kicsit megváltozott, modernizálódott. Aki látta a "Nem vénnek való vidék"-et vagy a "Machete"-ét az tudja miről van szó. :D
17.
17.
huszti
#7: "új" vadnyugat, látod. Nekem bejön :O
15.
15.
Mortis
Korrektnek tűnik, nincs is vele különösebb bajom, csak egy: Miért Call of Juarez a címe? Ezt nem értem néha más játékoknál sem...
13.
13.
megalonagyix
nekem nem jön be. nem mondom hogy bukás lesz, de szerintem több sebből vérzik. egy B-kategóriás filmre emlékeztet, és a grafika sem domborít. (no nem mintha számítana, de az első kettő az igen jól nézett ki.)
12.
12.
..::RoLiSoAp::..
lehetnek grafikai hibák de ha a sztori meg a jatekelmeny jolessz- és jonak tünt bár tény h ez csak 1 video összevágva - akkor nincsgáz : )
11.
11.
ilor14
jónak tűnik csak kicsit kételkedem hogy olyan jó lesz mint a régebbi részek
10.
10.
gucho
9.
9.
Scoo
#4: Jaja. Nekem is a GTA jutott eszembe csak ez fps nézet. Ez magyarázat lehet a grafikára is.
8.
8.
..::RoLiSoAp::..
jaa kártell és a lucky "lucsiánó" =D
7.
7.
xXgoronikahunXx
CoJ idáig nem vadnyugatos játék volt?
6.
6.
AnimeWarlord
Ganxta Zolee és a Kartell! x)
5.
5.
Shadowsomi
Nekem is nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok rá. A Bound in Blood-ot imádtam, remélem ebben sem kell majd csalódni az új környezet miatt.
4.
4.
krisi7
Jó kis game lesz, de szerintem egy kicsit olyan GTA beütése van
3.
3.
Cuppak
Ezt nagyon várom , annyira várom hogy nagyon várom , nem várom mert várom !!VÁRÓS! :D
2.
2.
..::RoLiSoAp::..
Eskü nemrossz tisztára bejött
1.
1.
Gorre
Ez baromi jónak tűnik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...