Thief 4 - teljes gőzzel elindult a fejlesztés

  • Írta: InGen
  • 2011. április 28.
  • Hír
Link másolása
Habár azt gondoltuk volna, hogy már régóta ráfeküdt az Eidos Montreal az új lopakodós játék fejlesztésére, valójában úgy tűnik, hogy csak most, a Deus Ex: Human Revolution fejlesztésének végén vetődtek rá teljes gőzzel a Thief-legenda feltámásztására. Pedig a két projektnek semmi köze egymáshoz.

A Deus Ex: Human Revolution fejlesztése lassan a végéhez közeledik, így az ezt készítő csapatnak nincs már szüksége az Eidos Montreal stúdiójának legnagyobb produkciós termére. Jonathan Jacques-Belletete, az új Deus Ex művészeti vezetője elmondta: ők kipakoltak a hatalmas teremből, s mostantól egy kisebb helyiségben folytatják a munkát, a nagy terepre pedig beköltözik a Thief 4 brigádja.
 
"Az elmúlt négy évben a Deus Ex összes vezető fejlesztője egy nagy szobában ült, ahol rengeteg koncept rajz és design terv volt a falakra téve mindenhol. Furcsa volt a nap, amikor végül le kellett őket szednünk, és a Thief csapat vezetői ültek a helyünkre" - nyilatkozta Jacques-Belletete, majd hozzátette, hogy a két brigádnak semmi köze egymáshoz, mindkettőn külön emberek dolgoznak.

Ettől függetlenül persze a Deus Ex művészeti vezetője hazabeszélésben elég jó: elmondása szerint remek szakemberek kezébe került a Thief negyedik része, és az hatalmasat fog szólni a megjelenésekor. Érdekes egyébként, hogy bár a Thief 4 fejlesztését már régen megerősítette az Eidos, formális bejelentést még mindig nem kaptunk.

8.
8.
#7: jah... a 4-es inkább A betűként használatos általában
7.
7.
Mortis
Elég gázul fest a Thief szöveg ezzel a négyessel. Remélem nem ilyen marad. A FEAR 3- nak is rosszul áll...

Egyébként nagyon jó hír. Ideje lesz, hogy elkezdik és minél előbb megörvendeztetnek minket egy szaftos trailer-rel.
6.
6.
Sarkadi
Helyes,remélem nem fogja lerombolni azt a hirnevet,amit a korábbi részek fel épitettek. :)
5.
5.
The Lone Drow
Mondjuk, én a február magasságában kiszivárgott kép alapján azt gondoltam, hogy hamarosan legalább egy teasert kiadnak, vagy néhány rendes képet...
3.
3.
The Lone Drow
Na. Épp ideje volt már valami hírt adniuk erről a játékról.
2.
2.
hali74
Ez érthetö manapság takarékosságbol sok project megy a kuába igy legalább továbra is van munkája a csapatnak,már nem az elsö eset amikor egy team befejezi a munkát és szétszélednek minden fele,de még be sincs jelentve ez kb olyan hir mint amikor minden magazinban cimlapon volt a jön a diablo3 2008-ban még tuti gameplay is vot barbar karaktrrel hogy vártuk.
Hát ezt is várhatjuk de nem mostanában.
1.
1.
viC88
franko, de itt meg az utolsó mondatban van elírás.. javítás után kéretik hátralépni, az önmegsemmisítő 3 másodpercen belül pukkan..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...